RNA Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 (edited) Ко је током 90-их гледао НС+ канал није могао да омане ове Новосађане. Током протекле године бенд се повампирио, издао албум "Уклети салаш" и компилацију "Ратататаритети". Проклето забаван панкић са тамбурицом и бегешом. Edited January 31, 2009 by RNA Quote
Jabba the Hutt Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 "Zaseda za Zvonka Bogdana" mi je jedna od najboljih domacih punk pesama Quote
Теша Тешановић Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 ja sam ih gledao uzivo za novu godinu i bend mi je iskreno sranje.mene iskreno vredja kada neko na taj nacin skrnaci tamburaske pesme,a i ne svidja mi se njihov smisao za humor Quote
Теша Тешановић Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 ma pusi ga ti gore kako smes da vredjas legendu Quote
Теша Тешановић Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 You have chosen to ignore all posts from: Milenko Tepic. i usput heler je jako los bend Quote
salebghouse Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 dovoljno za pocetak,kome se ovo ne svidi,nek ne pokusava dalje postoji li spot za vreme nerviranja/murders in the rue morgue? Quote
Jabba the Hutt Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 i usput heler je jako los bend Ne govnaj. postoji li spot za vreme nerviranja/murders in the rue morgue? Ja mislim da ima, al' nema ga na tjubu. Quote
RNA Posted January 27, 2009 Author Report Posted January 27, 2009 "Zaseda za Zvonka Bogdana" mi je jedna od najboljih domacih punk pesama Та песма ме је дефинитивно била купила за овај бенд кад сам је чуо пре неких 15 година. Поред ње, закон је 'Политика', а са новог албума су ми супер и 'Брод лудака' и 'Знам ко је убио Јанику Балажа'. Quote
RNA Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Хихихи, ови цареви су се пријавили и прошли у прелиминарном избору за Беовизију. Јаој, како бих волео да оду они у Москву. Quote
Теша Тешановић Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 svakako bi mi bilo draze da oni pobede umesto sto su pobedili oni pozeri lordi Quote
мать Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Хихихи, ови цареви су се пријавили и прошли у прелиминарном избору за Беовизију. Јаој, како бих волео да оду они у Москву. ozbiljno?? odlicno odlican im je poslednji cd. ladi ladi om alx pravi lom jel imaju jos neki spot osim ladi ladi lom? Quote
Mr.Hate Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Gledao sam ih juce u emisiji kod onog ludaka na Fox-u,Fajront republika bese li. Taj pank manje vise ali bubnjarka je bas slatka...Jel ona s njima od pocetka ili sad od reuniona? Oduvek mi je bilo simpaticno kad zensko svira neki instrument.Obozavao sam Boye i Oruzjem protivu otmicara. Svakako su originalni jako i nastup im je bas pankerski,kakav stajling,pomislih da su pusteni iz neke ludare. Quote
RNA Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Сад је с њима, од последње окупљања. Можеш и да видиш поставе на њиховом спејсу. Quote
RNA Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 (edited) Мислим да је Марта бубњарка која је свирала с Вриском генерације, не верујем да у Новом Саду постоје две панк бубњарке. Иначе, риба је презгодна. Сећам се забавног детаља са D.R.I. концерта. Она дошла у Адидас хеланкама и константно се пела на ивицу бине у "Погону", окренута према бенду, а позади ју је за дупе драпао ко год је стигао. Она се мало љутила, отимала, онда видела да то ништа не вреди, па се предала. Edited February 6, 2009 by RNA Quote
Grob Bez Dna Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 haha je l si bio ti medju njima? Quote
Tomislav Sawyer Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Мислим да је Марта бубњарка која је свирала с Вриском генерације Jeste. Quote
Grobodan Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Ne znam da li su mi gadniji ti paćenici ili riba koja pušta da je drpaju za dupe. Quote
RNA Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Много јој се стајало на бини, а сви су фала богу били пијани. Кад си на том месту, нема ама баш никакве одбране. haha je l si bio ti medju njima? Наравно да нисам. Како је кренула свирка у првом реду сам добио чизмом у главу и онда сам се повукао на безбедну раздаљину. Quote
Feniks . Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Nikad sebi necu oprostiti sto nisam bio na D.R.I A organizovali smo i kombi ali se sve izjalovilo...trebao sam sam doci Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Procitah negde da ce ucestvovati na Evroviziji...I odmah mi na pamet pade ona "Prodali smo se, uzeli smo pare..." Quote
salebghouse Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 (edited) u,super bi bilo da odu na evroviziju nego,spominje se i vrisak,pa da priupitam:postoji li basta jos uvek,i da li su izdali ista posle 2b? Edited February 7, 2009 by salebghouse Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Zajebala sam se...Ljudi ucestvuju na beoviziji... Quote
VoivodBG Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Ha Ha Ha - Zbogom Brus Li na Beoviziji Novosađani Zbogom Brus Li, koji će učestvovati na ovogodišnjoj Beoviziji - izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji u Moskvi - poručuju da se već osećaju kao moralni pobednici. "Prisustvo alternativnijeg i progresivnijeg zvuka do sada je manjkalo na takmičenjima sličnog tipa, pa je bend Zbogom Brus Li hrabro preuzeo ulogu lučonoše čitavog tog muzičko-filozofskog stila", navodi se u saopštenju grupe i agencije Talent Box. "Sa ponosom naglašavamo da smo mi, za razliku od većine učesnika na Beoviziji, sami autori teksta, muzike i aranžmana za kompoziciju koju izvodimo", ističe grupa, i naglašava kako želi da se ogradi ogradi od "bilo kakvih skandala i prepucavanja drugih izvođača i autora koji svakodnevno pune medijski prostor Srbije". Muziku za pesmu Ha Ha Ha s kojom će ZBL pokušati da se domogne Moskve potpisuju Branislav Smuk i Kosta Sivački, tekst Slavko Matić, a aranžman Branislav Smuk i producent Dušan Ševarlić. Pesma, za koju će uskoro biti snimljen spot, u saopštenju je opisana kao prijemčiva svim ljudima dobre volje od 1 do 131 godine; ističe se želja da svako iz nje izvuče svoju ličnu poruku. "Jedna univerzalna poruka se, ipak, ne može zaobići a to je: Dobra Zabava!", napominju Zbogom Brus Li i Talent Box. Quote
Recommended Posts