Сале Posted September 9, 2020 Report Posted September 9, 2020 Штета што је ова горе само 3 мин. Има баш неке заразне мелодије. Quote
Сале Posted October 5, 2020 Report Posted October 5, 2020 Ови како су кренули, избациће цео албум пре времена овако са појединачним избацивањем песама. Quote
Grobodan Posted October 22, 2020 Report Posted October 22, 2020 idemo https://mega.nz/file/us8EALzB#AUYUtOHMWjABAdTE1xbvlgwJfIW-3UZVpTIOgvCPmag 1 Quote
Сале Posted October 24, 2020 Report Posted October 24, 2020 Очекивано добар албум. Управо оно што сам и очекивао. За разлику од оног последњег и оне компилације пред распад бенда, ово је за 3 класе боље. Опуштено може да стане раме уз раме са првим који је и даље ненадјебив. Нису измислили топлу воду али ово је боље од 90% ствари које сам чуо у задње време. 35 минута квалитетног црног метала са добром продукцијом ако се ја питам. Quote
Grobodan Posted November 12, 2020 Report Posted November 12, 2020 Poštena 90s nostalgija, bio sam ubeđen da je Perica radio produkciju jer zvuk kao da je izleteo iz Abyssa tih godina no ipak to nije slučaj. Ipak ga u tom melodic throwback 90s stilu Necrophobic poslednji šije za klasu, ali meni posebno danas nikad nije naodmet čuti ovako štogod. Quote
Haos sam ja Posted November 12, 2020 Report Posted November 12, 2020 I meni dobar album, doduše bez ikakvih iznenađenja, al melodije voze za sve pare i to ne na onaj lažan Uada način nego baš ono 90s melodije uz čistu, modernu produkciju. Ipak, album mi je malo previše straightforward, voleo bih da su bar na nekim momentima malo više eksperimentisali. Quote
Сале Posted November 12, 2020 Report Posted November 12, 2020 Мени је баш то ок што нису експериментисали већ се држали провереног звука. Баш ми одговара то што је звук у том олд скул фазону. Quote
Сале Posted October 11 Report Posted October 11 Овај нови ће очигледно бити наставак прошлог албума који је разбио колко је добар и са којим су ме пријатно изненадили с обзиром на велику паузу а по овој песми очекујем да и овај нови буде тог калибра. Један од потцењенијих бм састава а реално одличан бенд са пристојном километражом иза себе. Осим оног отпадничког периода 2003-2005 године и она 2 изрода од албума где су експериментисали са неком електроником и неким алтернативним срањима ово име је мени у самом врху црнога метала. Нема неког великог експонирања и просеравања, раде људи у тишини али кад избаце албум онда квалитетом почисте пола сцене. Quote
Grobodan Posted October 11 Report Posted October 11 Pa pola na ovoliki kvantitet danas realno nije ništa Quote
Recommended Posts