Jump to content

Recommended Posts

Posted
kako je nastao beef izmedju terra nostre i Olge?

shit is real. :)

Nešto cenim da je i za ovo taj Đole bar malo kriv. Jer je on prvi objavio da Flejmsi dolaze, u istoj emisiji u kojoj je objavio Soulfly, CoF/Moonspell i Amon Amarth. Možda je prvo on planirao da radi koncert, pa je došlo do nekih promena, i tako to... Elem, ja im baš poslah sinoć poruku da je koncert SIGURAN i ovo oko karata end staf, i onda reče Olga da će kontaktirati oprganizatore (generalno, ne samo za Flejmse) da vidi šta se dešava sa koncertima.

Posted

@ Duxa, Grobodan, Gojko...

Pa mozete da platite 200din vise, i da vas zovnem kad predgrupa zavrsi da ne morate da se patite.

Mada ko da je bitno.

Bice to sve dobar metal u svakom slucaju za one koji vole metal, a za one koji su cistunci oprace vas In Flames kad vas ukaljaju podrske :lol:

Posted
@ Duxa, Grobodan, Gojko...

Pa mozete da platite 200din vise, i da vas zovnem kad predgrupa zavrsi da ne morate da se patite.

Mada ko da je bitno.

Bice to sve dobar metal u svakom slucaju za one koji vole metal, a za one koji su cistunci oprace vas In Flames kad vas ukaljaju podrske :lol:

Moze i tako...

A za tih 200 kinti cemo se dogovoriti

Posted (edited)

Ko ce biti predgrupe?

Vidim da je ovo za Unearth bio samo trach, poshto ni u Zagrebu, ni u Shtuku ni u Austri nemaju predgrupe.

Edited by Lunar
Posted

Izbrisao sam sve ono oko neizvjesnosti, i slicne gluposti. Olga prosto nije znala, sinoc je gostovao u emisiji jedan glavati covjek koji je sve fino objasnio. Ko naruci preko nas na terranostratickets@gmail, dobija kartu za 2300, ostalima od ponedeljka karta 2500, ali ce ih biti i u Bilet servisu, a, kao i do sada, i u eventimu i SKC-u. Karte odlicno idu, tako da ce koncert sigurno biti na nivou ocekivanja, sto se odziva publike tice.

Posted

Pa ne možemo, jer ja moram biti u prvom redu, a to podrazumeva slušanje predgrupa, nažalost :)

Posted (edited)

A, k'o da su bitne predgrupe... Evo, ako bude svirao Decontrolled ili Draconic, ja cu se licno pobrinuti da imate dovoljno svjezih kora jaja. :) Ako bude svirao Unearth, takodje, da ne bi bilo diskriminacije.

Edited by Elderane
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...