Mastodon Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 K-k-karta stiglaaaaaaaaaaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 jedan od prvix bendova .. a da sam basx slusxala: in flames ..valjda sto sam iskopala odgovor sa teme Koji bend je najzaslužniji za to što slušate metal? elem, jel radi biletarnica skca subotom? znam da radi radnim danima do 8, za vikend ne znam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
将軍 Bleskimon Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Kako ide prodaja karata? Nadam se da ovo neće proći kao Lordi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Iskreno, i ja sam zabrinut, iako optimista. Dajte neke reči utehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Prodaja ide apsolutno fenomenalno. Nikada do sada nismo imali ovakav pocetak prodaje karata za neki koncert koji smo radili u Skc-u. I iskreno rekli bi smo vam i tacan broj da priroda naseg ugovora sa izvodjacem nije takva, da prosto tu informaciu ne smije niko da zna nego mi i oni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Zasto uvijek za Terra Nostra dogadjaje kruze i neke price? Koncert je u SKC-u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Nema vise terase. Zabranjena je za sve. Od sada, svi na parter. meni nece nedostajati, ionako je zvuk grozan gore, nista se ne razaznaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Nema vise terase. Zabranjena je za sve. Od sada, svi na parter. meni nece nedostajati, ionako je zvuk grozan gore, nista se ne razaznaje. A kad bih ti zbavio stripove koji ti nedostaju? Zajebavam se, svejedno je, ionako su pravi fanovi ispred bine A ja sam bio na Kreatoru na balkonu iz razloga što smo ušli kad je koncert već počeo, pa nam se nije dalo probijati kroz masu. I zvuk jeste loš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Od toga da ne znam s kim bih isla, ispade da nas dolazi rulja... Svi bi na Flejmse Jos da skupimo kintu ovih dana khm khm. Nadala sam se da ce svirati u malo boljem prostoru, em sam mala em corava, ali dobro de. I posto prvi put sviraju kod nas, bas bi mogli i nesto sa Jestera da odsviraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 skupilo se pola druga polovina ima da se isprosi na trgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Ponosni vlasnik karte sad mozhete opet da pochnete da prichate o set listama Edited March 8, 2009 by ~MaX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Prodaja ide apsolutno fenomenalno. Nikada do sada nismo imali ovakav pocetak prodaje karata za neki koncert koji smo radili u Skc-u. I iskreno rekli bi smo vam i tacan broj da priroda naseg ugovora sa izvodjacem nije takva, da prosto tu informaciu ne smije niko da zna nego mi i oni. holy frapsicles on a stick! moram znachi uzimati kartu shto pre... chekam tjaleta da pljune kesh da mi vrati pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 skupilo se pola druga polovina ima da se isprosi na trgu To mi kazi Brza si Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Alo, Elderane. Meni karta nije stigla. Ajd' nemoj se zajebavate, nego vidi to tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Pa, druga tura je tek u petak poslata... Ja cekam da se nakupi, pa posaljem, stici ce ne sekiraj se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 Ja sam jutros bio u postu najebali me jer sam ih smorio ko lesheve,jutre idem pak! Kolko ce da ispadne karta sa sve postarinom!?!/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Ne idi, donijece ti kuci, a ako se ne varam, tebi sam tek juce poslao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Jesi i meni onda juce? Posto ne stize picka li mu materina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Vjerovatno Ne brinite, stici ce, sta da se radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 E baš mi milo em drago da se tako dobro prodaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Taj rad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Uopste ne sumnjam da ce ovaj koncert biti rasprodat, kao i Cradle of Filth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Karta je tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 mozda panicim bezveze, ali nemam poverenja u ove "obicne" eventimove karte (iz tudjeg iskustva) pa moram da pitam: da li karta ima samo 1 hologram? da li na poledjini treba velikim slovima da pise: "...MJESTIMA!..." samo predostroznosti radi hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts