Lunar Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Mene interesuje kako ide prodaja, da li treba da zurim posto mi treba josh 900 din da skupim za kartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 da li karta ima samo 1 hologram? da li na poledjini treba velikim slovima da pise: "...MJESTIMA!..." To je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flamey Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Ma moja je neka budjava, izgleda ko fotokopirana, a sitan natpis IN FLAMES se kao vidi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivi1 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 mozda panicim bezveze, ali nemam poverenja u ove "obicne" eventimove karte (iz tudjeg iskustva) pa moram da pitam: da li karta ima samo 1 hologram? da li na poledjini treba velikim slovima da pise: "...MJESTIMA!..." samo predostroznosti radi Jaooooooooooooooooooooo,kakva pitanja ovde sve necu videti Ma moja je neka budjava, izgleda ko fotokopirana, a sitan natpis IN FLAMES se kao vidi.... Fals ti je karta. Daj je meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 majkumu, ne mogu da prestanem da se odusevljavam ruznocom eventim karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremy Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 majkumu daleki rodjak iz japana a jel su numerisana mesta u sali? (da dam i ja doprinos glupim pitanjima) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Oćel biti služen aperitiv pred ovaj hepening? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 daleki rodjak iz japana a jel su numerisana mesta u sali? (da dam i ja doprinos glupim pitanjima) dzeremi ae se i ti raspitaj je li za ovaj event dete gratis? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Jaooooooooooooooooooooo,kakva pitanja ovde sve necu videti udri jace. mnogo jace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Al ce sve to da bude pobrisano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Ako zakasnim, je l' mogu da udjem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 A jel" mogu ja da udjem bez karte? Nosim sinu pare u vojsku! Vazan mi je svaki dinar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 A jel mogu jos da dobijem i besplatno pivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremy Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 dzeremi ae se i ti raspitaj je li za ovaj event dete gratis? xD smestim ja njega u dzep, ionako mi je pivsko stomache dobra maska da ga proshvercujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivi1 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 udri jace. mnogo jace. Ocu,ali tvojom. Mozda me i puste na koncert kad vide kako lupam tvojom glavom o zid Mada...ko ce se sazaliti na tebe? Niko. Moracu da trazim drugi nacin za upad..sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursus arctos Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 toliko su me omele ove vase poruke da sam zaboravio na ono bitno (sto htedoh reci) PREDLAZEM (ukoliko to vec nije nekako unapred definisano dogovorom ili rezervisano za potrebe benda) da se umesto slucajnog izbora muzike koja ce se pustati na razglasu pre i posle nastupa Flejmsa, pustaju njihove stvari - makar sa Lunar Strain-a/Subterranean albuma (posto, osim Behind Space nece svirati nista) zamolio bih organizatore da razmotre ovaj predlog i da se raspitaju (ako je to potrebno) da li je to ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 prijatelju, ideja je na mestu, ali ne bi verovao koliko problema to moze da prouzrokuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursus arctos Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 pa, kontam da bi moglo doci do copyright natezanja, ali zato sam i napisao ono o raspitivanju... valjda organizacija nije mutava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ma, kome treba muzika osim one koja ide sa bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremy Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ma dajte onaj soundtrack iz george of the jungle shto je ishao 40ak minuta na type o negativeu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 Ne idi, donijece ti kuci, a ako se ne varam, tebi sam tek juce poslao Jebem te bash u frizuru,iskljucen mi je net i do danas sam svaki jebeni dan isao u posti,skapaj! Ako ne stigne sutra ,ima te gadjam i to sa jaja! m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Meni jos ne stize, odo da skocim sa mosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IH77 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Jel se zna ko je support?Oglasite se organizatori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Uzeo kartu + prošao pored Maxa iz Sepultura ispred SKC-a dok je iznosio džak sa đubretom iz true busa. Gde ćeš lepšeg dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Vrh! Zamolio bih sve kojima trebamo poslati karte da se strpe, sve su poslate ove sedmice, kako kome koji dan, a po mom iskustvu, do ponedeljka/utorka svi ce dobiti karte... Od 2300, naravno. I to je sve od tih karata, rasprodate su, ostaju ove od 2500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts