AstralliS Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Ono prolazi i sreda, a još ništa ne stiže... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Ma, poslao sam zaista svima koji su narucili, strpite se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FutogCORE Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 toliko su me omele ove vase poruke da sam zaboravio na ono bitno (sto htedoh reci) PREDLAZEM (ukoliko to vec nije nekako unapred definisano dogovorom ili rezervisano za potrebe benda) da se umesto slucajnog izbora muzike koja ce se pustati na razglasu pre i posle nastupa Flejmsa, pustaju njihove stvari - makar sa Lunar Strain-a/Subterranean albuma (posto, osim Behind Space nece svirati nista) zamolio bih organizatore da razmotre ovaj predlog i da se raspitaju (ako je to potrebno) da li je to ok Nek puste narodnjake.... Posle toga će nam svirka biti mnogo bolja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 Ma, poslao sam zaista svima koji su narucili, strpite se... Oke ,nego ako vam neshto znaci sad svi postari u Knjazevcu znaju da postoji neki satanisticki bend u koji sviraju oni zli sa duge masne kose i da ih dovode neki satanisti koji se zovu Tera nostra i da se odrzava satanisticki koncert dvaes osmog marta i da nas dva satanisti s duge kose idemo odavde!! :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Aaaa ne seri da znaju svi poštari u Knjaževcu do jajcaaaaaaa :rockdevil: Još dve nedeljeeeeeee ima da se odvalimo od piva i da gledamo IN FLAAAAAAAAAAAMES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 ljudi, ne bih da malerišem, jeste čuli možda neke priče o otkazivanju koncerta. ja sam čuo, pa pitam da li neko zna koliko je to istina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 @ Ma pusti te tracheve.... samo ti lepo kupi kartu i cekaj 28-i i uzivaj. Ja sutra idem po kartu weeeeeee...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 ma naravno . a ima li nekih novosti oko jespera? da li će svirati kod nas i to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Odgovore na sva vaša pitanja imate na prethodnim stranama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Stigla karta. @ Gojko - spremi se da budeš oduvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 E, neka je stigla, vrijeme je i bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 @stivi1: usudi se. nemoj samo da pricas. ako imas dodatna pitanja i glupe izjave: PM. Oke ,nego ako vam neshto znaci sad svi postari u Knjazevcu znaju da postoji neki satanisticki bend u koji sviraju oni zli sa duge masne kose i da ih dovode neki satanisti koji se zovu Tera nostra i da se odrzava satanisticki koncert dvaes osmog marta i da nas dva satanisti s duge kose idemo odavde!! :) :) 267 sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 E, neka je stigla, vrijeme je i bilo Haha... More budi srećan da te ne tužim... Poslao si je 13. marta, a znaš kad sam naručio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Jebo majku, kartu moram da kupim asap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 KOnacno stigla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Simo, ti ako dođeš, ne gine pipkanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) sad kad vidim ko sve dolazi ocekujem jedan bas gej koncert Edited March 16, 2009 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Svaka ti valja ka' Njegošu, pogotovo deo sa dolazim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 to je kada si od pola sedam do sad na nogama Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ja sam tako svaki dan, pa sam i dalje straight Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Vrh Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Jebo mamu,ni "e" ni "s" na tastaturi nisu pored "n",pa ne znam kako je taj,koji je pisao to,uspeo da se zajebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Ma, hteli su da napisu ,,In Plamens"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 hahahahahahahaha E da vazna informacija, kupih ja kratu danas. inache kako ide prodaja, ajde Elderane obraduj nas malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts