voodoo_ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Nisam vas cuo do sada, Imaju trekove na majspejsu, sasvim korektna muzika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Meni takođe ova setlista "odgovara", s tim da bih napravio par izuzetaka. I da, trebalo bi da bude duža svirka, nekih 15 pesama donja granica. Sve preko je san, haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) Imaju trekove na majspejsu, sasvim korektna muzika. Zahvaljujem, uvek zaboravim na myspace. EDIT: Bravo Decontrolled. Edited March 21, 2009 by bdonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Da li je jos neko narucio kartu preko Eventima i koliko je proslo vremena od kad ste narucili dok su vam posali kartu? Ja uplatio pre osam dana jos uvek cekam. :\ ja naručio 17. Marta i stigla mi 19. Post Expresom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Da li je jos neko narucio kartu preko Eventima i koliko je proslo vremena od kad ste narucili dok su vam posali kartu? Ja uplatio pre osam dana jos uvek cekam. :\ Drug je narucio za Slipknot i stigla mu je tek posle dve nedelje, imaj strpljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Cek bre, ne sviraju nesto sa Jestera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pa, jos ne znamo set listu... Samo nagadjamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Urgirajte da sviraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 bice do jaja ovo koncert osecam metalkor klinci molim vas budu li bile one HC sutke svicete dobiti po picki posle koncerta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Господин Граул Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Nego, 'oce li oni svirati Come Clarity da ja oslobodim memorije na telefonu da snimim cijelu pjesmu? Najbolja pesma na albumu. I mora nešto sa Jestera. Pa mi dok smo bili tribute to IN FLAMES smo uglavnom svirali pesme sa tog albuma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 bice do jaja ovo koncert osecam metalkor klinci molim vas budu li bile one HC sutke svicete dobiti po picki posle koncerta Ahahahahah! Daj Mito uplasio si ih sve, niko sada nece doci na koncert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Da li će karte poskupeti na dan koncerta? Pošto može da se desi da ću svoju kartu uzeti u "2 minuta do dvanaest" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Metal Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pa naravno da je normalno. Ne razumem ovakve rasprave uopste. Primer amon din, pa NARAVNO da ce frubi kao njihov menadzer da ih gura svuda, tu nema nista cudno. Bilo bi cudno zapravo, da ih ne gura kao bend, vec da ih zapostavlja itd.. Ista stvar sa decontrolled Hvala. Ni sam ne bih bolje srocio. Ali izgleda dzaba objasnjavat. Svaki ozbiljan bend ima ljude iza sebe koji se brinu da se taj bend progura. TNP i Decontrolled management su povezani i sasvim je logicno da se to desi. Pored Decontrolled-a tu ima jos par bendova sve mozete videti na: www.mr-metal.com Uostalom, koliko god ironija bila sto cu ovo reci, pregrupa je aposolutno nebitan faktor. In Flames dolazi da zapali onaj SKC i to je sve sto bi pravom fanu benda trebalo da bude bitno. Ako neko ne konta ovo...uvek moze da se obrati OVDE. I dobije kvalitetnu pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ahahahahah! Daj Mito uplasio si ih sve, niko sada nece doci na koncert. jbg ja sam rekao a i znam da iza sebe imam dosta ljudi koji su dosli da slusaju muziku a ne da prave sutke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Cek bre, ne sviraju nesto sa Jestera? mislim d apostoji nekakav jester race medley, ako se ne varam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Najkorektnija ce biti ona set lista iz Zagreba kada budu svirali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ko zna mozda budu promenili set listu specialno za nas ako se budemo lepo pokazali Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 metalkor klinci molim vas budu li bile one HC sutke svicete dobiti po picki posle koncerta e baš za inat ima da bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Da li će karte poskupeti na dan koncerta? Pošto može da se desi da ću svoju kartu uzeti u "2 minuta do dvanaest" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ne bi trebalo da idu preko 2500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 jbg ja sam rekao a i znam da iza sebe imam dosta ljudi koji su dosli da slusaju muziku a ne da prave sutke imas ljude da ti cuvaju ledja a? e baš za inat ima da bude naravno! da prodje in flames bez sutki, ma jes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 khm, normalno da ce da bude? kupljena karta :} :mosh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ne serite bre. Idite na treš i hardkor svirke ako vam je do šutki. Oću da slušam muziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 zasto bi ti bio bitniji od bilo koga ko hoce da uziva u muzici na nacin drugaciji od tvog? ima mesta u sali dovoljno za sve ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ima, u ludnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts