Rehabilitovani Bagrem Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ma ja evo mukotrpno skupljam (poziram u ateljeu vajarima koji se spremaju za akademiju XD ). Wish me luck Blago tebi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerevarine Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ma ja evo mukotrpno skupljam (poziram u ateljeu vajarima koji se spremaju za akademiju XD ). Wish me luck Samo bih voleo da znam, da li je u pitanju akt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 nemoj bre da pitas takve stvari ima mesecar da te tepa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Recicu joj da vishe nepostuje, na svaki njen post ovde pojavi se neki lik sa "prljavim" mislim . XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 pa kada daje asocijacije,nek lepo prica kako diluje drogu da bi zaradila za kartu pa nece niko imati prljave misli Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Recicu joj da vishe nepostuje, na svaki njen post ovde pojavi se neki lik sa "prljavim" mislim . XD Haha... Ovo je bio neki pwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
syndrome-RS Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Napokon stigla karta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obtainer Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Pozdrav narode! Bio sam "prisiljen" da se prijavim na forum da bih mogao od nekoga da saznam neke informacije. Naime ne poznajem BG pa bi me zanimalo da mi neko objasni kako da dođem do SKC-a? Gledao sam na Plan Plusu i po njemu vidim da stižem vozom do Savske ulice tj. trga, e ali mi je također izbacio dva SKC-a; jedan je u Bulevaru Zorana Đinđića 152a, a drugi u Kralja Milana 48. E pa sad koji je od ta dva? Kako najlakše da stignem do tamo? Našao sam na sajtu od SKC-a linije koje voze do njih, ali vidim da će mi to biti potrebno samo za ovaj u Bul. Zorana Đinđića. Za ovaj u Kralja Milana mi se čini da ću lako doći i cipelcugom i sa malo raspitivanja, jel tako? I usput šta je sa kartama? Ja sam 16. naručio preko neta ali mi ne stiže. Saznao sam da u NS ima da se kupi u Mungosu pa sad ne znam da li da je čekam da stigne ili da odem tamo i da uzmem kartu. Na kraju ću završiti ili sa kartom viška ili sa kartom manjka. Ufff ako se ovo drugo desi... all WILL go up IN FLAMES!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ovaj SKC je u Kralja Milana, a pešice ti od glavne železničke treba 5-10 minuta do njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Gde god da si, samo ideš u pravcu ove zgrade, jer se ona vidi čim si iole bliže centru grada: SKC je odmah prekoputa nje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ili prosto kad sidjes iz voza uhvatis tramvaj 7 ili 3 i ides jednu stanicu Pitas ljude malo za smer i voila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obtainer Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Hvala majstori! To mi je trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Ja moram da idem u postu danas da pokupim kartu jer su somovi iz Eventima/Post expressa poslali tamo kartu. Jebacu im mater... ima da mi vrate 150 dinara za postarinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Hvala majstori! To mi je trebalo. Ne moras kupovati kartu u Mungosu, ako si narucio, stici ce, ne brini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 karta iz sekjured, fak jea. jel' postoji neka skorija setlista flejmsa osim onih iz juzhne amerike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Znaćemo posle Zagreba sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obtainer Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Koliko treba da karta stigne u proseku? Ja sam je narucio preko Terra Nostra Promotions sajta. Nadam se da im radi. Posto vidim da su stavili drugi izgled, pa rekoh da nisu i koju narudžbinu izgubili usput zbog izmena na sajtu. Sve sam nervozniji zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Znaćemo posle Zagreba sutra. obavezno da se bachi ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Sve sam nervozniji zbog toga. Lepo ti napisa čovek gore da ne brineš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Uz'o kartu. Kada pocinje koncert? Odnosno kada pocinju flejsmi da sviraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Pa valjda oko 9-10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Pozz ,aj sad ozbiljno ve pitam ,pre sam ovde ostavio post da su meni stigle karte ,narucio jedan ortak moj kartu zasebno preko vas ,vi ga pitali da li porudzbina mojih karata ima veze sa njim,ja vam lepo reko ovde da nema a neko obriso post,nadam se da je Eldrejn to video i da je poslo kartu,danas je utorak,koncert u subotu,lik pizdi tako da ono.....da li ste poslali?!!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Ima još ljudi koji nisu dobili karte, ali one su sigurno poslate, koliko sam shvatio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sebekus Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 e oce se moci unosit fotoaparati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 A jel imas poledjinu na karti? Elem, bice lepo vreme izgleda, 17 stepeni i suncano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts