Elderane Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Oko 40 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Super, znači cenim da će sve biti gotovo do 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Bas je euforicno ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 I onda nema više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ja tek danas uzeh kartu. Euforija: jeeeeee do jajcaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ja ću se sutra na ulazu udostojiti konačno Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ja ću se sutra na ulazu udostojiti konačno Ceniš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ја узео јуче. двоумио се да ли да идем уопште, због неких здравствених проблема. Ал, ко га јебе, Ин Флејмс је то Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Jbt, ne mogu nikako da se setim da l' ima u Living Roomu TV, tj gde beše najbliža kladionica. Ako dođem, a dolazim jedno 90%, najveća mi briga gde ću se uštekam da odgledam tekmu pre 'certa, taman se uklapa da se stigne za In Flames, a Decontrolled sam već gledao, možda i više od 1 puta, ne se sećam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IH77 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=m5tCvMZXgGc IN FLAMES - Delight And Angers official video 2mrw Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Kasnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obtainer Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Meni npr. karta nije stigla, tako da dolazim u BG sa nadom da cu je tamo uhvatiti na blagajni. Mislim stvarno nije u redu da te karte ne stizu. Ako ni tamo ne uhvatim kartu... hmmm, pa nabavicu benzina i flasa-bice onda IN Flames. 'em li im! Ko god da je kriv. Stvarno cu da poludim, Flamesi su mi omiljeni bend vec godinama i vec sam mislio da picim tamo nekud npr. za Svabiju da ih gledam. Kad ono dolaze u Srbiju po prvi put i to na moj rodjendan! A sad nemam jos kartu.. ufff ufff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ma biće karata na ulazu, opusti se, rekoše ljudi više puta. Jbt, za 24 sata u ovo vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NamelesS Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Jel se zna koliko ce dugo trajati predgrupa?Mozda budem kasnio pa cisto da znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 40 min rekoše. Evo iz Zagreba pre 2 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
NamelesS Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) a nvm....slep sam............................ Edited March 27, 2009 by NamelesS Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obtainer Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ma biće karata na ulazu, opusti se, rekoše ljudi više puta. Jbt, za 24 sata u ovo vreme... Uff dobro je! Hvala majstore! Malo sam se opustio... malo. Ma bice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 40 min rekoše. Evo iz Zagreba pre 2 dana Predobro zvuči sa ovog videa. Ovaj lik što snimao dobro se uštekao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alien Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Pozdrav ljudi. Zna li se hoce li biti mercha, tj. konkretno me majice zanimaju. I gde je to obicno smesteno u SKC-u? I jos kad bi neko okvirno znao koliko se krecu cene majica, bilo bi super. Vidimo se sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Videces, sve je izlozeno kad se popnes gore na sprat. Za njihov merch ne znam, Kataklysm merch se u decembru kretao negde od 20 do 45e (ali, ne secam se tacno). Ponesi 50e - kriza i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alien Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Videces, sve je izlozeno kad se popnes gore na sprat. Za njihov merch ne znam, Kataklysm merch se u decembru kretao negde od 20 do 45e (ali, ne secam se tacno). Ponesi 50e - kriza i to. Hvala na odgovoru. 50e moze ako mi uz majicu i Anders popusi... Bilo bi lepo kad bi im cene bile kao na sajtu. Ipak je kriza, ne treba se preterivati. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 cene variraju uglavnom, ali ce da ih nagovorimo da ih spuste Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) Hvala na odgovoru. 50e moze ako mi uz majicu i Anders popusi... Bilo bi lepo kad bi im cene bile kao na sajtu. Ipak je kriza, ne treba se preterivati. Pozdrav. Nisu u pitanju majice za 50e, vec duksevi na zakopcavanje sa kapuljacama. Mislim da je to bilo najskuplje. Verovatno sam preterao, mozda neko zna prave cene - nisam kupovao nista na tom koncertu. Edited March 27, 2009 by bdonkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 на ласт.фму сви цепају флејмсе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts