salebghouse Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 he,he...cicin kutak na internetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacquouille Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Pohvala za oblačenje ovih devojaka sa YUMETALA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 kad izadjem volEm ovako : http://www.polyvore.com/night_out/set?id=5064489 kad idem u shkolu,idem ovako: http://www.polyvore.com/school_combo/set?id=5057701 a za grad,nesh ovako: http://www.polyvore.com/day_combo/set?id=5054853 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Daj neke svoje slike da vidimo kako ti to stoji-dont be shy now Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Šta da vam kažem ... Transformersi ... moja velika su ljubav iz detinjstva. Oredjinal japanska Transformers majica. Kako si dosao do toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 kako je prejaka ona neletova transformers majica! ja hocu ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 E i meni se jako sviđa ova Megadeth majica. Oredjinal japanska Transformers majica. Kako si dosao do toga? Doneo mi buraz, kada je bio u Nippon-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Kad me ne bude za'ebaaav'o Photobucket, postavicju slike svojih odjevnih kombinacija. Elem. Nemam mnogo odjecje (mrzim shopping, a rijetko mi se shta dopadne), ali, od toga shto imam mozhe da se napravi mali milion razlichitih kombinacija. Obozhavam karirano... Chesto nosim karirane pantalone, farmerke i kratke suknje (ovo posljednje uz helanke). Inache, chesto imam problema sa nalazhenjem velichine, jer sam veoma chudno gradjena - imam relativno tanak struk i relativno uske kukove, a veoma debele butine i nadlaktice... Deshava mi se i, recimo, da mi majica S velichine bude preuska u predjelu ramena, a M shiroka u struku... Tako da mi rijetko shta stoji kako treba. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) mistake Edited January 28, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 битно да ти прва и трећа слика нису мутне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 a sto su ostali uskraceni za slike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Zato sto sam se zajebala :)Moram ponovo, mrzelo me da editujem @mara - pa zbog tih mutnih Edited January 28, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Pa probaj, mozda nesto uzmem u obzir. Ali bolje se opredeli za neki drugi moderatosrki model, ja sam vise konzervativna i mrzovoljna. i ja sam bila. pa sam otkrila moc stikli i kratke suknje, pogotovo kad radim. osjecam da imam vise autoriteta prema robovima, ne treba mi bich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Evo, ovo su moje standardne dnevne kombinacije: http://www.polyvore.com/fucks2/set?id=5069205 http://www.polyvore.com/cgi/set?id=5070123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 Sat je neizostavan deo mog autfita :) sem ponekad leti kada je prevruce... Imam swatch iz kolekcije iron swatch, dobila sam ga pre ... Uhhh.. davno... oko 6-8 godina i obozavam ga... Iako na mobilnom pise koliko je sati, mnogo mi lepse da ipak nosim sat. Kao deo nakita A inace sam cjorava pa ne mogu da nosim satove sa malim brojcanicima ne vidim koliko je sati bez naocara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Auh, ja bas imam suprotan problem, imam mnogo stvari koje kupim a ne obucem ih nijendom ili eventualno jednom, i mnogo se nerviram zbog toga. E,to je UPRAVO i moj problem.Obozavam da kupujem, nosim na shivenje, pronalazim i prekrajam stvari-a od toga vecinu ili vrlo retko oblacim, ili ne oblacim nikad.Imam neki glup trip da sve sto mi se narocito svidja cuvam - da se ne uprlja, pocepa ili bilo kojim drugim nesrecnim slucajem upropasti. Zasto, nemam pojma.I to me mnogo nervira, a moju majku jos vise. Inace, marka mi nije bitna, vise je presudno da li ce mi se nesto svideti, makar i na bivljaku. Volim lepe stvari, po nekim mojim merilima lepe, vremenom sam uspela da izgradim neki licni stil koji je mesavina svih mogucih , a hvala Bogu mogu da nosim sve, jer mi gradja to dozvoljava. Najdrazi mi je fazon 80-ih : uske, skroooooooooz uske farmerice(crne ili svetlo plave), one bluze sa "padajucim",sirokim rukavima, ili uske majice, neke gotivne marame, salovi, i slicne gluposti za "oko ruke il oko pasa." Obozavam nakit: ogrlice, prstenje (mnoooooooogo prstenja), mindjuse-bez toga iz kuce ne mrdam.Jakne- kozna (imam prastaru, al savrseno ocuvanu `80s rokericu), teksas (isto jako matora "levis"-ka), zeleni mantil, i vijetnamka, "old-school" karirana kosulja - to je moj svakodnevni stil.I,da, torbe (one sto "vise", na jedno rame), kaisevi sa nitnama, "Ray-ban"-ovke....sve to su moji omiljeni detalji. Obozavam suknje (kratke, uglavnom-crne, sa nekim zanimljivim radom, onako cipkaste i "razbacane), KORSETE, cipkaste stvari, dugacke rukavice do laktova.Ljudi cesto pomisle da sam gothicarka. :) S druge strane, volim i one indijske/ciganske hippie suknje, traperice, sve to nosim, i sve to uklapam...Kombinacija boja:crveno-crna, ali, volim i ljubicastu, plavu, zelenu... Godinama nosim "martinke", ali, ne osecam se u njima bas kako treba, "ne idu" mi preterano.Idealne su mi "kaubojke",ali, jos uvek ih nisam nasla. I volim cizme do kolena, a od patika jedino "starke", navikla sam, a dobre navike ne valja menjati. Posto uglavnom ne mogu da nadjem sve sto bih htela u radnjama (jer je sve uniformisano i isto, bar ovde u CA.U BG-u jos i nekako), vecinu stvari shijem ili "iskopavam" iz arhive matoraca.Zapravo, polovina stvari mi je upravo odatle, uz pojedine izmene. Edited January 28, 2009 by Crna_Dama Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Строго Nike, постао сам зависник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Ja sam se dosta smirila sa odećom. Ranije sam imala toliko toga... užas. A nosila 10% onda sam se ugojila i u jednom momentu pobacala sve sve sve. Ko ga jebe. Mnogo sam srećnija Doduše, razvila sam ljubav prema nakitu. Ali to je prava stvar. Jebeš krpe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Sjajna tema! Elem, krpice obozavam, ni sama ne znam koliko ih imam posto su smestene (verovali ili ne) u cak 4 plakara. Krcato! E, sad, moj fetish No 1 su odevni predmeti od koze (pored jakni, mantila, prsluka, suknjica imam i nekoliko prikladnih komada donjeg vesha (od koze, naravno). Ponekad preteram, doduse, pa izgledam k'o esesovac Cizme - nezaobilazne martinke, kaoubojke (imam i jedne i "kurvanjske", lakovane, iznad kolena ali to je samo "za njegove ochi"). Papuče, crne naravno, sa nitnama. Torbe/tasne (opet) black, sa nitnama ili bez ukrasa. Uglavnom velike, zbog funkcionalnosti tj. posla kojim se bavim. Cipka, jos jedan fetish...mmm.. bluze, kosulje. Da ne zaboravim svilu, uglavnom u zagasitim tonovima. Naravno, tokom dana tj. u "radnom okruzenju" nosim farmerke i uske majice, patike, cizme, bla, bla. Boje - crna, crvena, ljubicasta, bordo, maslinasta... posto sam plavusa, sve mi dobro stoje. Nakit obozavam, ali u umerenim kolicinama. Sat - vrlo kulj, sa lobanjom. Nesto sam zaboravila, dopunicu drugi put Iskopala sam i neki ludacki site, imaju bas kurvanjski vesh. www.foxy.rs Uh, zaboravila sam i svoju impresivnu kolekciju korseta... nema bolje stvari za pokazivanje bujnih vam grudi, zar ne? Edited January 28, 2009 by Thunder11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Nosis kozne gace? Things are getting better and better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Sto, ti ne nosis? Ne znas sta popustas A nekad se "potkradu" i jestive Edited January 28, 2009 by Thunder11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunkelheit Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 starke, farmerke, rolka i preko nje majica nekog metal-benda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) A za krevet znaci posto vidim pominjes "jestive" dobro to je cool,ali da devojka to nosi non stop-ajme begaj Ja btw nosim bokserice Edited January 28, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Za krevet, of course. Ti ne spavash? Edited January 28, 2009 by Thunder11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Crna boja moze lepo da se kombinuje sa svim ostalim bojama, ali smatram da s vremena na vreme treba razbiti monotoniju, jer zaista necete dokazati da ste naj troo metalac ako ste non stop u crnom. Za devojke jedan koristan savet- ako tragate za korsetima, cipkom i gothic odecom, ne morate samo ici u specijalizovane gothic shopove- ja sam na primer, masu korseta i takvih stvari nasla upravo u nekim fensi radnjama i to obicno u periodu pred praznike ili pred mature, jer tada prodaju najvise toga syo se moze svesti pod "svecano". Ja, na primer, od boja leti volim da nosim roze, a zimi crvenu. Volim razlicite jakne i kapute, jer je po meni to, ipak, neki stilski izraz. Iako imam dug klasican crni kozni mantil, preferiram kvalitetnu vestacku kozu, jer je laksa za odrzavanje i nosenje. Npr, obozavam ovu jaknu: http://i11.photobucket.com/albums/a200/olj...crvenakozna.jpg kratak crveni kaput koji sam vec pomenula: http://i11.photobucket.com/albums/a200/olj...kratakkaput.jpg A uz jeans, narocito uz pantalone 3/4 i neke cizme, nosim svetlo-plavu jaknu- http://i11.photobucket.com/albums/a200/oljafiore/plavo.jpg Na koncerte, medjutim, vise volim da nosim nesto sto je prakticno, nego neke kreacije u kojima cu se osecati neugodno zarad necijeg divljenja i pokazivanja. Na poslu nemam kodeks oblacenja, pa mogu da eksperimentisem zavisno od vremenskih prilika i raspolozenja, mada su mi zastitni znak postale crvene martinke. Ono sto stvarno ne volim jesu sarenisi i nesimetricne stvari. Npr jedan rukav imas drugi nemas. Edited January 28, 2009 by Shamandalie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts