Sugar Overdose Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 ja sam tamo kupovala neke pokloncice fini su )) nista spec,ali zanimljivo
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Otvara se J Lo radnja ! Fak jea!
Sugar Overdose Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 kod nas se sad otvorio "+ it" jedna maleeenaaa torbica gallianova je 26k xDDDDDDDDDD lajk,ne xD
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ja sam te pare dala samo na jaknu i na cizme, ali torbica XD XD XD
Sugar Overdose Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 well,da i ja sam debil i dajem puno para na neke stvari (fotoaparat mi koshtao 70k xDDD) ali tooorbiiicaaaa,no way pedro
Милица Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Da li neko kupuje u Funky Fish? Cesto vidim izlog kad sam u prolazu, ali se dosad nisam zaustavljala da vidim sta imaju u radnji. Vasa iskustva? Vredi li? Ako mislis na onu prodavnicu svega i svacega, ja sam tamo kupila neku ogromnu fasciklu. Vredelo je
Tomislav Sawyer Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 jel ima neko te kožne pantalone? Čula sam da smrde. Imam ja par parova. NE smrde, a najmanje smrde ako imaju dobru postavu, krucijalno. Od toga zavisi i udobnost istih.
MissionVao Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Kad smo kod skupih stvari, tamo u onom "prolazu" koji zovu "prolaz kod fontane" preko puta etf-a, gde ima par kafica i sl ima prodavnica neobicnih torbi (ne na ulici ono sranje nego u okviru tog malog "kompleksa") a sto je jos zanimljivije ima nova prodavnica nakita za oba pola, vecina je srebro + ametist, vestacki biser, cirkon, neki crni kamen... ima zanimljivih sitnica. Nisu nesto basnoslovni al za lepu musku narukvicu treba 10ak k sto s obzirom na cenu srebra na drugim mestima + fensocu dodje normalno. Treba mi neki "dublji" kacket za zimu, poslednji lep sam kupila u Rimu pre tacno 6 godina i malkice se ofucao Kod nas su ili glupe boje ili su mi mali... Volim onaj model sto ne ide uz glavu celim delom vec samo obodom.
Faustus Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ja ne znam da l' sam luda ili zbunjena.... Kakva bre J Lo radnja?? Njujorker? "Da li neko kupuje u NestoNestoVaznoDaJeMarka?" Koji fenseraj, jbt! Ne kazem da trebamo biti ofucani, al zaboga.... U 99% brend radnji u koje sam zalutala, 99% stvarcica su bile preko 1000din za materijal i kroj koji se kod Kineza nadje za 800! Dobro, sad i ja preterujem, ali vecina je mejd in Cajna, Koreja i pod obroncima Himalaja gde je 100% pamuk ustvari preradjeni materijal deponovanih plasticnih delova Pentijuma 2! I za to da dam 2100 din samo zato sto je neki krelac prisio na majicu Benneton? Pardon... Benetton... Ne, hvala! Ja se oblacim u radnjam sve od 550 do 990, prekrojim onako kako meni odgovara, ili ne prekrojim, nesto bude i skroz kul, dodam par detalja i eto meni unikatne majicice. Nisam protiv markiranih stvari, imam ja Benetton pantalone, al su iz kraja '80. i jos uvek nisu izgubile boju, ni koncic se nije izvukao, a danasnji Benetton je blago receno - govno! Devojke... mnogo serete! I da, sad ce plata, mogla bih da pazarim kozne pantalone.... sad mi je to opsesija
Sugar Overdose Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 devojko,niko ne preispituje TVOJ izbor,niti govori da je tvoj izbor (da se kulturno izrazim) fekalija,tako da molila bih te,nemoj ni ti nas hvala lepo
MissionVao Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 devojka je full of shit cenim ja neciji izbor da gubi vreme na jurenje jeftine odece i prekrajanje iste al ako neko ne ceni moj izbor to nije lepo kao da ovde ljudi kupuju tone odece pa je mnogo vazno da slucajno ne bude ni 100 din preplacena.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Zna se gde su Kinezi i u kojim radnjam, zna se gde nisu Kinezi i gde je kvalitet. To NE ZNACI da ne kupujemo i u NEFIRMIRANIM radnjam, poenta je samo CITATI postove DO KRAJA I PAZLJIVO SA MINIMUM MOZGA.
Faustus Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) Oh... ako sam nekog uvredila, to mi je i bila namera! :> Oprostice mi oni sa odredjenom dozom distance prema stvarima koje se ovde pisu, ali ja sam samo revoltirana iz privatnih razloga i zaista ne zelim da ruiniram temu drage nam Smorock, koju priznajem, cenim i nalazim zanimljivom, ali upravo zbog ovakvih predhodnih postova ovaj forum je medju sirokim narodnim masama poznat kao gejmetal.net Elem, javna tajna je da azijska deca proizvode odecu poznatih svetskih marki, sad ce neki dusebriznici mene neosnovano optuziti da sam filantrop, neistina!! Ali pricati o kvalitetu i ne_kineskim radnjama u istom kontekstu je apsolutna glupost. Da se ne bi zamarali trivijalnim stvarima, zelim direktno reci da sam zgrozena nacinom kojim caskate ovde i to ovako: Postovi su kao da su ih pisale predpubertetlije, fenserkice koje eto tako opusteno pominju brendove torbica za koje njihovi roditelji daju pola plate, ali to nije krucijalno pitanje i apsolutno me zabole za to, poenta je da odjednom pricamo o maskaricama i topicima i korsetima kako bi ovi decaci koji su svojevremeno gulili falus na odredjenim temama manijakalno pljuvajuci po metalkama i slicno, napaljeni govorkanjima o donjem vesu posecivali profile mladih nam stasalim devojkama i dizali im rejting, jer priznajmo, to je jedino razumno i samo tako dobijamo sertifikate drustvene prihvacenosti, kada nam likovi cije face i ne vidimo odjednom posvecuju paznju! Ode ego, sve uvis i vise! Eto, to je poenta! Nije ovde rec o odeci vec o privlacenju paznje. E, to mi ide na kurac! Sve shvaceno? Vujaklija? Smorock, ja se izvinjavam, previse kafe, ostavljanje duvana i lozenje na skroz pogresnog lika. Necu vise, obecavam! Edited January 31, 2009 by Faustus
Tomislav Sawyer Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 lozenje na skroz pogresnog lika. Odi dedi da te deda izujeda Mislim stvarno, nemoj ovde tako jako, sve se da srediti
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Sta ako moj tatica ima platu 2 i po hiljade evra i da da 100 evra za razmazenu cerkicu i majicu koja joj se svidela? To nije pola plate i nije nikakav napor. Da, momke narocito privlaci to sto cu ja da kazem da mi se svidja torba iz Replay-a, devojko, apsolutno to ce da ih smori i odbije, ako nisi primetila da su odmah u fazonu - "Nja, zenska tema" A, ako si u fazonu da ako se oblacim po fensi radnjama ja sam glupa fenserka, preispitaj svoje kriterijume.
Sugar Overdose Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Devojka je isfrustrirana,IMHO a to sto MOJ tata hoce meni da da pare za ono shto JA zelim je MOJ problem,i savrseno mi ne trebaju (a ne trebaju ni veroniki,ni double fire i ostalim devojkama koje su se izjasnile slicno kao i ja) psiholoske analize osobe koja savrseno nije kvalifikovana za tako nesto. Kada mi bude bila potrebna procena mentalnog stanja,sigurno se necu obratiti personi koja je tu da bi ispravljala krive Drine.
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 fora je kad bi kupila diks ili knjigu bila bi mnogo pametnija ovako ce u tewbi uvek videti sexualni materijalni objekat
Sugar Overdose Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 ne znam bojim se dej vount aprishijejt mi if ajm not a sekshual obzhekt
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ahahaha . Ljudi ne shvataju da mi imamo milione, da mogu da kupim dve knjizare i cd shop i da se obucem kako zelim. Jebte.Ajde ono kao.
Ni! Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 fora je kad bi kupila diks ili knjigu bila bi mnogo pametnija ovako ce u tewbi uvek videti sexualni materijalni objekat Vickast si. Prvo, radije bih dala koji jevrej vishe za relativno kvalitetnu shminku (jeste da nije o tome tema, ali, kad ste vecj pomenuli maskarice...), nego se mazala nechim za shta ne znam da li je napravljeno bash od gorepomenutih recikliranih dijelova Pentiuma II. Mada, buducji da se ne shminkam, ne znam koliko sam kompetentna da govorim o tome. Drugo, ako je njihov prioritet da izgledaju lijepo, to ih ne chini glupim, a josh manje nechim shto bi trebalo vas da zanima. Tako da nisu one te koje treba da preispitaju svoje prioritete u zhivotu. Trecje, shto se tiche Faustus i njenog posta... Nije ovde rec o odeci vec o privlacenju paznje. ...Well, maybe this explains a thing or two.
Dark Sonja Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 ne bih da ulecem u ovo opste cerupanje koje je nastalo iz ovako jednostavne teme... elem, nisam u fazonu da stvari posto-poto moraju biti skupe(prosto, ne dize mi se ego ako izvadim vise crvenih suski odjednom iz novcanika)sto apsolutno ne znaci i da za neke stvari nisam dala basnoslovno mnogo novca, a objektivno nije vredelo... sve je stvar trenutka i trenutne inspiracije... potreba... volim da potrosim pare na nesto sto mi stvarno koristi i sto mi se stvarno dopada, ali takodje isto volim stvar i koju platim manje. znaci novac i brend nije merilo koliko mi se nesto dopada i koliko cu nesto da nosim... boli me uvo da li kineska deca zaradjuju 1$ praveci moje patike od 100e. u globalu sam zgrozena ali me ne dotice... iskreno. volim shopping i ne stidim se toga! sva sreca da sam dovoljno solventna da ne moram da zavisim ni od koga i da sebi mogu da priustim sve sto mi se dopada, pa nemam komplex od toga da li je neko kupio firmiranu krpicu ili nije... ustvari bas me briga ko koliko placa... u tudj novcanik, a ni orman ne zalazim... van pameti mi je cinjenica da je u danasnje vreme, u majcici Srbiji svrha BREND I CENA, a ne koliko se stvar zaista kupcu dopada... Drugo, ako je njihov prioritet da izgledaju lijepo, to ih ne chini glupim, a josh manje nechim shto bi trebalo vas da zanima. Tako da nisu one te koje treba da preispitaju svoje prioritete u zhivotu. bas lepo receno... ukusi i afiniteti su razliciti i treba biti tolerantan. uostalom da nije tako, ne bi bilo ni trzista... stvari/odeca je zadovoljstvo koje meni sluzi... strasno je kada neko robuje stvarima... 1
Vresište Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 ..... Ko te bre odgaji tako zdravih rezona, svaka mu chast.... Bem' li ga. Brend je psiholoshka stvar i ljudi kada kupuju firmiranu stvar pokushavaju da otelotvore sve ono shto ta krpica treba da predstavlja. Daju izjavu, zapravo. I ono shto plachaju je izjava o njima samima, ne neophodno kvalitet. Ne znam, totalni sam laik za modu. Deluje mi chak i malo uzaludno snalaziti se u tom moru informacija i imena. Ne kazhem da mi nije stalo do forme, ali nemam zhivaca.
Dark Sonja Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ko te bre odgaji tako zdravih rezona, svaka mu chast... moja mama 1
Recommended Posts