Bejbe Kompajler Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 ja providno nosim samo kad je gornji deo u pitanju... I neću ja suknje, oću aljineeeeeee XD
Bejbe Kompajler Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 (edited) Ne, Mačko, ne kapiraš. Ne bih ja mnogo, ja bih samo dugu aljinu NEPROVIDNU Like this one: edit: ova cura ima čudne nožne prste :/ Edited March 15, 2009 by (: Al Anyah de Chocolat :)
Machka Naopachka Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Kako nije mnogo, vidi kolika je, do zemlje...
Маузер Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Finansira te keva...Koja sramota Moze biti sramota ali ne mogu da odolim.
Bejbe Kompajler Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Tražim nečiju kevu (može i polovna, oštećena, bitno da je platežna) da mi finansira ovo:
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ja nisam neki fan dugackih haljina, imam utisak da sam ko tetka kad ih obucem. Ali sve je stvar ukusa i da li to umes da nosis, mislim da ja ne umem. A inace sam misljenja da takve dugacke haljine stoji izuzetno mrsavim devojkama i visokim, nemam pojma sto.
Ni! Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 A inace sam misljenja da takve dugacke haljine stoji izuzetno mrsavim devojkama i visokim, nemam pojma sto. Jer je istina.
Bejbe Kompajler Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Visokim stoje, istina. No, stoje i mršavim i punačkijim, kako bi sakrile svoje mane (neke sakrivaju kvrgave kosti presvučene kožom, neke višak kilograma na nogama).... ali ja i dalje nemam ideju gde bi kod nas mogla da nađem takve aljine
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Hm, mozda Stradivarius da pogledas, ili prosto procunjas po Delta sitiju, sad su radnje pune tih nekih tako leprsavih stvari, cak i u Zari, koju ja u principu, ne podnosim, moze da se iskopa Ili u krajnjem slucaju da sasijes.
Mississippi_Queen Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Visokim stoje, istina. No, stoje i mršavim i punačkijim, kako bi sakrile svoje mane (neke sakrivaju kvrgave kosti presvučene kožom, neke višak kilograma na nogama).... ali ja i dalje nemam ideju gde bi kod nas mogla da nađem takve aljine Bile su ranije u AMC-u, moja mama ih je tamo kupovala, a bilo je i chini mi se i u Zari. Al' ne verujem da ce ih biti dok debelo ne otopli!
Bejbe Kompajler Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 @Veronika - a da ja tebe lepo uvatim za ručicu, pa da mi kao slepcu pokažeš gde je to, taj stratosaurus.. ja bre ne pohodim te radnje butike i čuda... ja živim u kafanama i pabovima :) @Mississippi (Kaća, čini mi se) - ko zna, možda se zaebu pa ture u zimsku kolekciju
Routasydän Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 najbolje je kad keva finansira. Ziva istina
Mississippi_Queen Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 @Veronika - a da ja tebe lepo uvatim za ručicu, pa da mi kao slepcu pokažeš gde je to, taj stratosaurus.. ja bre ne pohodim te radnje butike i čuda... ja živim u kafanama i pabovima @Mississippi (Kaća, čini mi se) - ko zna, možda se zaebu pa ture u zimsku kolekciju Jeste Kaca pa, nikad se ne zna, proshetaj malo po gradu! a Stradivarius ti je u Delta sitiju, u prizemlju (ili se to rachuna kao prvi sprat), ne mozesh da promashish, ogromna radnja, logo je violinski kljuch, koliko se secam! mhm, mogla bih ovih dana do tamo
Fapril ethereal Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 http://www.mods69.com/ kolekcija otadzbina! hahahah! videli ljudi gde je biznis! da se lepo obucete kad budete isli da mlatite pedere i LDP-ovce i da budete u ekskluzivnom duksu kad vas murija pritera uz zid na pretres!
**** Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 (edited) kolekcija otadzbina! hahahah! videli ljudi gde je biznis! da se lepo obucete kad budete isli da mlatite pedere i LDP-ovce i da budete u ekskluzivnom duksu kad vas murija pritera uz zid na pretres! C, c, c ... Eto dokle smo došli.. Pa posle zašto misle da smo svi teroristi.Samo Srbi mogu das smisle takvu budalaštinu i da se javno hvale sa tim i to prodaju. Edited March 15, 2009 by Arwald
Denny Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 (edited) Nevermind... Edited March 15, 2009 by Denny
Zen Posted March 15, 2009 Author Report Posted March 15, 2009 Ja sam mislla da me zajebavate sa ovim nazivom, al sad vidim to je zbilja...!
Fapril ethereal Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 toliko je retardirano da nemam rechi...
Brynhildr Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Mene više ništa ne čudi. Taman kad pomislim da sam videla vrhunac debilnosti, ljudi izmisle nešto novo. Nije li to divno?
Fapril ethereal Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 verovatno su otkupili autorska prava od Dveri Srpskih...
darkmiss Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Tražim nečiju kevu (može i polovna, oštećena, bitno da je platežna) da mi finansira ovo: joj, kako je ova prva lepa! ja obozavam ove letnje midi... preslatke su!
Recommended Posts