MissionVao Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Pod zimske mislis debele i/ili postavljene? Da ti ne trebaju braon rekla bih Mile Dragic posto ima odlicne crne sa removable postavom, ne vriste military ako ti je ostatak odece 'normalan' Inter Sport (makar onaj u Merkatoru) ume da ima dobar izbor zimske odece ali nisam sigurna da vec ima punu ponudu.
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) pod "zimske" mislim da nisu tanke kao papir resio sam problem na savremen nacin: http://oldnavy.gap.com/browse/product.do?cid=15318&vid=1&pid=673850&scid=673850002 Ceo dan sam bazao po gradu, kupio 2 para necega sto mi realno ne treba i setio se kako sam u Kanadi gotivio Old Navy... 3 klika(+ pomoc prijatelja) i gotovo! btw hvala za predloge! Edited October 26, 2009 by Marko, Mon_a[MOR]e
Naragoth Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Eeee, ljudi ima li neko predlog gde bi mogao da kupim kvalitetnu rokericu??
Pokretni grob Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Dobra tema. Ja najvise nosim, tudju garderobu. Posebno musku tudju garderobu. Prosto, za mene ne postoji nista sladje, nego kad furam majicu nekog ortaka. A kada kupujem nesto... To je uglavnom nesto sto mi se mnogo sivdi, a pritom je veoma jeftino. ^..^ I ondaK to nosim godinama. I, da... Gde mogu naci kozne pantalone?
Black Label Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Zenska rokerica... mangova... ne usudjujem se da pitam koliko je :/
MissionVao Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 ne vidim sto bi rokerica morala da bude 'mango' ili tako neki kurac palac, idite do Auto Komande, tamo postoji dobar butik kozhe. 1
Zen Posted November 12, 2009 Author Report Posted November 12, 2009 Te kozne jakne u mangu i nisu neki kvalitet za tu cenu. Cisto bacanje para.
jelchica Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Da dodam za Gajic odecu - imam jedne helanke, obichne crne mat, kupljene sredinom 2006. Sad su se malo ofucale pa ih nosim po kuci, ali ja sam njih toliko slatko iznosala u svim mogucim kombinacijama i prilikama da vi nemate pojma! Nimalo se ne istezu i sad jedva da su izbledele, posle svakog pranja su kao nove. Udobne do dzadza. Tad placene 1500din. Eto lepo me podsetiste da se malo ponovim kod njih.
Night's Blood Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Najbolje je naci zanatsku radnju koja radi sa kozom. Sledeci vikend idem kuci pa cu vam pokupiti broj radionice iz Sremske Mitrovice, imaju jako kvalitetnu kozu, hoce da siju i po dizajnu koji sami uradite. Pa kome odgovara neka zove da se raspita.
Night's Blood Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 (edited) (ves, ne devojke ) Edited November 12, 2009 by Night's Blood 1
El Karnisero Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Vidi ovu gore desno krv ti Isusovu... Pogresna tema bre.Ovde treba - prava tema. 1
Night's Blood Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Ovde ce videti samo oni koji posecuju temu. Nije fora da se sve kaci tamo. A i nije zbog devojaka okaceno.
El Karnisero Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Vidi ovu gore desno krv ti Sisusovu... Samo za Nights.
Zen Posted November 12, 2009 Author Report Posted November 12, 2009 Dobroj cici stoji i dzak za krompir.
~SilentWarrior~ Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 (edited) Kada mi zameraju sto se ne oblacim kao metalka, kazem im : Muzika se slusa, muzika se ne gleda. Ne volim drecave boje, osecam se odvratno u njima, zato i nosim tamnije, a ipak obozavam drecavo crvenu Najvise volim da kupujem u New Yorkeru, uvek nadjem nesto lepo, a ni cene nisu tako velike Edited November 12, 2009 by Vitorias123 1
kuruz Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Драги дневниче, Kada mi zameraju sto se ne oblacim kao metalka, kazem im : Muzika se slusa, muzika se ne gleda. Ne volim drecave boje, osecam se odvratno u njima, zato i nosim tamnije, a ipak obozavam drecavo crvenu Najvise volim da kupujem u New Yorkeru, uvek nadjem nesto lepo, a ni cene nisu tako velike 1
oʞɾoƃ Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Kada mi zameraju sto se ne oblacim kao metalka, kazem im : Muzika se slusa, muzika se ne gleda. Najvise volim da kupujem u New Yorkeru, uvek nadjem nesto lepo, a ni cene nisu tako velike
~SilentWarrior~ Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 (edited) Драги дневниче, Edited November 12, 2009 by Vitorias123
Pokretni grob Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Kada mi zameraju sto se ne oblacim kao metalka, kazem im : Muzika se slusa, muzika se ne gleda. Eh, tu si u potpunosti u pravu. Lepo je kada se neko ko je metalac i oblaci tako jer mu se taj stil zaista svidja, ali vecina se tako oblaci samo da bi se dokazalo. Ja se npr., najcesce oblacim kao fasista ( premda mi nije cilj da tako izgledam xD )!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Kada mi zameraju sto se ne oblacim kao metalka, kazem im : Muzika se slusa, muzika se ne gleda. Ne volim drecave boje, osecam se odvratno u njima, zato i nosim tamnije, a ipak obozavam drecavo crvenu Najvise volim da kupujem u New Yorkeru, uvek nadjem nesto lepo, a ni cene nisu tako velike Znaci emo. 1 2
kuruz Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Eh, tu si u potpunosti u pravu. Lepo je kada se neko ko je metalac i oblaci tako jer mu se taj stil zaista svidja, ali vecina se tako oblaci samo da bi se dokazalo. Ja se npr., najcesce oblacim kao fasista ( premda mi nije cilj da tako izgledam xD )! Дај неки слику, живота ти, немаш појма колико ме занима стил облачења фашиста.
Pokretni grob Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Дај неки слику, живота ти, немаш појма колико ме занима стил облачења фашиста. A dobro, nisam se lepo izrazila. Htela sam da kazem, da kada me neko upozna, cesto pomisli da sam skineta...
kuruz Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 cesto pomisli da sam skineta... Ух, зајеби слике онда..
Recommended Posts