Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pod zimske mislis debele i/ili postavljene? Da ti ne trebaju braon rekla bih Mile Dragic posto ima odlicne crne sa removable postavom, ne vriste military ako ti je ostatak odece 'normalan' :D

Inter Sport (makar onaj u Merkatoru) ume da ima dobar izbor zimske odece ali nisam sigurna da vec ima punu ponudu.

Posted (edited)

pod "zimske" mislim da nisu tanke kao papir :bigblue:

resio sam problem na savremen nacin: http://oldnavy.gap.com/browse/product.do?cid=15318&vid=1&pid=673850&scid=673850002

Ceo dan sam bazao po gradu, kupio 2 para necega sto mi realno ne treba i setio se kako sam u Kanadi gotivio Old Navy... 3 klika(+ pomoc prijatelja) i gotovo!

btw hvala za predloge!

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e
  • 3 weeks later...
Posted

Dobra tema. :bigblue:

Ja najvise nosim, tudju garderobu. :mhihi:

Posebno musku tudju garderobu. :haha:

Prosto, za mene ne postoji nista sladje, nego kad furam majicu nekog ortaka. :lol:

A kada kupujem nesto... To je uglavnom nesto sto mi se mnogo sivdi, a pritom je veoma jeftino. ^..^ I ondaK to nosim godinama. :D

I, da... Gde mogu naci kozne pantalone?

Posted

Da dodam za Gajic odecu - imam jedne helanke, obichne crne mat, kupljene sredinom 2006. Sad su se malo ofucale pa ih nosim po kuci, ali ja sam njih toliko slatko iznosala u svim mogucim kombinacijama i prilikama da vi nemate pojma! Nimalo se ne istezu i sad jedva da su izbledele, posle svakog pranja su kao nove. Udobne do dzadza. Tad placene 1500din.

Eto lepo me podsetiste da se malo ponovim kod njih. :da:

Posted

Najbolje je naci zanatsku radnju koja radi sa kozom. Sledeci vikend idem kuci pa cu vam pokupiti broj radionice iz Sremske Mitrovice, imaju jako kvalitetnu kozu, hoce da siju i po dizajnu koji sami uradite. Pa kome odgovara neka zove da se raspita.

Posted (edited)

Kada mi zameraju sto se ne oblacim kao metalka, kazem im : Muzika se slusa, muzika se ne gleda.   :)

Ne volim drecave boje, osecam se odvratno u njima, zato i nosim tamnije, a ipak obozavam drecavo crvenu   :haha:

Najvise volim da kupujem u New Yorkeru, uvek nadjem nesto lepo, a ni cene nisu tako velike

Edited by Vitorias123
  • Downvote 1
Posted

Драги дневниче,

Kada mi zameraju sto se ne oblacim kao metalka, kazem im : Muzika se slusa, muzika se ne gleda.   :)

Ne volim drecave boje, osecam se odvratno u njima, zato i nosim tamnije, a ipak obozavam drecavo crvenu   :haha:

Najvise volim da kupujem u New Yorkeru, uvek nadjem nesto lepo, a ni cene nisu tako velike

• Upvote 1
Posted

:wub:

Posted

Eh, tu si u potpunosti u pravu. Lepo je kada se neko ko je metalac i oblaci tako jer mu se taj stil zaista svidja, ali vecina se tako oblaci samo da bi se dokazalo.

Ja se npr., najcesce oblacim kao fasista ( premda mi nije cilj da tako izgledam xD )! :haha:

Posted

Znaci emo.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Eh, tu si u potpunosti u pravu. Lepo je kada se neko ko je metalac i oblaci tako jer mu se taj stil zaista svidja, ali vecina se tako oblaci samo da bi se dokazalo.

Ja se npr., najcesce oblacim kao fasista ( premda mi nije cilj da tako izgledam xD )! :haha:

Дај неки слику, живота ти, немаш појма колико ме занима стил облачења фашиста.

Posted

Дај неки слику, живота ти, немаш појма колико ме занима стил облачења фашиста.

A dobro, nisam se lepo izrazila. :bigblue: Htela sam da kazem, da kada me neko upozna, cesto pomisli da sam skineta... :uhoh::mhihi:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...