Jump to content

Recommended Posts

Posted

Maskirne pantalone, maskirnu kosulju iz vojske (naravno caletovu, koju sam suzila :mrgreen: )... Mada, sad kontam, ja izgledam kao vojnik... Ne znam zasto me povezuju sa fasistima. :D

Фашисти, скинси, војници...

Треба нам још оваквих чланова.

Posted (edited)

Samo Gucci i Armani...

Plava Motorola i najskuplja nova kola

Gucci i Armani, puni ih ormari

ne zelim ja takvu da povedem na kafu

jednu finu hocu i danju i nocu

Edited by Куруз
Posted

Samo Gucci i Armani...

U Becu sam prolazila pored njihovih prodavnica,  Gucci  se i ne secam, ali Armani prodavnica je skroz bela, i uopste nema odece  :haha: a Schanell... jbt... bilo mi malo neprijatno da prolazim tuda - elegantno elegantno, a ja u farkama, starkama i nekoj majici, osecala sam se kao neka pastirica  :lol:

Posted

:pivopije::pivopije:

Удри сваког дана, ал' не само на овој теми! Свуда да те видим!

Mislim da to ne bi bilo pametno. xD Zaaaaaiiistaa umem da preteram. :D A ondaK se fizickih posledica izvucem jedino zato sto sam zensko. :lol: Tako da sam ja sebi obecala da cu jedno vreme da mirujem. ^^ :mhihi:

Posted

А неееееееееееееееееееемој, баш си кул и интелигентна и занимљива и ниси фашиста уопште. :wub:

• Upvote 2
Posted

Cim se ne oblacim kao metalka, a ni kao fenserka, onda sam emo??   :confused:

Impresionirana sam  :haha::haha:

Impresioniran sam ako si ovo za emo oblacenje shvatila ozbiljno.

I impresioniran sam kako kad god neko iznese neko misljenje dobije minus ili plus.

Posted

ne vidim sto bi rokerica morala da bude 'mango' ili tako neki kurac palac, idite do Auto Komande, tamo postoji dobar butik kozhe.

To sam nasla na kao primer. Niko nije rekao niti sam ja insistirala da mora da bude mangova.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...