neonskacrna Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 sto se tice tog deichmanna uzeh neke patikice-cipele, i bile su super, i super su izgledale i bile su udobne, al su se raspale u roku od mesec ipo.xD
SerbZmaj Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Pijaca, samo pijaca Javore Pancevacka pijaca? Idemo kod Jasneeee
ElektroHexe Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 da li može neko da mi preporuči radnju u beogradu sa kožnim, ne mnogo skupim, neružnim jaknama?
Zen Posted March 31, 2012 Author Report Posted March 31, 2012 Butik Koze Boban, ima u Zemunu i bio je na Autokomandi, ne znam ima li jos uvek.
WoS Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Devojke, gde ima dobrih korseta u BG-u/Srbiji, da mogu da se nose van spavace sobe, a da nije u Angel Looku i da nisu preterano gothic? Yumetal no homo disclaimer: nije za mene, devojci je rodjendan uskoro
Machka Naopachka Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Nemam pojma ja kod kineza naletim. A šta fali angels looku, nisam kupovala al nešto drugarice zadovoljne bile.
*memento mori* Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Imas i po najobicnijim buticima. To sad svi zivi nose. Ja sam npr. videla neke korsete u NewYorker-u.
neonskacrna Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 svet ce postati bolje mesto kad otvore H&M u beogradu. a sto se tice korseta, meni ona zeMska sto radi tamo neopisivo ide na nepostojeci kurac, pa radije kupujem negde drugo. u principu, sad imaju svuda. a za taj silkey sam cula bas razne komentare, od toga da su superkorektni i da je sve super, do 'uzmu pare i ne javljaju se'
Kokopelli Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Nisam kupovala pa ne znam tačno. S druge strane, mislim da ta druga fora odavno ne postoji u praksi, već je više rekla-kazala, no 'ajde. Btw, H&M ipak ne dolaze u Srbiju. Bilo na B92. 1 1
*memento mori* Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Nista, i dalje se manicno trose pare na H&M kada se ode negde van Srbije...
Machka Naopachka Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Bogamu koštaju ovi Silky... čini mi se da se to isplati dati na šivenje, samo naći neki dobar saten, svilu, neke munje.
MissionVao Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Pa kad zaradjuju bar duplo na njima... gomila je sa How Cool-a i nekih kineskih sajtova. Pre neki dan sam htela da porucim nesto iz Slovenije za 350eur i proverim da li ima kod nas... ima i naprave mi ponudu za 550eur bez PDVa Sta ti je nas mentalitet... 1 4
lemmy sixx Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Aha,cudo od mentaliteta.Vidi se i po tvome avataru. 6 8
Kokopelli Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 (edited) To je poznati brend -- Black Milk Clothing. Kreću se $70-$150. Edited April 29, 2012 by Kokopelli 1 1
Zen Posted April 29, 2012 Author Report Posted April 29, 2012 I jel neko overio onaj Indjijski outlet?
Machka Naopachka Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 @Smorock, nisam bila u Indiji. Čula sam više stvari, da ima nekih brendova kojih pre nije bilo kod nas, da je užasna gužva, da nije uopšte gužva, da je skupo, da je jeftino... Al realno, daleko je. Surčin je keva, opet uzeh pantalone za 800 din, al dobih popust od 10% @Nights, kad ćemo videti nešto iz tvoje kolekcije?
kuruz Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 @Smorock, nisam bila u Indiji. Čula sam više stvari, da ima nekih brendova kojih pre nije bilo kod nas, da je užasna gužva, da nije uopšte gužva, da je skupo, da je jeftino... Al realno, daleko je. Surčin je keva, opet uzeh pantalone za 800 din, al dobih popust od 10% БГ возом до Батаје за џабе, онда редовном линијом до Инђије. Брзо прође, нема ни сат времена. А има и Ластина линија Батаја - Инђија, за још брже путовање. Људи које знам су ишли да обиђу Најки, Адидас, Конверс и кажу да је ситуација очајна. Ем је скупо, ем је избор никакав.
Recommended Posts