kuruz Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) ја узех oвај за 2000 прекјуче, Спорт Импулс аутлет у Булевару у Београду ваљда ти не би сметао овај знак, а и лако може да се прешије http://www.dodaj.rs/...dN/24052012.jpg има и онај велики џеп на стомаку Edited May 24, 2012 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Pa šta znam, ne dojmi mi se nešto. Kontam da bih morao da ga vidim/probam. Ali to je verovatno najčistiji crni duks koji je moguće naći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 ja sam jednom skroz crn duks na raskopcavanje sa kapuljacom nasla u teranovi, tako da zaviri i u te butike gde ne bi ocekivao da ima takvih stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 NIje mi palo na pamet da skoknem do Terranove, jebote. Overiću. Obišao sam NewYorker, kinjezare, second hand lokale... Nigde ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 toliko sam bio ispizdeo sto nigde nema normalnih dukseva, farmerica i patika da sam prestao da nosim sve to, i to onda kad je jos gore bilo kad je krenula ona najgora "moda", kad je krenuo tek isprani jeans, one retardirane zaobljene patofnaste patike a sve sto se gore nosi je imalo neke retardirane printove... ogranicio sam se na kosulje/standardne pantalone/cipele i majice dugih rukava i one penzoske vetrovke umesto dukseva i to je sad sve sto nosim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Vidi da li u NS ima Zora Sport. Oni imaju kvalitetne i jednostavne stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ja tada iz ocaja otisla jer sam bukvalno ceo grad obisla i nigde nije bilo skroz crnog duksa. Da , i odlicno se pokazao, prao se milion puta, nosio zimi ispod jakne, prolece umesto jakne, i ostao isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Vidi da li u NS ima Zora Sport. Oni imaju kvalitetne i jednostavne stvari. nejma Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 A sto se tice klasicnih jednobojnih muskih majica pristojne cene , po mom misljenju se Timeout najbolje pokazao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 majice su mi toliko skupe da ni ne biram samo kupim najjeftiniju majicu na pijaci/kod kineza i nosim neku kosulju preko toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ja baš i nisam zadovoljan, loš kroj i prilično se "kesave". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 NIje mi palo na pamet da skoknem do Terranove, jebote. Overiću. Obišao sam NewYorker, kinjezare, second hand lokale... Nigde ništa. Најлон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Nisam ovaj vikend u Novom Sadu, ali ću sigurno i tamo proveriti kad se vrnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 najlon vise nije kao nekad losija je roba nego pre, a i tamo nikad nije nesto bilo dobrih dukseva, uglavnom jakne, eventualno farmerice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 samo treba vise kopati .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunessence Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Колико помињете тај Најлон, има да се један викенд спакујем и скочим до НСа само због тога. Претпостављам да је најбоља роба рано ујутру? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 yep, naidji oko 08 subotom i spremi se da kopaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunessence Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Увек спремна. Кул је време; ја сам мислила да се већ око 5 све разграби... Мора да се посети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 mislim, moz doci i ranije, ja obicno dodjem oko 8 i nadjem gomilu kul stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 новитети само што мени стоје боље него овом брату 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Pa šta znam, ne dojmi mi se nešto. Kontam da bih morao da ga vidim/probam. Ali to je verovatno najčistiji crni duks koji je moguće naći. па класичан је, од "украса" има тај знак на сиси и мали на крају рукава Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Gde da nađem čisto crni duks sa kapuljačom? Po mogućnosti u NS-u. Nigde nisam našao, jebote. Kao da tražim bog-zna-šta... videh takav duks pre neki dan u Pancevu, u jednom od butika unutar Aviv Park kompleksa. ne secam se u kom tacno, nazalost. pa eto, ako ti Pancevo nije daleko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Сјајна је ова мајица из Мућки. Где си узео? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 (edited) The Street, раније је ту био Модс69. Адреса је Десанке Максимовић 7, то је једна од попречних кад се од Правног крене ка Теразијама. 1200 динара сам је платио. Имају и ФБ страницу, па види међу сликама шта те још занима: https://www.facebook...168261699932714 Ова са Тротерима је у "The Street мајице" албуму. Edited May 26, 2012 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Одлично, захваљивам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts