Machka Naopachka Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Haha tako sam ja uzela cheat farmerke, gore nemaju dugme i rajsferšlus već su krojene kao trenerka. Odviklo se...
kuruz Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 a ne, ove imaju sve to ključno je bilo da nema nikakvih cirkona, izbledelih mesta, poderotina itd
soul wandering Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 muske farmerke sa cirkonima??? gde si to video?
kuruz Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 na sve te džidžabidže mislim ima toga, u nekim radnjama uopšte nema normalnih stvari
soul wandering Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 da, tesko je naci...ako ti je za utehu, ni nama nije puno lakse ja kupila neku crno belu haljinu, samo grobarski
kuruz Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 podrška sad treba još jaknu da uzmem nešto dugačko, parka fazon ali da može na odelo
kuruz Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 imam već kaput doduše treba mi duži de da nađem mantil? to mi se mnogo sviđa svakako mora i jakna
soul wandering Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 joj ne znam, ako naletim negde javim ti...super je mantil
Machka Naopachka Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Ja zabasala u zemun parku u neki outlet pored planika radnje, boga oca nakupovala. Ima raznijeh marki mislim da vredi overiti i za musko i za zensko mada je u glavnom bizmis kezjual
Night's Blood Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Ja sad kupujem samo XL trenerke. Jedva cekam da se vratim u normalnu odecu.
temper Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 pričala drugarica da je prvo što je uradila kad se porodila bilo da podigne prekrivač i snimi kakav joj je struk 1
Machka Naopachka Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Ja sam haljine furala pred kraj...al bio jul mesec
Night's Blood Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Kupila ja dvoje trudnickih farmerki sa onim pamucnim delom preko stomaka. Kad spustim majicu izgledaju kao normalne. Ali sam morala i koju trenerku donji deo da kupim, naravno ako hocu da me ne steze mora biti XL. Inace sto se ostatka tice i dalje mogu da udjem u staru M velicine. Samo vec me je smorilo sve, hocu da mi treba kais. pričala drugarica da je prvo što je uradila kad se porodila bilo da podigne prekrivač i snimi kakav joj je struk Verujem da cu i ja tako.
Sreta Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 (edited) Ako se njemu svidja, aj ti mu cik zabrani da je nosi. edit - ljubavi. Edited November 20, 2015 by Sreta 4
Night's Blood Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Bila bi odlicna sa drugacijom kombinacijom boja. 2
Face Of Melinda Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Upravo, ideja je dobra ali realizacija u vidu boja not good
Face Of Melinda Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 I like it black... Da je cela crna sa dva kaisa, malo boljom metalnom izradom, ovaj treci preko grudi ne bih, jer nije prakticno, ali ispod grudi i na kukovima moze jer istice i jedno i drugo
soul wandering Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 haha znala sam da cete reci crna, koje ste metalke ali da, kad je jakna ruzna bar nek bude crna i prakticna 1
Face Of Melinda Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Noup nema to veze sa metalikama vec sa prakticnoscu... ono volim klasicne stvari koje mozes da kombinujes uz sve i svasta, i nisam bas u fazonu da provlacim paznju sa zilion boja na sebi Ovo sve sto sam rekla vazi za bilo koju boju, samo da je jednobojna
Machka Naopachka Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Za malo da bude rocknroll al nekako ispade grand show. Svidja mi se ideja, though. Mozda da je manje te kamilja kaka bez boje? Ja ne bih nosila full crnu, bila bi mnooogo mjetal.
Antikristina Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Baš to Više crvene, manje te žućkaste i bez tog kaiša preko sisa
Recommended Posts