Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

pa pih mi jer mi nikad sivena stvar ne izgleda kao gotova, iako je i ona sivena je l :haha:

da, evo kazu sivenje po merama...mozda si i u pravu, ponistavam pih.

Ej te fore sa sivenjem su do jaja, ortakinja i ja posaljemo mere i te neke devojke nam sasiju za dz ono sto hocemo. Tako da je zapravo to dobra varijanta. Sta si uradila na kraju?

Ideja za crno-beli kombo. Ako imas crnu haljinu uz kais i dobar nakit, crna haljina postaje best thing ever.

Isla skoro sa drugaricama na veceru i nismo planirale dalje, uz crnu haljinu sam stavila neki kais sa strasom i gore ogrlicu od niske sitnih bisera, sto je ok za restoran. Igrom slucaja odlucimo da nastavimo u klub, skinem kais i ogrlicu i dobijes casual club look :haha:

Posted

nista nisam jos, ali kupicu...dvoumim se dal ovu bez rukava il da uzmem dugi rukav

a za crne haljine radim to sto pricas :da:

e kad si tu, ocu d'umrem od kaslja vec 7 dana, onaj suv kasalj sto usledi posle upale grla. sta mi je pametno ciniti?

Posted

Pa ako je leto idi bez rukava, dugi rukav uzimam samo za zimu, pa cak i tad vise volim kombo kratak rukav plus dzemperak, blejzer nesto tog tipa ;)

Ogoljena ti je sluznica grla od viroze rokaj vitamin C sumeci, pantenol da sisas, i nesto od septoleta sta ti odgovara tipa tantum verde ili septolete :da:

ne moras sve ovo odjednom ali kombinuj uz fokus na septolete :da:

Posted

ja umirem od zivota

a cekaj, ovo niej 'bem ti zivot

ontopic

dobra fora sa tunikom na preklop

8af6c758203574e1977acdaca135d954.jpg

Posted

Jeste, to je bzvz, ali fora he super

Volela bih da nadjem nesto na tu foru preklopa i asimetrije

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...