Јарослав Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 'ајде, благо нама, када се ти поновиш, да се у томе свему сликаш, па да модни жири јуметала да своју оцену
Lady in Black Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 1. Ко је у саставу жирија? 2. Колико сте стручни? 3. Све за моје другаре са ЈуМа
B@K@ Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 U sastavu žirija su svi stariji, bitniji i viđeniji članovi i stubovi foruma, i Jare. Vrlo smo stručni, a tu je i Jare. DO IT!
Machka Naopachka Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Kupio moj dragi tikepa u Ecco-u, pa mu se odlepile posle deset-15 nošenja. I to ne odlepile, nego pokidale, pa ne može da se zalepi. Tako daaa.. Iako imam njihove sandale koje su ok, ne bih se zaletala u skuplje investicije. Dodala bih da su se njemu i Air Step razjebale... a ja se kunem u njih... pa sad ti racunaj
Lady in Black Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 (edited) U sastavu žirija su svi stariji, bitniji i viđeniji članovi i stubovi foruma, i Jare. Vrlo smo stručni, a tu je i Jare. DO IT! Ако је тако, онда нема ништа док се Black Knight не врати на форум. Он је један од најстаријих, најбитнијих и највиђенијих чланова форума А Јаре, сирома', не спада ни у једну категорију? Dodala bih da su se njemu i Air Step razjebale... a ja se kunem u njih... pa sad ti racunaj Тај је онда бангавији од мене ако успева за 15ак ношења све да сјебе. Мени бар потрају 20 Ал' озбиљно, што сам старија то идиотскије ходам. Но, то је за тему Обућа Edited November 5, 2013 by Lady in Black
B@K@ Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Neko jednostavno nosi obuću kao da je Glede Jareta, kako ne - vidiš da mu zelenim slovima piše da je moderator crkvenog kalendara, iliti forumski higijeničar.
Јарослав Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Јаре је стручнији када је ситуација без одеће, али могу и са истом да се снађем
Lady in Black Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 То је измишљена категорија, док stariji, bitniji i viđeniji članovi i stubovi foruma нису И немојте да гушите тему, после ћу ја да најебем ни крива ни дужна. Елем, гледам Monsoon хаљине и балавим за дезеном, али цене су им стварно небу под облаке. Не пише на фејсбуку састав хаљина... Знам да су имали неке од свиле и онда ми је јасна цена, али ове ми нешто не изгледају свилено. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.489608457773782.1073741832.199061406828490&type=3 Прва и трећа су прелепе. @Јаре Немој много да се хвалиш и обећаваш, од таквих обично слаба вајда. 2
sale 3sm Larry Flynt Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Ако је тако, онда нема ништа док се Black Knight не врати на форум. Black Knight Member Since 29 Dec 2001 Offline Last Active Oct 08 2013 20:51 a sada daj slike.
Lady in Black Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Ал сте ажурни и способни кад (не)треба Не рачуна се, није био активан, само се улоговао. Док не постује нешто, џаба
Јарослав Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 @Јаре Немој много да се хвалиш и обећаваш, од таквих обично слаба вајда. не, не, ништа се ја не хвалим и не обећавам, него само кажем да се са одећом лоше сналазим
Lady in Black Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Па си дошао на ову тему по савет, је л'?
Lady in Black Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Дај, бар се мало претварај и изигравај шмекера, 'место што на кеца тражиш фотке и притом као узгред напомињеш како не стојиш најбоље са одећом
sale 3sm Larry Flynt Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Не рачуна се, није био активан, само се улоговао. Док не постује нешто, џаба aaa ne moze tako, rekla si samo kad se vrati, nije precizirano na vreme ni za aktivnos' ni za postovanje. ....i 3
Јарослав Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Дај, бар се мало претварај и изигравај шмекера, 'место што на кеца тражиш фотке и притом као узгред напомињеш како не стојиш најбоље са одећом ма мени нема помоћи, тако да не вреди то изигравање шмекера јебига, шта да кажем када ми је омиљена комбинација када лети обучем дречаво зелени шорц и неку рендом мајицу
Lady in Black Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 (edited) aaa ne moze tako, rekla si samo kad se vrati, nije precizirano na vreme ni za aktivnos' ni za postovanje. ....i Е јеси цепидлака и буквалиста Биће, биће, кад се вратим из Данске следеће године (лепо рек'о Јаре, када се поновим; а ја се још увек нисам поновила). Или ми финансирајте "понављање", па да убрзамо цео процес ма мени нема помоћи, тако да не вреди то изигравање шмекера јебига, шта да кажем када ми је омиљена комбинација када лети обучем дречаво зелени шорц и неку рендом мајицу Не капирам шта ту не ваља? Само ти терај своју причу, да не будеш дречаво зелено Јаре за ђабе! И ја имам дречаво наранџасту јесењу јакну, купљена код Кинеза, и ништа јој не фали. Јес' да скоро па светли у мраку, али бар ме сви примете кад уђем у улаз зграде Edited November 5, 2013 by Lady in Black
Јарослав Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 то ти кажем, ако се у нечему најбоље осећам, онда ми то најбоље стоји
Lady in Black Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 (edited) Не осећаш се најбоље кад си наг? Јер не видим твоје голишаве сличице Edited November 5, 2013 by Lady in Black 1
Јарослав Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 тако се осећам најбоље само у одређеним ситуацијама мада, ако хоћеш, можемо да разменимо по који акт
Demon Seed Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 U, al' na ovoj temi, i da vas fotografise Lunar 1 1
Сталкер Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Gde ima farmerki ( pantalona ) da se uzmu a da mi ne uzmu mnogo para? Ušao sam u army šop i hteo da riknem od onih cena.
VoivodBG Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Nesal Jeans, imas jedan pri Slaviji. I jedan je blizu Vukovog spomenika.
M-16 Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Јаре је стручнији када је ситуација без одеће, али могу и са истом да се снађем тако се осећам најбоље само у одређеним ситуацијама мада, ако хоћеш, можемо да разменимо по који акт Je l' na ove fore padaju maloletnice?
Recommended Posts