MissionVao Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Ne znam ko radi te krojeve, ali vecina tih farmerki bude jako tesna u listovima a siroka u kukovina i dupetu. Ja bas nemam debele listove a imam i dupeta, a cesto mi se desava to kad kupujem farmerke. Isto, uvek mogu da razvucem struk prstima a u listove se jedva uvucem. Al sve dok ne osecam to dok ih nosim who cares Bez kaisa doduse ne moze.
Night's Blood Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 (edited) Ne moze bez kaisa, nikako. A i na kaisu mi uvek fali jedna rupa izmedju one gde jos spadaju i one gde mi nestane vazduha kad zakacim. @Yvette Novopazarske Brocat imaju dobru duzinu nogavica i normalne modele. http://www.brocat-jeans.com/index.php/kontakt Edited November 12, 2013 by Night's Blood
Night's Blood Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Kaze Google da ima ovde: http://www.infograd.rs/org/brocat_doo.html Dodji u Rumu, ovde u nekom najobicnijem butiku imaju njihove farmerke.
MissionVao Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Hm samo jedno mesto u BGu... bolje da se pozovu, mozda jos butika prodaje izmedju ostalog i njihove farmerke. Ne moze bez kaisa, nikako. A i na kaisu mi uvek fali jedna rupa izmedju one gde jos spadaju i one gde mi nestane vazduha kad zakacim. Ko da smo bliznakinje Uzmes pa probusis dodatnu, resen problem
Demon Seed Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Pa sad je debelo A kolika je ta fluktuacija na mesecnom nivou? 1
Night's Blood Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Hm samo jedno mesto u BGu... bolje da se pozovu, mozda jos butika prodaje izmedju ostalog i njihove farmerke. Verovatno ima vise. Ko zna koji sve butici nabavljaju njihove proizvode. Ko da smo bliznakinje Uzmes pa probusis dodatnu, resen problem Kupila sam pleteni kais, mozes da ubodes iglu od snale gde god hoces. Ali, imam neke kozne koje ne bih da upropastim pa ne busim dodatne rupe, tj. celi su u rupama pa bi ruzno izgledalo da se probusi izmedju. Kila, dva vise ili manje i odmah se sve promeni.
Zen Posted November 12, 2013 Author Report Posted November 12, 2013 Isla da pravim drustvo u muskoj kupovini pantalona/farmerica majko bozija, sve modeli jal za ove do 180cm visine, jal za latentne gejeve i matore pedercine crkoh od smeha nista za prave muskarce preko 190
kuruz Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 patnja ja uzeo farmerke pre mesec dana, sad ne mogu da uđem u njih
Antikristina Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 nista za prave muskarce preko 190 A vala ni za niže. Nisam znala šta je patnja dok nisam shvatila koliko je teško naći finu mušku majicu 3xl Ništa za prave muškarce 185cm/115kg 3
Oak Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 U jbt nisam znao da svetom hoda milijarde fejk muškaraca 5 2
sale 3sm Larry Flynt Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 A vala ni za niže. Nisam znala šta je patnja dok nisam shvatila koliko je teško naći finu mušku majicu 3xl u prevodu cale i burazer su roknuli brave na ormare i fioke, i zakljucavaju sobe, ne moz' vise da im maznjavas majice.
Antikristina Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Jok bre, oni su sitni, ne-pravi muškarci, do 180 i bez sto kila. Lako za njih nađem majice
Oak Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Nema veće muke od kupovine pantalona, ako ubodem dva puta godišnje smatram da sam srećan čovek.
Demon Seed Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Ja kupujem pantalone kad se stare icepe, koje crno dvaput godisnje, jebes odecu 1 1
Oak Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Pa kad im je kvalitet govno, pola godine pranja i nisu ni za molerisanje, a još ne nosim farmerke pa to dodatno otežava.
sale 3sm Larry Flynt Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Peri dva puta godisnje i resen problem.
Antikristina Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Nađe se ponekad kvalitet. Eto, moje omiljene crne farmerke - 5 godina, a i duže su mogle. Narednih 5 će da budu šorc, pa dok se ne raspadnu skroz.
Sisus Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Isla da pravim drustvo u muskoj kupovini pantalona/farmerica Sa čijom kevom? resenje To neki Jaretovi rođaci?
MissionVao Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Nađe se ponekad kvalitet. Eto, moje omiljene crne farmerke - 5 godina, a i duže su mogle. Narednih 5 će da budu šorc, pa dok se ne raspadnu skroz. Ili assless chaps ako pukne medjunozje
Lou Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Novopazarske Brocat imaju dobru duzinu nogavica i normalne modele. http://www.brocat-je...dex.php/kontakt Muke su to Gde to ima, snajka? BN BOS na Batajničkom drumu 1, prvi sprat, jedan od lokala sa leve strane. Ali nisam potpuno siguran da tu drže i ženske modele, ne drži me za reč.
Recommended Posts