ShinigamY Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Udjoh danas u H&m u Stockholmu (na svaki jebeni ugao ih ima), uzeh dva para pantalona, teget i crne. I nisam mogao da verujem, ali dva broja manje sam uzeo... Sa 34 na 32. I super stoje, kao krojene za nas sa malo jacim butinama. Retko nalazim lone da mi stoje, al ove nakon probe, uzeh bez daljeg razmisljanja. 2 6
Antikristina Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 @Lu Hvala, mada teško da ću baš tamo da idem. Imam traume od Batajnice, 'bem ti rodbinu. Pančevački buvljak ftw, ipak.
Demon Seed Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Zna li neko neku tetku (u Bgu) koja ok krpi cepene pantalone za jeftine pare? Iam nekoliko pari, pocepao ih istom metodom kao Yvette. 1
Lou Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 @Lu Hvala, mada teško da ću baš tamo da idem. Imam traume od Batajnice, 'bem ti rodbinu. Pančevački buvljak ftw, ipak. Dobro, nije to baš Batajnica, nemo' se brineš. Ako mislite da možete nešto da proberete u C&A, sutra, tj. danas je 25% popusta na sve.
Сталкер Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Gde da nađem one kao army sas džepovi sas stranu, ali da ne izgledam u njima kao gru u devedesetim. Malo uže, tapered uz nogu od kolena XD
LoveHateLove Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 da, ima kod kineza, ja imam dvoje, jedne su uze jedne sire, samo mislim da imaju samo maskirne varijante.
Zen Posted November 16, 2013 Author Report Posted November 16, 2013 Gde da nadjem onaj vojni vuneni dzemper sa onim "zakrpama" na ramenima, al da je crn i velicine 38 army shopovi i slicno imaju najmanji 42
Јарослав Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 da, ima kod kineza, ja imam dvoje, jedne su uze jedne sire, samo mislim da imaju samo maskirne varijante. na buvljaku ima i crnih. drugar skoro uzeo jedne, sjajne su.
LoveHateLove Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 dobre su, ja ih nosim vec par godina.
Сталкер Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Gde da nadjem onaj vojni vuneni dzemper sa onim "zakrpama" na ramenima, al da je crn i velicine 38 army shopovi i slicno imaju najmanji 42 U novom sadu donose na buvljak, ali ih cene tipa 3000 din pa i više. Mada su ti džemperi jako kvalitetni to mi ipak dođe skupo jer je na vojnom otpadu u temerinu mnogo jeftinije. U novom sadu donose na buvljak, ali ih cene tipa 3000 din pa i više. Mada su ti džemperi jako kvalitetni to mi ipak dođe skupo jer je na vojnom otpadu u temerinu mnogo jeftinije. @Jare i LHL : hvala EDIT: I da, video sam i manje džempere, meni se po rođenju nakačio "Small Frame" perk pa sam tražio za sebe
Zen Posted November 16, 2013 Author Report Posted November 16, 2013 Na najlonu nikad nisam nasla manju velicinu, samo za sifonjere :/ A i ne ide mi se sad iz bg nigde. Valjda ce biti negde online.
Сталкер Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Moguće, ja sam našao jedan, bio malo pocepan al pošto se veličina poklopila uzeo odma. I obično imaju dva modela, onaj debeli kao čudovište i običan
serblackbeard Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 @Зен Видећу у фирми дал је остало тих џемпера. Дужили смо то раније. Дао бих ти мој али је 58 величина . Слични су као ови са слике, црни су, на V, и имају џеп напред.
Zen Posted November 16, 2013 Author Report Posted November 16, 2013 jeeeej haj pogledaj jesu li imali te "zakrpe"? to tvoj ako mi bude trebala vreca za spavanje a sta cu, kad upadam uglavnom u 38 broj, retko u 36 ili 40 zavisi od kroja
serblackbeard Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Имају закрпе на раменима и лактовима, та једна непарна нема.
serblackbeard Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Нема џемпера јебига, било пар комада великих и стока и то разграбила.
Zen Posted November 19, 2013 Author Report Posted November 19, 2013 hvala na cimanju u svakom slucaju
kuruz Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 ima li dobrih kaputa negde? samo dva pristojna sam video, nemoguće je da nema više nigde
LoveHateLove Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 (edited) To i meni treba. Ja sam video samo jedan da mi se svidja ali kosta 27K, mozda ga i uzmem na snizenju, ako bude popust tipa 50%, ako ne, ostaje mi uvek pouzdana vjetnamka Edited November 24, 2013 by LoveHateLove
ShinigamY Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Kuki, ako zelis kaput bas za ozbiljne prilike, mogu ti preporuciti jednog lika iz Paracina, uvoz kaputa iz Italije, ali su cene od 50k pa na vise. A ovako neke klasicne, to vec blage veze nemam ... Ja sam prosle godine jedva nasao kaput, i to u Nikolasu.
kuruz Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Kuki, ako zelis kaput bas za ozbiljne prilike, mogu ti preporuciti jednog lika iz Paracina, uvoz kaputa iz Italije, ali su cene od 50k pa na vise. A ovako neke klasicne, to vec blage veze nemam ... Ja sam prosle godine jedva nasao kaput, i to u Nikolasu. ne treba mi baš nešto takvo da idem po terenu, uzeo bih, ovako mi treba za do posla i od posla u Zari sam video prelep za 19.000, ali baš je tanak, šteta i jedan Tom Tailor za oko 22.000, verovatno ću njega uzeti ostalo je baš loše bitno mi je da ne bude mek, ne volim kad kaput pod rukom daje osećaj ćebeta
Recommended Posts