Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eee ček ček, videla sam to u Guglovim rezultat'ma pretrage, otvorim a ono neka Ramaxova jakna (a piše sakoJ sa ruskom kragnom). Ne spazih ovo.

Fala!

Javnite i ako vidite negde po radnjama takav sako. A prijalo bi i da je jeftiniji od ovog (imao dragi Ramaxove pantalone, nije baš da vrede onoliko koliko koštaju)

Posted (edited)

Aha, svaka im cast sto je dizajn originalan al ne na onaj nasumican nacin :da:

Samo ne znam sto tako glupo ime, zvuci kao nesto izmedju leka za probavu i gigantskog dildoa :haha:

Edited by MissionVao
  • Upvote 2
  • 3 weeks later...
Posted

au kad spomenu Fubu, sećam se kad se tek pojavila ta marka kod nas, negde na prelazu iz osnovne u srednju, svaka šabančina je nosila nešto od njih

Malo si ti zakasnio da primetiš, pojavilo se kada si išao u peti razred, otprilike. ;)

Posted (edited)

Taj Fubu je bio preskup 90-tih. Kvalitet mu nije bio najjaca strana, posedovao sam zimsku jaknu koja se brzo dematerijazovala u nista. Jedno preskupo nista.

P.S. Mada bilo je kul sto su Wu-Tang Clan nosili istu, tako je barem stojalo na etiketi koju sam dobio uz jaknu. :haha:

Edited by VoivodBG
Posted (edited)

a ispod triceps tvrd

Samo ne znam sto tako glupo ime, zvuci kao nesto izmedju leka za probavu i gigantskog dildoa :haha:

lepo razmisljas, u gastrointestinalno-seksualnom pravcu

Edited by Demon Seed
Posted

@Talvi

U poslednje vreme često viđam te 3/4 majičice po onim stranicama gde kače slike bradonja (pratim stotinu takvih :haha: )

Tako da će verovatno i to ući u modu kroz neko vreme i biće ih, mada ne znam koliko ćeš tad hteti da ih nosiš :bigblue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...