Lunar Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 A ja sam fenserka/dziberka/volim kupovinu/imam polu-zlatne patike/nosim torbicu preko ruke kao kuce, znate ono ko fenserke sa splavova?! E, to. I prosto se razmimoilazimo, tako da svaka dalja rasprava je nesuvisla i glupa. + uplashena si za svoj identitet, pa morash ljudima sa svojim svakim drugim postom da nabijash na nos kako se oblachish. Ajde ovako mozda si to trazila. BRAVO Veronika, svaka cast!
**** Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Jebote, vi ste ili slepi ili retardirani ili toliko ograniceni da prosto preskacete sustinu. Nije poenta u njoj jebote, ni kako ona izleda. Stvar je samo u stvarima koje nosi. @Dark elf - Na slici u sredini je najbolje obucena po mom misljenju. A taj ' kais ' nije kais, to se zove pojas, i da to dodje modni detalj koji jako lepo ide uz strogu garderobu i uz bele kosulje. Ali nazalost, ona nije udugoj gotik haljini, u starkama, fetis cizmama, pa ne moze da ti se svidi. @Mita - O da ! I jos je gora situacija od toga ! Imam ORIGINAL FENDI TORBU sa kojom idem na spavanje ! ! ! Alarmantna situacija. Nisu ovde ljudi ni slepi ni retardirani, već si ti jedna naložena klinka, koja se loži na sve što ova razmažena bogatašica navuče na sebe. I ne mora da znači ako se nekom ne sviđa Viktorijino oblačenje da voli darkersko oblačenje.
Ni! Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 @Faustus - Zato sto nemas ukusa "po mom misljenju se dobro oblaci, po tvom ne." A sad bi možda bilo dobro da prestanete sa Special-Olympics-svađama.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 "po mom misljenju se dobro oblaci, po tvom ne." A sad bi možda bilo dobro da prestanete sa Special-Olympics-svađama. Pa zar nije 'fun' kad gledas tipa kako komentarise oblacenje neke fensi cice...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Da, i to ! I jos se pucim na slikama ! Ja zapravo ne znam ko sam i sta sam i plus hocu da kopiram Vikotriju Bekam. Moj zivot je zvanicno izgubio smisao @Arwald - I to pile, i to sam zaboravila, nalozena klinka sam i ne oblacim se 'darkerski'.
**** Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Da, i to ! I jos se pucim na slikama ! Ja zapravo ne znam ko sam i sta sam i plus hocu da kopiram Vikotriju Bekam. Moj zivot je zvanicno izgubio smisao @Arwald - I to pile, i to sam zaboravila, nalozena klinka sam i ne oblacim se 'darkerski'. Hvala na komplimentu, lutko. Ni ja se ne oblačim darkerski .
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Jao super ! Je l' se oblacis ko Bekam mozda ?
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Da, i to ! I jos se pucim na slikama ! Ja zapravo ne znam ko sam i sta sam i plus hocu da kopiram Vikotriju Bekam. Moj zivot je zvanicno izgubio smisao @Arwald - I to pile, i to sam zaboravila, nalozena klinka sam i ne oblacim se 'darkerski'. Ovakav sarkazam vec deluje pomalo jadno...
Grob Bez Dna Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Jao super ! Je l' se oblacis ko Bekam mozda ? nije gej, jebes ga.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Jebiga, i sarkazam sam morala da hiperbolisem jer ocigledno da sve mora da se naglasi i uveca po tri puta da bi neko skontao SUSTINU. Od svega oko cega se pricalo se masila sustina. Ja se nadam da su svi skontali gde je hiperbolisano, ili nisu, e, pa onda, ko mu jebe mater, dosadno mi vise da objasnjavam.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Jebiga, i sarkazam sam morala da hiperbolisem jer ocigledno da sve mora da se naglasi i uveca po tri puta da bi neko skontao SUSTINU. Od svega oko cega se pricalo se masila sustina. Ja se nadam da su svi skontali gde je hiperbolisano, ili nisu, e, pa onda, ko mu jebe mater, dosadno mi vise da objasnjavam. U potpunosti znam sta osecas...
**** Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Jao super ! Je l' se oblacis ko Bekam mozda ? Za tebe ću se obući kako god želiš ...
Lunar Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 (edited) Da, i to ! I jos se pucim na slikama ! Ja zapravo ne znam ko sam i sta sam i plus hocu da kopiram Vikotriju Bekam. Moj zivot je zvanicno izgubio smisao @Arwald - I to pile, i to sam zaboravila, nalozena klinka sam i ne oblacim se 'darkerski'. Jesi klinka si . hahahahahahahahahahahah To ti je ono klinachko deljenje ljudi ili si fensi ili si bleker. Edited March 12, 2009 by Lunar
WIZARD OF GORE Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 ja sam mali i glup toliko istine u samo jednoj rečenici
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 (edited) Pa to je momak sto zeli da mi ispunjava sve zelje rekao, tj upotrebio tu konstrukciju. Dobro, hajde da pricamo o tome kako je uzasno biti opterecen time sta ces da obuces Ili cete da nastavite da sipate paljbu na mene jadnu, nije fer, niko nije na mojoj strani, samo da znas. Da editujem jos jedared i ponovim jos jedared - NAMERNO SAM NAPISALA DARKERSKI JER JE TO ARWALD ILI KAKO VEC NAPISAO, PA MI JE BILO SMESNO, I ZATO SAM STAVILA POD NAVODNIKE. NARAVNO DA NE MISLIM DA POSTOJE SAMO FENSI I MJETAL, ZABOGA, NEMAM 12 GODINA ! PODVLACIM TRI PUTA I POVECAVAM 20 PUTA. Edited March 12, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
**** Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 U redu je Veronika, shvatili smo i prestaćemo da te podjebavamo .
Sugar Overdose Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 ne znam koliko vredi raspravljati se o stilu i ukusu na metal forumu xD ono sto je meni i veronique vrhunac stila,nekom n clanu foruma ce se dici pegla od toga. i obrnuto i da,viktorija se dobro oblaci (pritom izuzimam njenu konsituciju,njen ten i njenu kosu,dakle akcenat je na OBLACENJU) i vidi se da zena sama po sebi ima stila ( a ne stilistu) uzmimo na primer maraju keri,koja verovatno ima horde stilista,a opet se UVEK obuce kao idiot,zato sto ONA tako zeli. dakle,svi stilisti i sve pare na svetu ti nece pomoci ako si ti debil. bottom line,nemate vi pojma!
Lunar Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 (edited) ne znam koliko vredi raspravljati se o stilu i ukusu na metal forumu xD ono sto je meni i veronique vrhunac stila,nekom n clanu foruma ce se dici pegla od toga. i obrnuto i da,viktorija se dobro oblaci (pritom izuzimam njenu konsituciju,njen ten i njenu kosu,dakle akcenat je na OBLACENJU) i vidi se da zena sama po sebi ima stila ( a ne stilistu) uzmimo na primer maraju keri,koja verovatno ima horde stilista,a opet se UVEK obuce kao idiot,zato sto ONA tako zeli. dakle,svi stilisti i sve pare na svetu ti nece pomoci ako si ti debil. bottom line,nemate vi pojma! Vidish, ono sto meni smeta kod njenog stila oblacenja je "ima se , moze se" . Tako jest naturi na sebe sve sto je u tom trenutku mogla da pazari, a moderno je(shvatam da je ovo san svake devojke). Nekako previshe natrpano izgleda, neznam gde su sada one slike ali onaj kozni korset ili sta god sto joj je na struku ocajno izgleda kada se uporedi sa ostakom odece. Mada ima i ona trenutaka kada se stvarno lepo obuche a to je pre nego sto ode u butik . Ja najvishe volim kod devojke je to kada pokaze svoju kreativnost. Da uz ne tolko skupe i moderne stvari ona pokaze svoj "stil" oblacenja i da tachno zna sta joj najbolje stoji. ne znam koliko vredi raspravljati se o stilu i ukusu na metal forumu xD Obichno metalci na koje ti mislish nesvracaj na forume(nemaju sta da kazu) i to je kod njih prolazno. Edited March 12, 2009 by Lunar
Маузер Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 http://www.emp-online.com/pics/300_131483a.jpg http://bestuff.com/images/images_of_stuff/...sdale-33744.jpg http://www.valleyvet.com/GetThumbnail.aspx...W=225&H=300 Potpuni outfit.
**** Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 http://www.emp-online.com/pics/300_131483a.jpg http://bestuff.com/images/images_of_stuff/...sdale-33744.jpg http://www.valleyvet.com/GetThumbnail.aspx...W=225&H=300 Potpuni outfit. Skroz OK odeća. Sve to bih nosio bez broblema sem onog gornjeg dela trenerke i da jakna nema kariranu postavu.
Маузер Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 I da. Zaboravih: Sada sam cist ja. Ma svako ima svoj stil.
Dark_Elf Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 @Dark elf - Na slici u sredini je najbolje obucena po mom misljenju. A taj ' kais ' nije kais, to se zove pojas, i da to dodje modni detalj koji jako lepo ide uz strogu garderobu i uz bele kosulje. Ali nazalost, ona nije udugoj gotik haljini, u starkama, fetis cizmama, pa ne moze da ti se svidi. Ne radi se o Gothic fazonu, već da mi se ona i takva čini neukusnom obučenom. Ako baš oćeš fansy, evo odmah sam izgooglao ove devojke čije mi se oblačenje (ili njihovih kreatora) mnogo više dopalo:
Recommended Posts