Face Of Melinda Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 znaju i oni da ubodu, pogotovo sa kaputima, na primer Meni su njihovi kaputi super... volim ja to crnilo sa twistom
B@K@ Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 Šumadijo, rodni kraju - twist, twist navučen sam ja na paju - twist, twist Šumadijo, rodni kraju - twist, twist u tebi mi na ler daju - twist, twist 6
Face Of Melinda Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 B@K@ liricar Machko overi H&M duge haljine
Machka Naopachka Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 (edited) Bila danas... Nisam videla 90% ovih sa sajta...a ovo sto sam videla mi ne stoji Moracu k merkatoru da se uputim, starom... Edited May 20, 2015 by Machka Naopachka
Havočka Posted May 20, 2015 Report Posted May 20, 2015 Yup, sajt Zare i sajt H&Ma nema veze sa ponudom True story, ja sam se polomila prosle nedelje trazeci nesto, pola grada predjoh, na kraju su mi nasli haljinu u Zarinom magacinu u Uscu. 1
Zen Posted May 20, 2015 Author Report Posted May 20, 2015 da, problem sa HM sajtom pola toga nikada ne dodje kod nas a kad pitam u radnji za odredjeni model " pa jao ne znamo, treba da dodje roba" i tako u krug plus me svi ti mega butici izludjuju jer su im recimo haljine na sto mesta, ne znam gde sve treba da gledam da ih nadjem
VoivodBG Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 When Phil Ferguson (@chiliphilly) isn’t serving up tasty burgers at Tuck Shop Take Away in Melbourne, Australia, he’s crocheting hats that look like pizza slices, plates of spaghetti and eggplants. “I started watching the TV show RuPaul’s Drag Race and got a real appreciation for drag,” says Phil, who began the project as an experiment. “I was thinking of different sorts of hats that I could create a character with.” His creative process is simple and never takes more than a day. “I think of a food first, then get appropriately colored wool and go from there,” he says. “I don’t plan or sketch, I just do. I usually sit there for hours on end just so I can finish one hat in a sitting.” Phil taught himself how to crochet from watching online videos. His first piece, a full-head cowl, was an experiment that turned into a larger project. “I tried a potted plant next, then a burger,” he says. “After seeing how popular the burger was, I kept looking to food for inspiration.” For Phil, each piece has its own sentimental value. “Always in the back of my mind I thought I could make them an extension of me.”
Night's Blood Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Slike su toliko idiotske da ne mogu da citam tekst. 3 1
Machka Naopachka Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Hipsteri ce i mrtvu macku staviti na glavu. A ovako, kao freeform crochet, svaka cast.
Night's Blood Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Gde u Bg-u mogu naci materijale na kg? Ne mora biti nista ekskluzivno samo da ima solidan izbor i da se ne placa po metru, jer se to ne isplati.
Machka Naopachka Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Italtes, stari merkator na spratu i na Bulevaru... Znam da pise da ima i autokomanda i banovo brdo ali ta dva ne rade, bar tako je bilo dok sam bila integrisana u stvaran svet, pre godinu ipo recimo. http://italtes.com/srpski/maloprodaja.html A prelistaj temu mislim da si vec pitala (ti ili neko drugi...) i da je bila jos jedna radnja ali ne secam se koja. Ako vidis fin elastican pamuk ali onako slinav a mat, da ne sljasti, kao za helanke pa malo puniji, javi!
Havočka Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 kalenic pijaca vodicu te kad dodjes, lepi italijanski a netakoskupi
Machka Naopachka Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Mislim, javi sta ima od jednobojnih... Ako se setis, ako te ne mrzi, da uslikas dezene to bi bilo vrhstra Pa to e italtes na kalenicu. Ili nije?
Night's Blood Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Ja sam pitala ranije, tada sam nasla onu koja mi je trebala ali ta se sada renovira. :/ @Macka Ne brini, seticu se. Ako nesto nadjem saljem ti slike na pm. @Havocka Javim ti se na fb.
Night's Blood Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Italtes, stari merkator na spratu i na Bulevaru... Sad sam malo bolje pogledala sajt i mape. Ta na bulevaru se renovira. Provericu ovu u Pozeskoj ta mi je usput i videcu na NBG.
Machka Naopachka Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Meni je najbolja bila Autokomanda ali zatvorise je. Ajd ako naidjes na stogod baci sliku. Treba mi laganih letnjih pamucnih lona i tunika.. hvala!
Havočka Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 bio je dobar zeleni venac, pre 6,7 godina (tamo gde je sada ili sdp ili visnjica) ima i onaj italijanski outlet trzni centar u nekoj zapizdini, tamo su bili dobri materijali ali bilo skupo jako 1
Machka Naopachka Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 E kad kazes italijanski trzni centar u zapizdini, u italian mall-u su posle prosirili taj Italtes (to nije ta skupa radnja a mislim da znam na sta mislis), i dodali mu pozamanteriju i deo sa zavesama. Bilo svasta.
Havočka Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 e to je to taj italian mall to je negde daleko do jaja 1
Recommended Posts