Zen Posted June 18, 2015 Author Report Share Posted June 18, 2015 sednes na zeleznickoj u 601 i tri post rockl pesme kasnije si tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Nije daleko, ako imas kola...ili volis post-rock. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 i ako ne zivis u drugoj zapizdini na kontra strani grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 (edited) @Macka Slikacu ti ovo sto sam kupila kad dodjem kuci. U Pozeskoj sam nasla radnju (108a), italijanski materijali na kg, ali nije ItalTes nema ih vise tamo. Nalaze se u onom malom trznom centru pored Meka, 50 m od doma zdravlja. Sve sto sam kupila je pamuk sa elastinom, imaju lepih dezena. Ima i one likre kao za helanke i sve je sareno do zla boga. Cene su srednje, i nema da se kupe reslovi kao u ItalTesu kod Vuka. U ItalTes na NBG nisam isla jer me je mrzelo da se vozim na drugu stranu a vec sam isla do Vuka i vracala se peske do Zelenjaka , tamo bih otisla sledeci put, ali do tada ce ova radnja kod Vuka poceti da radi jer sam videla da unose matrijale. Ako te nesto zanima u vezi te u Pozeskoj evo brojevi telefona: 062/1242-145, 011/357-11-42 Edited June 20, 2015 by Night's Blood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Hvala! Znaci, nemaju jednobojne? mada, ne cudi me, tesko je naci jednobojan pamuk vec dugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Sorry, sad sam se setila da sam videla jednobojne. Malo su puniji, ali nisu jako debeli. Nazovi na onaj broj sto sam ostavila pa ih pitaj, taman ce ti reci i koje boje imaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 A super! Oticicu da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Ti jednobojni su pamuk sa elastinom, nisu kao oni sa likrom za helanke. Deluju kvalitetno. A imas i na strafte u dve boje, ako volis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Prostačino. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 28, 2015 Author Report Share Posted June 28, 2015 to ko reklama za salon vencanica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Kako Superman vidi engleske vojvotkinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Sprema se za Aleka d'Urbervila...a ne kao ona Tes glupaca, za smokljana Eindzela Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Je l' imate da mi preporučite krojača u Bg koji bi mogao da mi skrati haljinu od muslina? (i muslinski sloj i podsuknju) Vrlo je tanko, pa bojim se da ne bi svako umeo da lepo iseče i uradi lep porub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 'de mogu da se nađu obične crne ženske majice u manjim veličinama (S ili XS)? ima li Velebit možda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Terranova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 proveriću Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 'de mogu da se nađu obične crne ženske majice u manjim veličinama (S ili XS)? ima li Velebit možda? bice ti to preusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 snaći ću se elem, našao sam, Arts Design se zove firma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Šije mi se nesto. Dajte neke ideje. Neka haljina od rastegljivog pamuka... Imam stencile one sto sam krecila, pa da probam sprejom da ih nalepim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 Evo nesto i za nas babe, posto ide zima. japanci vratili u modu grejanje bubrega uz moderan haramaki http://pingmag.jp/2007/01/15/haramaki-a-granny-item-made-fashionable/ http://www.lullaberr...maki-story.html ovi salju i za Srbiju, proverila. @ Macka ako budes raspolozena http://www.planetjun...armer-tutorial/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Hajde zene treba mi mala pomoc. Da li neka od vas zna gde mogu naci lepu haljinu secenu ispod grudi, da mi ne smeta zbog stomaka? Kumujem za 20 dana i mucim se da nadjem nesto u cemu necu izgledati kao baba ili bure. Cak sam razmisljala i o nekoj rastegljivoj uskoj, jos imam struk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 (edited) Ili specijalizovana garderoba za trudnice, hm ima kolekciju u onom novom trznom centru, pa mothercare ili tako nesto. U lindexu ima jedan kroj za leto ali do zemlje je haljina, najudobnija ikad. Slicma ovoj: Rastegljiv pamuk u HM... Zen, dal bi to stvarno nosila? Nasla sam projekat. Al mi uletelo nesto petnaesto. Al ovo cu shiti,japanese knot bag E pa da mu sunce mu evo aljina Edited September 6, 2015 by Machka Naopachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Hajde zene treba mi mala pomoc. Da li neka od vas zna gde mogu naci lepu haljinu secenu ispod grudi, da mi ne smeta zbog stomaka? Kumujem za 20 dana i mucim se da nadjem nesto u cemu necu izgledati kao baba ili bure. Cak sam razmisljala i o nekoj rastegljivoj uskoj, jos imam struk. Zavisi koliko para hoces da das na haljinu... Usla u Butik 13, iako imaju grandovka style u izlogu nadjoh za sebe lepu crnu haljinu isto za kumstvo Vidi koji ti je budzet i koji kvalitet trazis, meni je to pomoglo da napravim neki izbor, jer u gradu ima svasta, ali bukvalno... Pronasla sam prodavnicu u Maksima Gorkog "Forma" se zove na Vračaru, cene haljina se krecu izmedju 3500- ... i unikati su, znaci nema fazona da ces naici na nekoga da ima istu.... Tu sam pronasla fenomenalnu haljinu upravo kako si opisala i htela da kupim sebi, ali posto je svadba bas fensi igrala sam na klasiku, pre nego na neki razigrani model, A kroja, do nesto iznad kolena, slicna kao tvoja sa vencanja samo crno-bela sa zutim rubom, isti kroj je bio sa leptiricima (no morala sam da obuzdam moju detinju prirodu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Pa ono, 5000 plafon, ne daje mi se puno para na nesto sto cu retko nositi. Imacu jos troskova oko te svadbe pa ne bih da preterujem. Hvala obema, procunjacu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts