Jump to content

Odeća

Zen

Recommended Posts

Sareno za muskarce

Fuj.

Jednostavno, minimal, sa normalnim nogavicama nornalne duzine. Ove gej hipsterske pizdarije nikako. Cak i old skul crna kosulja i crne kombatke izgledaju sto puta bolje od toga.

Samo naci, samo ocesljano.

^^^what she said

Ovakvo odelo sa bojama ima gej ortak, ljubicasta boja sa crnim satenskim reverima, prosle godine je cekirao jedno novogodisnje sa sljokicama, covek ispred svog vremena :haha:

Primetih da su In crne lone sa rascepanim kolenima... zao mi je ovih devojcica kako se smrzavaju u tome... moda boli :haha:

Ne moz svako da iznese kvalitetno taj pimp style

'bes ga, uz nekoga ko je tako obucen, mogu da prodjem samo ko njegov bodigard, nikako ko kurava xD

Ovo, ono, izbrijavanje kose sa strane, biceps, resting bitchface, crno usko zakopcano do grla i aviator cvike da ne vidim nista

^^^what she said

Ovakvo odelo sa bojama ima gej ortak, ljubicasta boja sa crnim satenskim reverima, prosle godine je cekirao jedno novogodisnje sa sljokicama, covek ispred svog vremena :haha:

Primetih da su In crne lone sa rascepanim kolenima... zao mi je ovih devojcica kako se smrzavaju u tome... moda boli :haha:

Ne boli ako ides taxijem od i do kafane.

Sad sam cula pricu kako neka prodaje auto presao 5000km jer izaso noviji model a ovaj od prosle godine je passe LOL

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...