Antikristina Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 i naravno, boginja: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 haha 'bes ga macko, meni sve to isto izgleda kad smo kod perje/krljust momenata tozla mrtva si kokosko Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Kristina, ove su ti sve kombinacije sjajne. Mačka je u nekom plemenskom tripu, to mi ne bi smetalo leti da devojka nosi, ili za kakav maskenbal, ali inače. Zen, samo uniformisano i s/m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 je, je, samo crno na crnom mada ui poslednje vreme priznajem da sam kupial i par svetlo! sivih stvari... tragedija. picture unrelated inace, ono sto mogu da zaklucim, najveca i po0nekad jedina razlika izmedju cyber i dystopian/wasteland stila je u tome sto je cyber izrazito cist i retko, ili minimalno i svedeno "ostecen" i namerno iscepan, dok wasteland je uglavnom ista garderoba samo "prasnjava" i prljava. Sto je zabavno i lepo ako si zaista bio u Vault-u koju godinu pa posle u pescari, ali ovako da dajes iastronomske cifre za jebeno unakazenu stvar... Fuck off. Iscepano samo od vremena, "prirodno", ostalo je trendi pozeraj. note - kako joj odeca zaista nije iscepana, samo izgleda nedovrseno tanka je linija izmedju industrial i wasteland. svakako Matriks treci deo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 E kad bih videla neku u ovim pernatim pantalonama, i ja bih bila u sadističkom fazonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 "gospodjo, sad ce da leti perje!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Ne znam, al' primetila sam da sve češće nose te kokoši, pogotovo na minđušama, ježim se Kožu obožavam, krzno mi je tu i tamo, ne gotivim al' mi je na nekome ok, ali ova perad nikad Edited January 9, 2016 by Antikristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Inače, obožavam havajke, i posle dugo traganja naleteo sam na odličan sajt, sa pristupačnim cenama, jedina caka je što imaju u malim količinama košulje i to u više boja. Kontam da bi slanje iz Amerike na ovamo još doprinelo ceni i suludim umovima sa carine, pa jedino ostaje da cimam nekog kada ode preko bare da uzme par komada. http://ragstock.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 prodavalo se kod kineza i pogledaj na aliexpressu solidan kvalitet i svaki second hand Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 znam, imaju dobar dizajn, ali sve je od poliestera, a to je loše za tople dane. evo proverio i za ovaj sajt, sve je od poliestera, tuga. nisam zalazio u second hand, nikada, mada verujem da može kakav vintage da se nađe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Kristina, ove su ti sve kombinacije sjajne. Mačka je u nekom plemenskom tripu, to mi ne bi smetalo leti da devojka nosi, ili za kakav maskenbal, ali inače. Zen, samo uniformisano i s/m. Kostimi za ples su ono, odgovor na ono sto je Zen postovala. Ne idu ni one u tome na pijajcu Ja volim perje al crno i u drugom fazonu. One pantalone su bljak. Inace wasteland i kako bese ono drugo, prvi put cujem jebote sta sve nema. Ili bolje reci, sta sve nema ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 nekad je sve to bilo metal/alternative sto smo mislili da samo muzici izmisljaju podpravce? za sve je tako mislis ovako nesto ma samo mjetal i wasteland trash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 interesantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Antihristina je postavila najmedeniju odeću, pogotovo crvenokosa mi se sviđa. Ovo ostalo su kostimi bukakijade nečastivog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 To zato što sam okačila odeću za svaki dan, ovaj put sam zapostavila s/m i satanizam http://www.le-happy.com/ evo još crvene medenjakinje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Ovo je jedna ista, super je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Ista, Luane nikad dosta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Ko onaj đed iz 'Mrtav ladan' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Možda zadnja podseća. Ali lepe boje purpurna i magenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 16, 2016 Author Report Share Posted January 16, 2016 "ljubicasto lepse kad ti stoji" Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 magenta Kako znaš za ovu boju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 16, 2016 Author Report Share Posted January 16, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 (edited) Vesele 70te! Prsluci i jakna sa resicama su veliki nein. Temper. Edited January 16, 2016 by VoivodBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Morala sam guglam sta je magenta... Jebiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts