Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
pre bih se ubio nego sto bi obukao majicu sa jebenom kragnom. i jos svetlo plavu. :puke:

Dobro, ja se ne bih ubila, ali onu roze jedino da me natjeraju zbog nekih viših ciljeva :) Da je kupim - nikad! Previše obična...

Edited by Kokopelli
Posted
Dobro, ja se ne bih ubila, ali onu roze jedino da me natjeraju zbog nekih viših ciljeva :) Da je kupim - nikad! Previše obična...

Ja bih, volim obične stvari, a ova je skroz simpatična... Mada bih više volela da je neka prljavija roze boja... Ovu nijansu baš i ne volim... xD

Posted (edited)
Za njega :wub: >fred20perry20light20blue.gif

]

Imam ovakvu, ali josh lepsha mi je Prince.

Ahahahah!

71.jpg

Za mene. :P

Dobra , dobra majica

body_double.jpg

Moja nova majica, malo sam je editovao(skinuo ova imena i slicne gluposti, otprilike da ostane samo slika , ime filma i ovo sto ispod pishe), ali fantastichno izgleda na crnoj majici.

i ovo samo sto je bela majica :

filmofil_big.jpg

i jedna TOOL majica:

shirtopiate.jpg

Edited by Lunar
Posted
pre bih se ubio nego sto bi obukao majicu sa jebenom kragnom. i jos svetlo plavu. :puke:

Ha ha zato ti nikad neces biti seksi :P

Eeeee pa neki ljudi i u obicnim stvarima se izdvajaju iz mase a nekima ni najneobicnije stvari ne pomazu ;)

Posted

ja pljujem po tim ljudima jer kupuju robu koju prave multinacionalne korporacije koje iskoriscavaju ljude u zemljama treceg sveta.isti taj zapad cije su to korporacije je nas bombardovao i odgovoran je za finansiranje izdajnickih nevladnih organizacija i stranaka.i posle toga sto preko b seru kako je radovan karadzic ratni zlocinac da ja kupujem adidas i coca colu??neka se tera u kurac zapad

Posted (edited)
Da li si ti svesna koliko je smesno i zalosno kada neko u zemlji poput Srbije prica o modi? Kada u celoj drzavi ne mozes da kupis firmiranu stvar.

Ne vidim zasto bi izbor onoga sto moze da se kupi i po kojoj ceni u Srbiji bio prepreka za pricu o modi i odeci.

Ova tema sluzi da ljudi kace slike i komentarishu sta im se od odece dopada, sta ne, sta su kupili ili sta bi kupili.

Ovde nije mesto diskuju o ukusima i ko ih ima ili nema i kakvi su.

Pricamo o odeci, ne o modnim trendovima.

Molim da svoje modne/firmirane i ostale "nemas pojma seljanko" razmirice ostavite po strani.

Edited by Smorock
Posted

Ako nadjes negde dobre zenske karirane kosulje sa kratkim rukavima, javi :D

Ja sam nasla neke u Tally Weil i po Delat Cityju jos negde ali nisam zadovoljna modelom.

Posted

Uh, karirane košulje su divne... Ja imam dvije, kupih ih prije oko godinu i po dana u nekoj kaubojskoj radnji xD, ali su mi sad velike. :/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...