El Karnisero Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Ja moram negde da nabavim onaj Bekamov gunj!
Kokopelli Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 (edited) pre bih se ubio nego sto bi obukao majicu sa jebenom kragnom. i jos svetlo plavu. Dobro, ja se ne bih ubila, ali onu roze jedino da me natjeraju zbog nekih viših ciljeva Da je kupim - nikad! Previše obična... Edited March 13, 2009 by Kokopelli
Grob Bez Dna Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 ne bi ni ja. vise kazem onako figurativno.
Fapril ethereal Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 (edited) Edited March 13, 2009 by april ethereal
Brynhildr Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Dobro, ja se ne bih ubila, ali onu roze jedino da me natjeraju zbog nekih viših ciljeva Da je kupim - nikad! Previše obična... Ja bih, volim obične stvari, a ova je skroz simpatična... Mada bih više volela da je neka prljavija roze boja... Ovu nijansu baš i ne volim... xD
Lunar Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 (edited) Za njega > ] Imam ovakvu, ali josh lepsha mi je Prince. Ahahahah! Za mene. Dobra , dobra majica Moja nova majica, malo sam je editovao(skinuo ova imena i slicne gluposti, otprilike da ostane samo slika , ime filma i ovo sto ispod pishe), ali fantastichno izgleda na crnoj majici. i ovo samo sto je bela majica : i jedna TOOL majica: Edited March 14, 2009 by Lunar
_powerslave_ Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 pre bih se ubio nego sto bi obukao majicu sa jebenom kragnom. Sad si me razocharao...Majice sa kragnom zakon
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 pre bih se ubio nego sto bi obukao majicu sa jebenom kragnom. i jos svetlo plavu. Ha ha zato ti nikad neces biti seksi Dobro, ja se ne bih ubila, ali onu roze jedino da me natjeraju zbog nekih viših ciljeva Da je kupim - nikad! Previše obična... Eeeee pa neki ljudi i u obicnim stvarima se izdvajaju iz mase a nekima ni najneobicnije stvari ne pomazu
Kokopelli Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Da, ali to onda nema veze sa ovom temom, zar ne?
Теша Тешановић Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 jebes modnu industriju i sve to,to je sve kapitalisticka prevara.ko ih jebe sve.takodje jebes i to metal oblacenje i ta gej sranja
Теша Тешановић Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 ja pljujem po tim ljudima jer kupuju robu koju prave multinacionalne korporacije koje iskoriscavaju ljude u zemljama treceg sveta.isti taj zapad cije su to korporacije je nas bombardovao i odgovoran je za finansiranje izdajnickih nevladnih organizacija i stranaka.i posle toga sto preko b seru kako je radovan karadzic ratni zlocinac da ja kupujem adidas i coca colu??neka se tera u kurac zapad
vudun Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Koje patike nosiš ? Kupiš kineski converse ... i mirna Bosna.
Zen Posted March 14, 2009 Author Report Posted March 14, 2009 (edited) Da li si ti svesna koliko je smesno i zalosno kada neko u zemlji poput Srbije prica o modi? Kada u celoj drzavi ne mozes da kupis firmiranu stvar. Ne vidim zasto bi izbor onoga sto moze da se kupi i po kojoj ceni u Srbiji bio prepreka za pricu o modi i odeci. Ova tema sluzi da ljudi kace slike i komentarishu sta im se od odece dopada, sta ne, sta su kupili ili sta bi kupili. Ovde nije mesto diskuju o ukusima i ko ih ima ili nema i kakvi su. Pricamo o odeci, ne o modnim trendovima. Molim da svoje modne/firmirane i ostale "nemas pojma seljanko" razmirice ostavite po strani. Edited March 14, 2009 by Smorock
Brynhildr Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 (edited) Da se vratimo na temu. Ja bih htela ovo: Edited March 14, 2009 by Brynhildr
Zen Posted March 14, 2009 Author Report Posted March 14, 2009 Ako nadjes negde dobre zenske karirane kosulje sa kratkim rukavima, javi Ja sam nasla neke u Tally Weil i po Delat Cityju jos negde ali nisam zadovoljna modelom.
Brynhildr Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Potražiću u skorije vreme. Ne sećam se kad sam poslednji put nosila košulje, a baš mi se nose...
Маузер Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Imate Fred Perry zenske kosuljice u Mods 69.
Zoidberg Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Posto neam gde da pitam,ovde cu.Zna li neko koliko kostaju one pozerske metal narukvice sa siljcima? Nesto slicno ovome. https://www.costumesupercenter.com/images/thumb/1471.jpg Ne treba mi,nego drug kao prodaje za 200 dindzi,a ja ga ubedjujem da to moze jeftinije
Brynhildr Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Haha... Pa ako su kožne, onda je 200 realna cena.
Zoidberg Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Pa jes' kozna : ) Elem,gde u Novom Sadu ima Marc Ecko duxeva i trenerki? I kakve su cene? Sem NBA Shopa,tamo sam video da ih ima.
Ni! Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Uh, karirane košulje su divne... Ja imam dvije, kupih ih prije oko godinu i po dana u nekoj kaubojskoj radnji xD, ali su mi sad velike. :/
Kokopelli Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Što će reći da si smršala i da ti je u stvari jako drago što si napravila ovaj post?
Recommended Posts