vudun Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Не призивај несречу. Овакве 'лоне бих радо поседовао. Не буљите у ове шарене нануле доле, оне су већ геј.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 dveri srpske cenim kao politicku organizaciju stvarno a ova otadzbina je cist tresh evo i u zenskoj varijanti Ja imam duks
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Pa sta bi oni radili da nema napaljenih klinki poput mene! Ako te bas zanima duks je poklon i veliki mi je...
Маузер Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Pa sta bi oni radili da nema napaljenih klinki poput mene! Ako te bas zanima duks je poklon i veliki mi je... Ma nema veze bolje to nego neka druga govna. Ima ja da te dovatim da te obucem u Thor Steiner i Eric & Sons od glave do pete. Bices zahvalna.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Ma nema veze bolje to nego neka druga govna. Ima ja da te dovatim da te obucem u Thor Steiner i Eric & Sons od glave do pete. Bices zahvalna. Mali solju mleka i na spavanje! Sutra ranis u skolicu!
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Moja omiljena majica (poprilicno izguzvana...nije bitno od cega ) P.S. Ja pratim modu
Fapril ethereal Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Pa sta bi oni radili da nema napaljenih klinki poput mene! Ako te bas zanima duks je poklon i veliki mi je... pa popuni se malo i skrati rukave...pravac demonstracije!
Footog Qpoos Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 ja kupujem samo domace...arilje i do kurca...najlakse se zaradi na obicnim pamucnim majicama na kojima pise srbija.kosovo je srbija,srbi imaju najvece kite i sl...kupis gomilu majica za male pare i stampas te stvari koje se najbolje prodaju...za mali utrosak se dobro zaradi...posebno na vasarima i na slicnim zgodam se to dobro uvalja...obicna pamucna majica ubrzo posle stampe postaje fensi i IN i svi je nose...
Routasydän Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 i veliki mi je... navukli su te i to na veliki?!?
vudun Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Moja omiljena majica (poprilicno izguzvana...nije bitno od cega ) Па немој да си недоречена, Брано. Радознала смо поприлично ми омладина.
Fapril ethereal Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 tako mlada a vec izguzvana... ko li ti je jelek otkopcao?
Routasydän Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Ko li ti je u sred noci na back door pokucao :)
vudun Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Нећемо вечерас добити одговор. Брана је легла да пајки ... и самим тим ће врло вероватно изгужвати и пиџаму. Мада, кажу има неких нових које се тешко гужвају. Не знам, ја сам човек старога кова.
Маузер Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ja i dalje spavam u onim jednodelnim i strikanim.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 navukli su te i to na veliki?!? OK...Ovo je ubedljivo najgluplji post koji sam ikada procitala a koji je ocigledno imao nameru da bude smesan...Ali je ustvari krajnje patetican... Ko li ti je u sred noci na back door pokucao Ovo je jos zalosnije... Mislim ako si ti vec 'back door man' ne mora da znaci da su i ostali takvi...(Znam da se radujes 25 maju, strpi se malo)
Ni! Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) Obožavam ovaj forum. Edit (da ne bude potpuni offtopic): Koga god da su interesovale duge haljine, vidjela sam ih u H&M - u juče. Edited March 17, 2009 by Diaboli Juna
Bejbe Kompajler Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ja i dalje spavam u onim jednodelnim i strikanim. oćemo slikuuuuuuu Edit (da ne bude potpuni offtopic): Koga god da su interesovale duge haljine, vidjela sam ih u H&M - u juče. Diaboli, šta je kog krasnog H&M? :D
Ni! Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 To si već pitala, i ja sam ti dala link. www.hm.com
Sugar Overdose Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 imas i u zari (tj videla sam jednu xD )
Recommended Posts