Routasydän Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 kada vec pricamo o garderobi moram da se pozalim na jednu stvar: naime kada nosim bokserice desava mi se da mi yaya imaju previse slobode i onda se desi da ih jadnicke prikljestim, pogotovo kad sednem na one nezgodne barske stolice, jbg previse slobode imaju. Skontao sam da mi najvise odgovaraju one skroz uz telo, da prikuju blavora i njegova dva satelita uz telo da ne mrdaju. A u tim obicnim boksericama su mi se desavale i neprijaqtne situacije, pogotovo ako nosim preko njih trenerku. Recimo iznenada prodje neka ultra jebozovna cica i meni u moementu proradi hidraulika i podigne shator i onda moram po hitnom postupku da mislim na nesto totalno anti sexy kao sto je mesalica za beton, ili led i sneg kako bih spustio shator
Footog Qpoos Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 pa ti uzmi gace...i to one bele,najobicnije...te su najbolje...a mos i da probas sa onim vojnim...
Генеральный Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 kada vec pricamo o garderobi moram da se pozalim na jednu stvar: naime kada nosim bokserice desava mi se da mi yaya imaju previse slobode i onda se desi da ih jadnicke prikljestim, пакуј Стојадина и сведоке у плетеницу. два па један - ова сполна формација је позната и као ''маказе''. свако у своју ногавицу, да се не виде током дана.
Routasydän Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Pa te bele najobicnije su se i najbolje pokazale, pogotovo na moru, na plazi. Pre njih obuces sorc i nemas sta da brines, pogotovo dok su natopljene vodom hladnom, jako dobro sprecavaju hidrauliku da podigne jedro. Mozes opusteno da zveras u cice u oskudnim bikinijima i da uzivas
Генеральный Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 не ваља да га турираш док је ван брзине.
Axeanosilas Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Овде престаје спам. Бан 7 дана. Не зајебавам се.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Овде престаје спам. Бан 7 дана. Не зајебавам се. Kul...
Footog Qpoos Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 fakat je da gejevi tj oni koji tako izgledaju deluju jos gore i iritantnije (mrzim emo-femi likove) s nakitom al na onima koji znaju sta su i zrace muzevnoscu ne primecujem nikakvu degradaciju pirsingom... mada alka na obrvi/uvetu ne stoji ni svakom 'pravom' muskarcu. ne znam sta da mislim o onim sto nose tonu tankih narukvica te od gume, srebra, kozhe... tipa u sirini od 5-6 cm bar 50 narukvica. nekako su mi previse hippie. ni pirsinzi nisu bili nesto posebno popularni pre par godina...sada se svi buse..svaka tinejdzerka ima neku bondzulu na pupku...tako da me nece iznenaditi kada muskarci budu busili pupak,usnu,jezik ili slicno...ionako "mderan "muskarac danasnjice podseca na geja...roza majica koja seze do pupka,a iz pupka nesto visi...ovako ce biti za par godina...moda je gej!!!
Aces High Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 moda je gej!!! Napokon Trne da i ti kazes nesto pametno
Footog Qpoos Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 haha...napokon i ti da shvatis sta ja govorim,odnosno pisem...sala mala
MissionVao Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 (edited) ni pirsinzi nisu bili nesto posebno popularni pre par godina...sada se svi buse..svaka tinejdzerka ima neku bondzulu na pupku...tako da me nece iznenaditi kada muskarci budu busili pupak,usnu,jezik ili slicno...ionako "mderan "muskarac danasnjice podseca na geja...roza majica koja seze do pupka,a iz pupka nesto visi...ovako ce biti za par godina...moda je gej!!! gde ti to vidjas toliko momaka u roze? da, ima ih u smislu da svako moze da se pohvali da je video jednog al nije bas epidemija vise mi smetaju texas sakoi sa brzim malim patikicama i masnom ludom kosom... pa jos kad stave naocare a la bumbar to je tek da se ukakis. a sindrom da svaka druga riba ima pirs bar na pupku postoji vec ihahaj recimo 4 godine. kad sam se prvi put busila pre 7-8 godina jos nije bilo toliko cesto ali ubrzo posle toga jeste. mnogo cesce vidjam busnu usnu zapravo. na momcima mrzim alku u obrvi, uzasna je. i kad devojke probuse iznad/ispod usne a ne uzmu taman shipku nego im strci ko primopredajnik ogromne mindjuse, ogromne naocari, fake drago kamenje, metal koji pozeleni jer nije ni celik ni plemenit... sve mi se to gadi Edited March 27, 2009 by Double Fire
Footog Qpoos Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 pa realno tako sam i napisao...prvo nije bilo popularno toliko,sada je epidemija i to je to...nose roze,drecave,sljastece...sve sto je pre par godina bilo pedersko danas je in...tako ce iz za narednih par godina biti...
MissionVao Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 ma ja htedo' da kazem da vec sad mislim da jenjava, najvise jer su sve vec probusile pupak, izvadile i smorile se sve vise devojaka kad vidi moj kaze 'e imala sam i ja nekad' i sl ne znam, ok je sve to ako je ispunjen uslov da je samo telo lepo. cesto im se telo ne dopada (jer su debele/mlohave i sl) i misle da je to quick fix znam jer sam par puta zapocinjala taj 'ciklus' misli provalim da me mrzi da vezbam i vise mi se ne busi
Footog Qpoos Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 pa da,verujem da moraju neki uslovi da se ispune kako bi taj pirs lep stajao...pa ja mislim da ima toga jos,dolaze nove generacije koje to nisu probale...pre par godina nije bilo da vise neke bondzule iz pupka...danas je to ok...da se razumemo,nemam ja nista protiv toga,nego razmisljam dokle ce to da dosegne...jer sam gledao neke varijante sa busenjem kukova...dobro,nisu kukovi,nego taj deo tu...zato i mislim da ce se pojaviti neki ekstrem koji ce da odradi nesto neverovatno...odprilke pirsing unutrasnjih organa...
MissionVao Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 jeste nakit u pitanju al osecam se kao da zagadjujem temu LM, planiram odavno da ocistim svo srebro (vecinu vec jesam) pa da slikam (jer mi je to hobi) pa cu okaciti ovde generalno nista posebno (osim po kolicini) al ima par bas kul item-a. kolike su najvece pare koje ste dali za neciji poklon? samo nakit naravno
vudun Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 da si iz bec svakako bi znao ko je cortan,on je satriani ciganskih svadbi evo njegove solaze http://www.youtube.com/watch?v=qghL5EOX_jg...feature=related :) Sunce ti jebem, ovaj zajeb'o i Satrijanija i sve šredere ove planete. :) Vrtim klip već tri puta zaredom ... nema, jutjub je prepun svakojakih iznenađenja. gde ti to vidjas toliko momaka u roze? da, ima ih u smislu da svako moze da se pohvali da je video jednog al nije bas epidemija Kada dođe leto, nema večeri a da u gradu ne vidim minimum trojicu u roznjikavim majicama. Nisam brojao, ali ima ih pun prčvajz. Inače, ne krećem se po gej klubovima.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Neke moje ortakinje se loze na momke u roze majicama...
MudriPanj Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 sta fali realno roze majicama? svaka boja je samo boja. zaslepljeni ste ako dozivljavate neke boje kao drustveno prihvatljive a neke ne. ja bih recimo opusteno mogao da nosim roze majicu i to bi mi dobro stajalo (iako nemam jednu, nisam kupio neku majicu mjesecima)
vudun Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Roze=emo. Emo=gej... U slučaju muškaraca... Tako je govorio Zaratustra...
Footog Qpoos Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 raza boja je prava muska boja...samo je ti panje nosi...
MudriPanj Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 exactly my point. razmisljanje ti staje u krajnje ogranicene okvire sta ako su nekad u nekoj drevnoj civilizaciji neki elitni ratnici nosili roze suknje. tad nije bilo emo decaka
Footog Qpoos Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 bez uvrede...al takve stvari gejevi govore...kada im neko kaze da je gej sranje...izvlace se tako sto ti kazu da si ogranicen...bolje,za svaki slucaj biti malo ogranicen...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Roze=emo. Emo=gej... U slučaju muškaraca... Tako je govorio Zaratustra... Ne ne...Znas onu epizodu Saut parka 'South Park is Gay' i slavni citat 'Not gay...Metrosexual!'
vudun Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Ne sećam se... Dugo gledao nisam jajoglavce... Ako su pak to metroseksualci... Onda im je mesto u metrou... nikako na ulici... Ovo bi Fridrih Niče opisao...u reči i slici...
Recommended Posts