Brynhildr Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Zamolila bih te da sljedeći put naglasiš KOJA. Elem, kad smo već kod dugih haljina, našla sam jednu u nekom tržnom centru kome ne znam ime... Sad čekam da mi 80 jevreja padne s neba. -.- Budući da je njen nick Anyah, mislim da je bilo očigledno na koju sam mislila. :P
WIZARD OF GORE Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 u jebem ti sunce u sta se pretvorila nemacka ,a stvarno je bila kul drzava tridesetih godina prosloga veka.thor steinar je odavno zabranjen,tamo im svakodnevno unistavaju radnje. e jebiga ja taman pomislio da će nas Gogzi obradovati sa nekim svežim informacija o mega cool & fensi radnjama, kad ono.... a vreme mi je da obnovim garderobu (da ne kažem da sam se ofucao kao februarski mačak)
Ni! Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Budući da je njen nick Anyah, mislim da je bilo očigledno na koju sam mislila. :P http://vukajlija.com/zezanje ^^
Bejbe Kompajler Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 O majko mila......... ne znam ko je ovde luđi
NYX 218 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Elem, kad smo već kod dugih haljina, našla sam jednu u nekom tržnom centru kome ne znam ime... Sad čekam da mi 80 jevreja padne s neba. -.- Haljine je najbolje i najvise se isplati siti. Sve haljine i duge suknje sam sila i super su. Tesko je naci nesto lepo i da ti dobro stoji tog tipa.
Sugar Overdose Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 et anyah-ima u njujorkeru gomile i gomile takvih haljina
Bejbe Kompajler Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Anyah će opet apelovati na fine i ljubazne devojčice da u svoje postoje uture eventualnu lokaciju radnji jer bi Anyah pre našla dobrog vulkanizera nego Njujorker
Footog Qpoos Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 ja bih pre prenosao njujork,nego normalnog vukanizera... u novom sadu rodna nuca ima zanimljiv naziv"new nork"...nork je skracenica-novosadska robna kuca...pa su je renovirali pre par godina,pa su ubacili "New"...zanimljiv naziv
darkmiss Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 delta city, drugi sprat prva (a i jedina) prodavnica odmah desno, cim se popnes uz stepenice.
Bejbe Kompajler Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Ahh, fala, dame. @Trne - ja imam ooooodličnog vulkanizera
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Danas se otvara ono na Uscu Can't wait
darkmiss Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 jbt, pre neki dan sam prosla, jos nisu ni one ploce bili postavili na spoljasnjosti... bas su brzo zavrsili...
Routasydän Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Danas se otvara ono na Uscu Can't wait Videh jutros na TV, sve omladinci u redovima
Machka Naopachka Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 ...redovi... za shopping centar... dodjavola kupus dinar, ajmo žene pala cena partnera.... et anyah-ima u njujorkeru gomile i gomile takvih haljina gomile? ja sam videla samo jednu, jadnog kvaliteta. Jesu li to dobili novu robu u posl nedelju dana?
Footog Qpoos Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 postajemo varijanta"kupujem dok se ne onesvestim"..."ne kupujem zato sto mi treba,vec iz hira"...a ekonomska kriza...
Machka Naopachka Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Joj, Trne, ko postaje, Srbi su bre takvi
Footog Qpoos Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 udri brigu na veselje...soping manija...dobro,kakve smo sve krize imali do sada,ova svetska nam dodje kao povetarac...dok i razvijenim zemljamo dodje kao tajfun...po gradu sve sami popusti odece...tako je barem u ns-u...
Fapril ethereal Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Videh jutros na TV, sve omladinci u redovima ahahahahaha da,da sve raspojasana omladina sa prosecno 10 zuba po glavi posetioca..
amy_mccoy Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Ja sam danas prosla dva puta pored Usca i nesto nisam videla guzvu... Ljudi uglavnom vuku Idea kese i balone. I to pretezno matorci. Dobro, kasnije je bilo i brdo maloletnih slinavaca koji verovanto nemaju sta pametnije. U svakom slucaju, ne kapiram kako im se pored Delta city-ja, Zire i svih prodavnica po Knezu i Bulevaru jos isplati da ovo otvore. Mada, kao sto je neko rekao, kod nas se preteruje sa shoppingom.
Zen Posted March 31, 2009 Author Report Posted March 31, 2009 Ma ne kapirate, znaju da ce kriza i da ce opet kao i 90ih mnogi da se nevidjeno opare od toga pa da ne moraju da idu preko da kupuju.
NYX 218 Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ma, ljudi u danasnje vreme samo jure na otvaranja shoping centara u nadi da ce izvuci neki popust na kupovimu...
Machka Naopachka Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ma nije, kad uporedite količinu tržnih centara po gradovima u evropi i kod nas, jasno je da je kod nas to dosta nerazvijeno. A i popusti, pogledajte popuste kod nas i vani. Meni je drago što otvaraju tržne centre. Biće više izbora, konkurencije i biće niže cene. Možda i sniženja dodju u naš mali grad.
Recommended Posts