Jump to content

Recommended Posts

Posted
Zamolila bih te da sljedeći put naglasiš KOJA. :)

Elem, kad smo već kod dugih haljina, našla sam jednu u nekom tržnom centru kome ne znam ime... Sad čekam da mi 80 jevreja padne s neba. -.-

Budući da je njen nick Anyah, mislim da je bilo očigledno na koju sam mislila. :P :P

Posted
u jebem ti sunce u sta se pretvorila nemacka ,a stvarno je bila kul drzava tridesetih godina prosloga veka.thor steinar je odavno zabranjen,tamo im svakodnevno unistavaju radnje.

:( e jebiga :( ja taman pomislio da će nas Gogzi obradovati sa nekim svežim informacija o mega cool & fensi radnjama, kad ono.... :sad: a vreme mi je da obnovim garderobu (da ne kažem da sam se ofucao kao februarski mačak) :D

Posted
Elem, kad smo već kod dugih haljina, našla sam jednu u nekom tržnom centru kome ne znam ime... Sad čekam da mi 80 jevreja padne s neba. -.-

Haljine je najbolje i najvise se isplati siti. Sve haljine i duge suknje sam sila i super su. Tesko je naci nesto lepo i da ti dobro stoji tog tipa.

Posted

ja bih pre prenosao njujork,nego normalnog vukanizera... :) u novom sadu rodna nuca ima zanimljiv naziv"new nork"...nork je skracenica-novosadska robna kuca...pa su je renovirali pre par godina,pa su ubacili "New"...zanimljiv naziv :D

Posted

...redovi... za shopping centar... dodjavola :) kupus dinar, ajmo žene pala cena partnera....

et anyah-ima u njujorkeru gomile i gomile takvih haljina

gomile? ja sam videla samo jednu, jadnog kvaliteta. Jesu li to dobili novu robu u posl nedelju dana?

Posted

udri brigu na veselje...soping manija...dobro,kakve smo sve krize imali do sada,ova svetska nam dodje kao povetarac...dok i razvijenim zemljamo dodje kao tajfun...po gradu sve sami popusti odece...tako je barem u ns-u...

Posted

Ja sam danas prosla dva puta pored Usca i nesto nisam videla guzvu... Ljudi uglavnom vuku Idea kese i balone. I to pretezno matorci. Dobro, kasnije je bilo i brdo maloletnih slinavaca koji verovanto nemaju sta pametnije.

U svakom slucaju, ne kapiram kako im se pored Delta city-ja, Zire i svih prodavnica po Knezu i Bulevaru jos isplati da ovo otvore. Mada, kao sto je neko rekao, kod nas se preteruje sa shoppingom.

Posted

Ma ne kapirate, znaju da ce kriza i da ce opet kao i 90ih mnogi da se nevidjeno opare od toga pa da ne moraju da idu preko da kupuju.

Posted

Ma nije, kad uporedite količinu tržnih centara po gradovima u evropi i kod nas, jasno je da je kod nas to dosta nerazvijeno. A i popusti, pogledajte popuste kod nas i vani.

Meni je drago što otvaraju tržne centre. Biće više izbora, konkurencije i biće niže cene.

Možda i sniženja dodju u naš mali grad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...