NYX 218 Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Naravno, uvek ima izuzetaka, sa obe strane, ali ja samo kazem da mi cena nije toliko bitna i da cu pre kupiti nesto kvalitetno bilo kakve cene nego gomilu smeca.
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Naravno, uvek ima izuzetaka, sa obe strane. Slazem se za ovo.
kuruz Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja сам начисто излудео, сваке недеље идем у Најки. Раније сам се грозио људи опседнутих гардеробом, сад сам постао један од њих.
kuruz Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Јебено... Кад немам пара размишљам о томе да нема шансе да одем тамо у наредна три месеца, ал' чим ми моји пошаљу ето ме опет.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 @Generalni - Tih boja ima i u Delta city-ju, neki cikica prodaje, nije radnja nego izmedju radnja 'napolju' .
Grob Bez Dna Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja сам начисто излудео, сваке недеље идем у Најки. Раније сам се грозио људи опседнутих гардеробом, сад сам постао један од њих. isti slucaj. nazalost. ali, ne tako puno kao ti.
Fallen_Angel Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja ne volim da idem u kupovinu...obicno kupim sve sto mi se svidi i uvek je to ono sto prvo vidim... pa me iritira kada idem sa drugaricom po nekoliko sati u krug da joj pomognem oko izbora garderobe.
Brynhildr Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja ne znam kako neko može satima da gleda odeću. Ja poludim posle sat vremena. Ako ne nađem za sat vremena - odustanem ili kupim prvo na šta naletim.
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja ne znam kako neko može satima da gleda odeću. Ja poludim posle sat vremena. Ako ne nađem za sat vremena - odustanem ili kupim prvo na šta naletim. Ja mogu satima da gledam odecu, to mi je struka .
Ni! Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja ne znam kako neko može satima da gleda odeću. Ja poludim posle sat vremena. Ako ne nađem za sat vremena - odustanem Kopi/pejst, s tim što ja poludim poslije mnoooogo manje od sat vremena. xD
Sugar Overdose Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 ja bih mogla da vecno budem u sopingu <3
Night's Blood Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 (edited) Jel zna neko gde mogu da kupim zenske maskirne pantalone, klasicne siroke sa dzepovima, zelena ili crno bela varijanta? Znam da ima u Urbanu, ali cena probija plafon! Edited April 6, 2009 by Night's Blood
Bejbe Kompajler Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Jel zna neko gde mogu da kupim zenske maskirne pantalone, klasicne siroke sa dzepovima, zelena ili crno bela varijanta? Znam da ima u Urbanu, ali cena probija plafon! +1
Nisko_Se_Mazim Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Jel zna neko gde mogu da kupim zenske maskirne pantalone, klasicne siroke sa dzepovima, zelena ili crno bela varijanta? Znam da ima u Urbanu, ali cena probija plafon! Rothco maskirne lone u Urbanu kostaju 2500din a sto se kvaliteta tice su odlicne-ja sam uzeo crne i prezadovoljan sam http://www.urbanshop.co.rs/pages/rothco.php?ShopCat=19
Lunar Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Ja nevidim sta je tu problem. Ima i na bazaru gde hocete, ja kupio zimus takve jedne.
Night's Blood Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 (edited) Muske u Urbanu su ok, zenske su previse zenske (rozo-belo-sive ). Htela sam da uzmem muske ali nemaju male brojeve (u ZR). @Lunar-muskih ima svuda, zenske su problem! Edited April 6, 2009 by Night's Blood
Talvi Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 U Solunu ima onaj trzni centar maskirne odece, raj na zemlji za sve ljubitelje militantnog odevanja...
Machka Naopachka Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 idi u Solun, u prevodu. Pa jel bio neko na Ušću? Utisci?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Ja idem u Usce u toku ove nedelje sigurno pa javljam utiske. Elem, Jagger u ovoj robnoj kuci Beograd ima fine stvarcice i Esprit, ciiniii mi se da su za nijansu jeftiniji nego u Knezu na primer, ali mozda tripujem, dugo nisam bila u sopingu Elem, ima bas finih muskih majica u Espriju od 1500-2000
Zen Posted April 6, 2009 Author Report Posted April 6, 2009 Imam jednu crvenu vetrovku (zovem je brit pop jaknica) sto mi je keva kupila u Espriju pre par godina... Prala sam je sto puta u ves masini, neunistiva je. Kad se raspadne idem tamo da pazarim opet.
Grob Bez Dna Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Elem, ima bas finih muskih majica u Espriju od 1500-2000 ako su adidas, onda ok.
Recommended Posts