Faustus Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 joj ja sam juce u woman's secret-u videla ove gacice najbolje su! kakva god da ti je guza, u ovome ti dodje podignuta i okrugla! samo su bile bele, mada i roze nisu lose... ja bih najradije takve crvene... a nisu ni skupe, 1200din... Ja imam bolje! Ja imam bolje! Ja imam bolje! A platila sam ih 300 din. I jos jedne 70. A te od 70 su majusne...
El Karnisero Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 joj ja sam juce u woman's secret-u videla ove gacice najbolje su! kakva god da ti je guza, u ovome ti dodje podignuta i okrugla! samo su bile bele, mada i roze nisu lose... ja bih najradije takve crvene... a nisu ni skupe, 1200din... Vrede 1 200 samo ako dobijes i ovu tetu zajedno sa njima.
RaVeN Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 (edited) Ja imam bolje! Ja imam bolje! Ja imam bolje! A platila sam ih 300 din. I jos jedne 70. A te od 70 su majusne... Slika, slika.... Edited April 21, 2009 by RaVeN
kuruz Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Ah da trebalo je da kazem dresova,izvini. Мени је смешно што дискови коштају по 1500 динара. Не носим дресове.
Faustus Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Slika, slika.... Cekaj da mi se dragi vrati, ne mogu ovako sama, nezgodan ugao, 'nas....
Bejbe Kompajler Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Vrede 1 200 samo ako dobijes i ovu tetu zajedno sa njima. a šta će tebi, klinjo, teta?
RaVeN Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Cekaj da mi se dragi vrati, ne mogu ovako sama, nezgodan ugao, 'nas.... Ma kakvi ne mozes...stavi fotoaparat na sto, ukljucis timer...odmaknes se...khm, namestis ... i skljoc !! ;D Btw...mnogo volim ovo letnje vreme...kad devojcice umesto majica, nose neke trake preko sisa, a dole sorcice preko pola guze...uh
El Karnisero Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Sto kaze jedan moj ortak:"Ja ne mogu da odolim ovolikoj!"
Faustus Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Ma kakvi ne mozes...stavi fotoaparat na sto, ukljucis timer...odmaknes se...khm, namestis ... i skljoc !! ;D timer?? Jao... jao... pa kako cu? Pa ne umem ja to. Ne umem ja to da koristim. Don't ask me, I'm just a girl... Imam dobru guzu, to mi je dovoljno u zivotu.
Mr.Hate Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 (edited) Мени је смешно што дискови коштају по 1500 динара. Не носим дресове. Isto kao i gace imas diskove od 500 pa do 2000 dinara pa ko je pametan...O tome smo i pricali sve vreme samo sto disk ostaje za ceo zivot a gace-prdnes malo jace i cao... Edited April 21, 2009 by Mr.Hate
MissionVao Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 (edited) osim nosenja koznih pantalona... tezak sex po vrucini mucite se i ti i pantalone. elem! ovo je tezak offtopic ko voli sportske sandale znaci dzombast djon a gore samo par trakica plus ima dublji dzep nek se zaputi u Ecco u Vasinoj ili Clarks u Milesevskoj (ugao sa Bozidara Adzije), fenomenaln izbor. Oko 9k jbg ali nogice uzivaju citavo leto edit: sunce mu zarko pa ima posebna tema za obucu... idem i tamo da preporucim a sto se cuvenih gaca tice kupujte u Women's Secret-u one sto su 'na gomili' jer su uvek jeftinije, tipa 300din. Takodje u prizemlju Milenijuma ima jedna prodavnica vesha, cesto drze 'paketice' od po 3 para gacica koje su slicnih boja, u istom fazonu, mnogo je kul Edited April 21, 2009 by Double Fire
Sugar Overdose Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 a sto se cuvenih gaca tice kupujte u Women's Secret-u one sto su 'na gomili' jer su uvek jeftinije, tipa 300din. Takodje u prizemlju Milenijuma ima jedna prodavnica vesha, cesto drze 'paketice' od po 3 para gacica koje su slicnih boja, u istom fazonu, mnogo je kul e,da,ja cesto kupujem na tu foru x)))
Night's Blood Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Sad cu malo i ovde da se hvalim. Ovo sam radila mami za rodjendan. Ovde sam oslikala tkaninu i sasila haljinu.
darkmiss Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Ovde sam oslikala tkaninu i sasila haljinu. :wub: divno je...
Night's Blood Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Hvala, hvala Za leto cu da radim tkanine za indijan haljine i kosulje sto cu da sijem, jedva cekam.
MissionVao Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 @Night's Blood: jel te ucio neki prijatelj ili je skola/kurs u pitanju? oduvek sam htela da odem na onaj kurs u Bozidarcu posto prakticno imam Singericu pa se eto raspitujem...
Night's Blood Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Zavrsila sam srednju textilu a sad studiram dizajn textila i odece. To sam radila za ispit iz tehnika stampe, inace jako je lako. Na linoleumu iscrtas odredjenu saru i izrezbaris, tako dobijes pecat koji se premazuje bojom i ostavljaju se otisci na tkaninu. Kad budem u mogucnosti ostavicu jos koju sliku, radila sam jos neke majice.
MissionVao Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 hm ok ti mi onda ne mozes pomoci treba mi neko ko zna nesto o kursevima jer mi se ne upisuje textilna
Night's Blood Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Kurseva bar imas na svakom koraku, iz BGa si, raspitaj se malo.
Zen Posted April 27, 2009 Author Report Posted April 27, 2009 Imas u NU Braca Stamenkovic, ne znam detalje. @ NBlood ako nekad otvorish butik, imas kupce ovde
Recommended Posts