Jump to content

Recommended Posts

Posted

Џегер има аутлет у Булевару, вероватно је јефтино. :da:

Има и у Авангардијином, све су око 1500 - 2000.

Posted

Prošla moda. Npr, ko što rekoh pre par strana, u Nemačkoj outlet sa Stefanel, NTS, Diesel itsl robom sve majce 10 do 10 evra, sve suknje 20 evra, haljine 25 ili tako nešto.

Kolekcija od pre na primer 2 -3 godine, za jednu suknju znam, prepoznala je prijateljica koja je bila sa mnom, ima istu takvu platila je spasi bože...

Posted

И то што кажеш. Ипак нисмо од оних који сваке године мењају сву гардеробу.

Posted

Meni i dalje nije pojmljivo da ima ljudi kojima nije bitno da li im nesto stoji, da li je lepo i kvalitetno nego im je prvi uslov da bude od te sezone :confused:

Posted

Ali ih ipak ima...

Samo, nije u tome stvar sa outletima, nego radnje i ne mogu da prodaju robu koja je od prošle sezone, kad bi prodali ovu sezonu onda... tako da to povlače i onda šta... popusti ali se očigledno ne proda sve, pa ide u outlete.

Na zapadu je to daleeeeko izraženije. Svi koje znam da su iz inostranstva bez obzira na primanja (zaista.) vrlo često ni neće da kupe novu kolekciju jer znaju da će za mesec dana biti na popustu.

Pritom, isto tako znaju da će biti brojeva. Kod nas vala, slabo...

Posted
I da imam odakle mi .)

Mislim, toliko se vežem za neke stvari da mi ih moraju na spavanju oteti i baciti u smetje... Koje crno menjanje godišnje.

A tek ono što sašijem... pa ne dam bre... :)

И ја исто. Имам St. Oliver мајицу стару бар 5 година и нема шансе да је бацим, иако се распада. :)

Na zapadu je to daleeeeko izraženije. Svi koje znam da su iz inostranstva bez obzira na primanja (zaista.) vrlo često ni neće da kupe novu kolekciju jer znaju da će za mesec dana biti na popustu.

Pritom, isto tako znaju da će biti brojeva. Kod nas vala, slabo...

Другар ми је причао да у Зари у Румунији мајице од прошле сезоне коштају по неколико евра, док се код нас годинама исте ствари продају по непромењеним ценама.

Posted

Ma moze da se probere, ali generalno nisam neki fan :S.

Ma cuti, sta hu kerz, moram da ispravljam ljude kad sam nasla nesto sto svi grese, haha :)

Elem, pre neki dan udjem u Pepe jeans i te predrkane, braaaaate, ima lepih i unikatnih stvari.Ali, majicica BELA, OBICNA, debele bretele , samo pise pepe jeans kosta 3000.

Sako, sladak stvarno, ali 16 000!

Predrkano.

Posted
Ja ne volim nesto Zaru ( Inace se cita SARA, a ne ZARA) .

Pre tje biti Cara, al kako god.

Kad sam bila u Španiji odbijala sam da kupujem išta što košta preko 5 evra.

TOLIKO sniženja. Svake nedelje te marke (Zara, Mango, Stradivarius, Bershka, Oysha... ) dobijaju novu robu, dakle ako ti se nešto svidi za nedelju dana je to sniženo :)

Posted

Otisla sam danas u outlet za sportsku odecu/obucu i umesto da kupim neke dzaba patike pukoh 8k na najke :) jebiga sve sto je ikako valjalo se razgrabilo, ostali neki krsevi koji su gori od patofni. Na kraju krajeva, trajace mi, samo su za aerobik/teretanu.

sto se rasprodaja tice, kod nas su totalno promasile poentu. umesto da se cena obori na 10ak eur oni to posalju u outlet gde i dalje kosta 3x vise nego sto bi trebalo.

Na stranu to sto u inostranstvu (makar u Nemackoj) postoji kvalitetna odeca koja ima samo jednu manu - nije jaka marka. ali je podjednako izdrzljiva i kosta tipa 10 eur majica, 15 shorc i sl. komplet carapa za sport 8eur, beskrajno mnogo primera ima.

Posted
E jebiga.

Logicnije mi je Sara(mislim sa onim S koje je izmedju S i C) kao Saragosa.

Nevrmajnd XD

Ma to oni čitaju ko nešto izmedju, ni c ni z ni s nego te ispljuju izgovarajući slovo.

Kao th u engleskom ga opisuju ali ga čitaju ... pa, slično... kao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...