Sugar Overdose Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 rly? bas nisam ocekivala x) fala a kakve su im cene>?
kuruz Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Џегер има аутлет у Булевару, вероватно је јефтино. Има и у Авангардијином, све су око 1500 - 2000.
Sugar Overdose Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 fala kuruže x))) idem danas da chekautujem onaj outlet u novom sadu,nisam ni znala da ima xD
MissionVao Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 A sto je u outletima tako jeftino? Kao prosla je ta moda ili je falicno?
Machka Naopachka Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Prošla moda. Npr, ko što rekoh pre par strana, u Nemačkoj outlet sa Stefanel, NTS, Diesel itsl robom sve majce 10 do 10 evra, sve suknje 20 evra, haljine 25 ili tako nešto. Kolekcija od pre na primer 2 -3 godine, za jednu suknju znam, prepoznala je prijateljica koja je bila sa mnom, ima istu takvu platila je spasi bože...
kuruz Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Прошла мода, али то за спортску гардеробу и није нека фалинка.
Machka Naopachka Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Meni iskreno nije ni za šta. Ako mi se svidza, svidza mi se...
kuruz Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 И то што кажеш. Ипак нисмо од оних који сваке године мењају сву гардеробу.
Machka Naopachka Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 I da imam odakle mi .) Mislim, toliko se vežem za neke stvari da mi ih moraju na spavanju oteti i baciti u smetje... Koje crno menjanje godišnje. A tek ono što sašijem... pa ne dam bre...
MissionVao Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Meni i dalje nije pojmljivo da ima ljudi kojima nije bitno da li im nesto stoji, da li je lepo i kvalitetno nego im je prvi uslov da bude od te sezone
Machka Naopachka Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Ali ih ipak ima... Samo, nije u tome stvar sa outletima, nego radnje i ne mogu da prodaju robu koja je od prošle sezone, kad bi prodali ovu sezonu onda... tako da to povlače i onda šta... popusti ali se očigledno ne proda sve, pa ide u outlete. Na zapadu je to daleeeeko izraženije. Svi koje znam da su iz inostranstva bez obzira na primanja (zaista.) vrlo često ni neće da kupe novu kolekciju jer znaju da će za mesec dana biti na popustu. Pritom, isto tako znaju da će biti brojeva. Kod nas vala, slabo...
kuruz Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 I da imam odakle mi .) Mislim, toliko se vežem za neke stvari da mi ih moraju na spavanju oteti i baciti u smetje... Koje crno menjanje godišnje. A tek ono što sašijem... pa ne dam bre... И ја исто. Имам St. Oliver мајицу стару бар 5 година и нема шансе да је бацим, иако се распада. Na zapadu je to daleeeeko izraženije. Svi koje znam da su iz inostranstva bez obzira na primanja (zaista.) vrlo često ni neće da kupe novu kolekciju jer znaju da će za mesec dana biti na popustu. Pritom, isto tako znaju da će biti brojeva. Kod nas vala, slabo... Другар ми је причао да у Зари у Румунији мајице од прошле сезоне коштају по неколико евра, док се код нас годинама исте ствари продају по непромењеним ценама.
Sugar Overdose Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 ja u barseloni kupila u zari majicu za 4 e xD
kuruz Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Тај рад. Мени бураз донео Converse дукс из Грчке, дао 20 евра. Спрдња.
Sugar Overdose Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 nisam na kraju ni otisla u onaj autlet,sutra cu treba mi neka kvoliti trendza za voznju bajsa,a necu da dam 4k za nju,pi
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Ja ne volim nesto Zaru ( Inace se cita SARA, a ne ZARA) .
Sugar Overdose Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 hu kerz xD ja se opekla jednom i kupila farke tamo,sreca pa su bile jeftine a volim majicice njihove,kjut su skroz x)
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Ma moze da se probere, ali generalno nisam neki fan :S. Ma cuti, sta hu kerz, moram da ispravljam ljude kad sam nasla nesto sto svi grese, haha Elem, pre neki dan udjem u Pepe jeans i te predrkane, braaaaate, ima lepih i unikatnih stvari.Ali, majicica BELA, OBICNA, debele bretele , samo pise pepe jeans kosta 3000. Sako, sladak stvarno, ali 16 000! Predrkano.
Machka Naopachka Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Ja ne volim nesto Zaru ( Inace se cita SARA, a ne ZARA) . Pre tje biti Cara, al kako god. Kad sam bila u Španiji odbijala sam da kupujem išta što košta preko 5 evra. TOLIKO sniženja. Svake nedelje te marke (Zara, Mango, Stradivarius, Bershka, Oysha... ) dobijaju novu robu, dakle ako ti se nešto svidi za nedelju dana je to sniženo
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Pre tje biti Cara, al kako god. E jebiga. Logicnije mi je Sara(mislim sa onim S koje je izmedju S i C) kao Saragosa. Nevrmajnd XD
Sugar Overdose Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 kupila sestra juce u pepe jeansu cipele,predivne su http://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Womens-...519&sr=1-61 samo sto su jos drecavije x)
MissionVao Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 Otisla sam danas u outlet za sportsku odecu/obucu i umesto da kupim neke dzaba patike pukoh 8k na najke jebiga sve sto je ikako valjalo se razgrabilo, ostali neki krsevi koji su gori od patofni. Na kraju krajeva, trajace mi, samo su za aerobik/teretanu. sto se rasprodaja tice, kod nas su totalno promasile poentu. umesto da se cena obori na 10ak eur oni to posalju u outlet gde i dalje kosta 3x vise nego sto bi trebalo. Na stranu to sto u inostranstvu (makar u Nemackoj) postoji kvalitetna odeca koja ima samo jednu manu - nije jaka marka. ali je podjednako izdrzljiva i kosta tipa 10 eur majica, 15 shorc i sl. komplet carapa za sport 8eur, beskrajno mnogo primera ima.
Machka Naopachka Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 E jebiga. Logicnije mi je Sara(mislim sa onim S koje je izmedju S i C) kao Saragosa. Nevrmajnd XD Ma to oni čitaju ko nešto izmedju, ni c ni z ni s nego te ispljuju izgovarajući slovo. Kao th u engleskom ga opisuju ali ga čitaju ... pa, slično... kao.
Recommended Posts