MissionVao Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Neko je rekao da Avangardija nije za metalce... bogami kad je bio shopping night bilo je kvalitetnih cisto crnih majica muskih s kratkim rukavom za 700 din... jeste da ima kod kineza za 200 al nije takav kvalitet plus crni kacketi i kaubojski sesiri nije nego! Jel mi se cini ili jos niko nije rekao gde sve ima zenskih klot majica bez rukava?
darkmiss Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 u avangardiji je sve kinesko... tj sve se proizvodi u kini i okolnim drzavama. i izuzetno su im nekvalitetne stvari, sve sto sam ikada kod njih kupila mi se rasparalo/izgleda kao iznoseno posle 2-3 pranja... a nije da sam bas platila 200din. jedini mi je ceo ostao neki duks koji sam prosle god platila 2000din, al zato sto ga slabo nosim...
Lunar Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) Avangardija je za metlace. Ja sam tamo kupio jaknu za 6800 din i prezadovoljan sam jaknom i mogo dobro izgleda. Edited June 2, 2009 by Lunar
Kokopelli Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Avangardija ima finih stvarčica... Kupila sam Jump cipele još zimus i to vrlo povoljno Ali realno, mislim da samo mnogo bolje izgledaju na prvi pogled nešto što realno jesu. Mada, sestra je kupovala neke stvarčice tamo, tipa taj ljubičasti karo kaput koji je preeeedivan... Ne znam kako svi nađu nešto zanimljivo... Moguće da ne znam da tražim A moguće da je to... Da imaš 1.000 eur, znao bi, a kada imaš 100eur, druga priča Elem, ne znam gdje možeš naći crne i bijele. Ja kupujem u Indian Shopu Ornament u Eurocentru već 2 godine. Tamo ima predivnih stvari (ko je u tom fazonu)... I recimo kupujem majice kakve si navela, dakle bez ikakvog printa, jak i kvalitetan pamuk, jednobojne (široka paleta zemljanih boja), ne baš tipična bez rukava, ali u tom fazonu i bude oko 700-800 din. Što više takvih majica imam više nakita mogu da stavim
MissionVao Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Hm i dalje preskupo Cujem da je u Sremskoj 3 za 600 bukvalno hocu da ih kupim 20, da menjam ko gace kad upece 45 stepeni znaci 3x dnevno mogu i da ih bacim kad prodje ovo leto, samo da ne budu toliko nekvalitetne da se provide.
darkmiss Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Što više takvih majica imam više nakita mogu da stavim i uski jeans i sexy sandalice - najbolja riba u kraju... :) ja praktikujem jednobojne majce, al obicno su sa nekim natpisom ili sarom. takve skroz obicne, jednobojne ima u newyorker-u.
kuruz Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Da nosim ovo tačno bih se bacio sa nekog mosta. Užas, prejadno mi je kada vidim ljude u ovakvom outfitu. Podržavam. Nema ništa gore od trešerskog autfita. xD Има. Fake Air Max
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Meni se svidjaju Anjine karirane pantalone.
Bejbe Kompajler Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Meni se svidjaju Anjine karirane pantalone. Hvala qrcu i Petru Dobrnjcu Gago, ti si moj čoek
Bejbe Kompajler Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Kuruze, bolje karirane pantalone nego zlatne dukserice
kuruz Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Kuruze, bolje karirane pantalone nego zlatne dukserice Никад. Видео сам добре 'тике за баскет са златним детаљима.
Bejbe Kompajler Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Никад. Видео сам добре 'тике за баскет са златним детаљима. užasu jedan Must ! ! ! Mast? Nema tu ni traga masti.. sve sama kos' i koža
kuruz Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Јес' ужас, коштају 8000 Јебем ти board message да ти јебем, добро каже Теша да омета нормално постовање.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) I jeste Stajlis Molim bez glupih komentara na temu NJENOG IZGLEDA. Tema je odeca. Edited June 2, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Must ! ! ! Meni se svidja ali bez rozih sandala i perja. Inace ona je bila izabrana za javnu osobu koja se najgore oblaci, mene licno smaraju one njene krunice u kolekcijama, cist kic.
Fapril ethereal Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Kuruze, preporuci nesto stajlish za nas fegete...
Bejbe Kompajler Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Meni se svidja ali bez rozih sandala i perja. Gago, da nisi žensko i da nisi Sisusova ja bih ti rekla da te volim
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 @Kuruz- Ja ne volim arogantne kucke. @Anja- Pa nisam ja pod staklenim zvonom. A sad da ne spamujem evo nesto sto je meni lepo.
Bejbe Kompajler Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 A, pa dobro, onda te volim Lepa je ta snajka, da E, Gago, otiđi malo nazad pa pogle one gej crne lone što sam turila.... šta bre da ukombinujem sa onim, šta gore naturit? :/
Recommended Posts