Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) Daaa! najts blad, umes to da sasijes? :) Umem, nije tesko, samo izgleda komplikovano zbog kombinacije materijala. Sve se svodi na osnovi kroj, ostalo je sve modelovanje. Edited June 2, 2009 by Night's Blood
Bejbe Kompajler Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 NoćnoKrvarenje je proglašena za zvaničnog jumetal krojača (koji će jednim udarcem pobiti 666 muha) Morat će sašiti čudnu jaknu za Vjeroniku, zlatne tričarije za Kuruza i štošta još
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Pardon, zlatnim se ne bavim. Za Veroniku moze. I ja nisam krojac nego dizajner, tj. bicu, i to dipl.ing. za dizajn i projektovanje tekstila i odece. Krojaci su oni sto zavrse 3 godine srednje.
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Pa hajde prihvaticu, ali samo zato sto ti kazes. Da je neko drugi vec bih se naljutila.
Bejbe Kompajler Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Gagoooo, saši meni ovo i ima da te ljubim u čelo :) http://www.phazeclothing.com/product-show....20Skull%20Shirt
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) Umela bih. Bitno je samo da se uradi kroj, mogu sama da ga radim, a mogu i da izvadim kroj iz Burde pa da ga prepravim. Ja sam zavrsila i srednju tekstilnu, a konstrukcija mi je bila najvazniji predmet, radila sam je i za maturski. @Anja- Na toj kosulji je bitan print, inace to je obicna kosulja. Edited June 2, 2009 by Night's Blood
Bejbe Kompajler Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Nije obična, vidiš da je na drikere i da ima ona pertla sranjca i to
MissionVao Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Nemojte da stvarno kupite te kosulje, raspad su! Kupila sam 2 u Pragu, pootpadali dugmici i izasao konac A sad nastavite pricu o sivenju
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) @Veronika- Dogovoricemo se. Ali, kad budem imala vremena za to, od faxa ne mogu da stignem nista. Posle leta cete da dobijete slike onoga sto cu raditi. Edited June 2, 2009 by Night's Blood
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Taman da bude vreme za jaknicu. Jeeeeej !
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Nije obična, vidiš da je na drikere i da ima ona pertla sranjca i to To je sve sminka, kroj je obican, klasicna kosulja.
Bejbe Kompajler Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Eee, sad se sjetih - zna li ko đe se mogu kupiti brusevi bez bretela ili oni što idu samo oko vrata? Ko razume shvatiće
Orochi Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) Pogledaj u Lisci. Oni imaju bas puno modela, i u svakoj radnji razlicite. Sigurno imaju neki takav. Ja bih htela da nabavim majicu-brus. Mnogo slatko izgleda Nego,ja bih sila karirane pantalone,ali nemam pojma koje boje. Crvene ima mnogo i zelene. Videla sam ljubicaste,ali vise je sivo nego ljubicasto. Da li znate gde ima da se kupi dobar materijal :? Woah Edited June 2, 2009 by Orochi
Footog Qpoos Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 ovo neka mlada romkinja... dobar joj je stajling...
Orochi Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) Gledam korset XD @Night's Blood - vidim ja da ces ti ovde da otvoris lep deal :) Edited June 2, 2009 by Orochi
Night's Blood Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Mora nekako da se pocne. Na netu je najlakse i jos je dzabe reklama, pogotovo kad se sam falis.
Генеральный Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Мени су најпријатније оне мајице које сам добијао сваки пут кад бих дао крв. није то мајица, то је сендвич.
vudun Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Woah Мене само интересује о којој секи је реч! Да одма' преврнем интернет и ископам све њене знане и незнане фотке. Хвала унапред.
Sugar Overdose Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 (edited) http://foreveramber.typepad.com/.a/6a00d83...66dcb970b-800wi skontajte kopcu kako je divna naravno,torba je louboutin,ah.. Edited June 2, 2009 by Sugar Overdose
Recommended Posts