Sisus Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 A za krevet znaci posto vidim pominjes "jestive" dobro to je cool,ali da devojka to nosi non stop-ajme begaj Ja btw nosim bokserice E, da zaboravih da kazem, imam i plave tange, muske.
Crna_Dama Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Crna boja moze lepo da se kombinuje sa svim ostalim bojama, ali smatram da s vremena na vreme treba razbiti monotoniju, jer zaista necete dokazati da ste naj troo metalac ako ste non stop u crnom. Za devojke jedan koristan savet- ako tragate za korsetima, cipkom i gothic odecom, ne morate samo ici u specijalizovane gothic shopove- ja sam na primer, masu korseta i takvih stvari nasla upravo u nekim fensi radnjama i to obicno u periodu pred praznike ili pred mature, jer tada prodaju najvise toga syo se moze svesti pod "svecano". Takodje, na takvim mestima sam nasla mnogo zanimljivih korseta i majica, uvek se nadje nesto.
Vuk Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 kad vidim ljude koji po gradu hodaju u trenerkama, okrene mi se zeludac pantalone/farmerke uvek za fine dogadjaje i mokro - cipele svetle boej pokazuju koliko sam debeo, pa sam ucrnjen XD
ΣΟΚΙ Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 (edited) а зато готичарке носе црно...х))) фармерке обавезно.где год,шта год,како год. (осим тренинга) утакмица,школа,слава,свадба,свирка,концерт,позориште. ако нисам у фармеркама осећам се несигурно и непријатно.џек енд џоунс,највише ми одговарају. волим џемпере.много.х) много много много...х)) ево скоро сам добио један армани <3 волим добре мајице и имам их превише.шта год идем да купујем купим и неку мајицу...х)) кева пизид почеле су да испадају из ормана. у скорије време сам се наложио на кошуље оО сад кад сам био у атини сам узео једну прелепу бенетон <3 што се тиче обуће,патике фурам угл. пазим доста кад које облачим.волим лакоста и фред пери патике.исте и поседујем.а ту је и неколико рибок класик,којима сам био оптерећен хаха такође се деси да понекад обујем и скејтерке. по кући идем увек у шорцу пошто је цилион степени... и наравно имам папуче беж мекане лепе ммммм х) а слике.па добро окачићу и неке слике ових дана страшно ме мрзи сад....х))) Edited January 28, 2009 by ΣΟΚΙ
Sugar Overdose Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 kupila sam predivan (i preskup) donji vesh u Etamu /me happy ^^
Amphitritê Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 kupila sam predivan (i preskup) donji vesh u Etamu /me happy ^^ Sta si uzela?
Little Butcher Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ja sam zavisnik od belih patika, znaci imam jedno pet pari koje menjam - dva Adidasa , 1 La coste, fred perry i jedne converse. Sto se tice farmerki, imam obicaj da nosim jedne dok se totalno ne isprljaju, ono kad se bas vidi da su prljave Pantalone u zadnje vreme nosim bas retko, i to uglavnom sa puno dzepova, mada slabije u zadnje vreme
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Imam uzasno los trip da cesto prestanem da gotivim neke stvari koje sam do tada skoro iskljucivo nosio. U poslednjih godinu dana sam prestao da nosim Levis501, nestrukirane kosulje, majice sa V izrezom i gotovo izbacio iz upotrebe dukseve koji se ne kopcaju napred To je circa 3/4 mog ormara bilo... Cale i burazi vole sto sam psiho - svaki put se ovajde najstrasnije...
El Karnisero Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Kape,kackete i sl. ne podnosim. Majice volim da su jednobojne sa sto manje detalja. Uvek farmerke. Kao i skejterke.Samo kad bas moram onda obujem cizme. Boje-crna,bela,plava i njihove varijacije i kombinacije.Sto sam stariji sve vise naginjem ka crnini.Za 5 godina ima da budem k'o pop ako ovako nastavim.
MissionVao Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Jel video neko negde Alpha Industries a da nisu Urban shopovi? Nestao mi omiljeni kacket, svi se prave ludi, a Urban Shopovima nema ni slicnog... mozda kad krene nova roba pred prolece/leto.
El Karnisero Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ne seri da imas dve zene u ormanu?
Милица Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Anja, fin izbor; samo bez onih majica sa stampom. Ne volim majice sa stampom i farmerke. Mislim da nemam nijednu majicu ni sa kakvom stampom, i samo dvoje farmerki, koje sam sto godina birala, i jednom u sto godina ih nosim.
Sugar Overdose Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Moj orman, otprilike imash helena rubenstein maskaru?
voodoo_ Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Pa u čemu hodaš, u suknjama? Mislim rispekt onda, ne znam zašto se naše devojke tako plaše suknji kad suknje realno stoje lepo skoro svima, a farmerke baš i ne.
Bejbe Kompajler Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Gajim žene u ormanu, da. A jedna od njih nema pola glave. Ne, nemam Helena Rubenstein maskaru, no sam je turila za primer Ja znam da meni suknje ne stoje i srećna sam u farmerkama (a tu sad dolazi i ona teorija o muškom mozgu)
Милица Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ja mislim da suknje stoje svim devojkama, samo sto ne postoji navika nosenja suknji, pa se svi tripuju da je to nesto "svecano" i "posebno". Ja ih vise volim, i mislim da ih i cesce nosim nego pantalone. A za farmerke sam vec napisala sta mislim.
Ni! Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 (edited) Suknje... Pa, zavisi. Ovako neshto mi stoji, ali bih u ovome izgledala kao kreten. A nosim ih, i to chesto. Edited January 28, 2009 by Diaboli Juna
Милица Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 U tom drugom, svako bi izgledao kao kreten
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 http://www.polyvore.com/mee/set?id=6155540 http://www.polyvore.com/mii/set?id=6155644 http://www.polyvore.com/moi/set?id=6155232
Goxy Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 volim dobro da se oblacim i trosim dosta novca na odecu,uglavnom markiranu.uglavnom kupujem u thor steinaru,sorbinu,benetonu...obozavam strukirane kosulje
Sugar Overdose Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 @anyah-dobro je xD za tebe je li xD poshto bih te trekdaunovala,ubila i uzela ti maskaru xDDDD
Recommended Posts