Jump to content

Recommended Posts

Posted
A za krevet znaci posto vidim pominjes "jestive" :) dobro to je cool,ali da devojka to nosi non stop-ajme begaj ;)

Ja btw nosim bokserice ;)

cannibal_corpse_blood_splat_thong.jpg

76237F.JPG

E, da zaboravih da kazem, imam i plave tange, muske.

Posted
Crna boja moze lepo da se kombinuje sa svim ostalim bojama, ali smatram da s vremena na vreme treba razbiti monotoniju, jer zaista necete dokazati da ste naj troo metalac ako ste non stop u crnom.

:pivopije:

Za devojke jedan koristan savet- ako tragate za korsetima, cipkom i gothic odecom, ne morate samo ici u specijalizovane gothic shopove- ja sam na primer, masu korseta i takvih stvari nasla upravo u nekim fensi radnjama i to obicno u periodu pred praznike ili pred mature, jer tada prodaju najvise toga syo se moze svesti pod "svecano".

Takodje, na takvim mestima sam nasla mnogo zanimljivih korseta i majica, uvek se nadje nesto. :da:

Posted

kad vidim ljude koji po gradu hodaju u trenerkama, okrene mi se zeludac

pantalone/farmerke uvek

za fine dogadjaje i mokro - cipele

svetle boej pokazuju koliko sam debeo, pa sam ucrnjen XD

Posted (edited)

а зато готичарке носе црно...х)))

фармерке обавезно.где год,шта год,како год. (осим тренинга)

утакмица,школа,слава,свадба,свирка,концерт,позориште.

ако нисам у фармеркама осећам се несигурно и непријатно.џек енд џоунс,највише ми одговарају.

волим џемпере.много.х) много много много...х)) ево скоро сам добио један армани <3 :)

волим добре мајице и имам их превише.шта год идем да купујем купим и неку мајицу...х)) кева пизид почеле су да испадају из ормана.

у скорије време сам се наложио на кошуље оО сад кад сам био у атини сам узео једну прелепу бенетон <3

што се тиче обуће,патике фурам угл. пазим доста кад које облачим.волим лакоста и фред пери патике.исте и поседујем.а ту је и неколико рибок класик,којима сам био оптерећен хаха такође се деси да понекад обујем и скејтерке.

по кући идем увек у шорцу пошто је цилион степени...

и наравно имам папуче :) беж мекане лепе ммммм х)

а слике.па добро окачићу и неке слике ових дана страшно ме мрзи сад....х)))

Edited by ΣΟΚΙ
Posted

Ja sam zavisnik od belih patika, znaci imam jedno

pet pari koje menjam - dva Adidasa , 1 La coste, fred perry i jedne converse.

Sto se tice farmerki, imam obicaj da nosim jedne dok se totalno ne

isprljaju, ono kad se bas vidi da su prljave :)

Pantalone u zadnje vreme nosim bas retko, i to uglavnom sa puno dzepova,

mada slabije u zadnje vreme :)

Posted

Imam uzasno los trip da cesto prestanem da gotivim neke stvari koje sam do tada skoro iskljucivo nosio. U poslednjih godinu dana sam prestao da nosim Levis501, nestrukirane kosulje, majice sa V izrezom i gotovo izbacio iz upotrebe dukseve koji se ne kopcaju napred :) To je circa 3/4 mog ormara bilo...

Cale i burazi vole sto sam psiho - svaki put se ovajde najstrasnije...

Posted

Kape,kackete i sl. ne podnosim.

Majice volim da su jednobojne sa sto manje detalja.

Uvek farmerke.

Kao i skejterke.Samo kad bas moram onda obujem cizme.

Boje-crna,bela,plava i njihove varijacije i kombinacije.Sto sam stariji sve vise naginjem ka crnini.Za 5 godina ima da budem k'o pop ako ovako nastavim. :)

Posted

Jel video neko negde Alpha Industries a da nisu Urban shopovi? :D

Nestao mi omiljeni kacket, svi se prave ludi, a Urban Shopovima nema ni slicnog... mozda kad krene nova roba pred prolece/leto.

Posted

:)

Anja, fin izbor; samo bez onih majica sa stampom.

Ne volim majice sa stampom i farmerke. Mislim da nemam nijednu majicu ni sa kakvom stampom, i samo dvoje farmerki, koje sam sto godina birala, i jednom u sto godina ih nosim.

Posted

Pa u čemu hodaš, u suknjama?

Mislim rispekt onda, ne znam zašto se naše devojke tako plaše suknji kad suknje realno stoje lepo skoro svima, a farmerke baš i ne.

Posted

Gajim žene u ormanu, da. A jedna od njih nema pola glave. :)

Ne, nemam Helena Rubenstein maskaru, no sam je turila za primer :P

Ja znam da meni suknje ne stoje i srećna sam u farmerkama (a tu sad dolazi i ona teorija o muškom mozgu) :)

Posted

Ja mislim da suknje stoje svim devojkama, samo sto ne postoji navika nosenja suknji, pa se svi tripuju da je to nesto "svecano" i "posebno".

Ja ih vise volim, i mislim da ih i cesce nosim nego pantalone. A za farmerke sam vec napisala sta mislim.

Posted

volim dobro da se oblacim i trosim dosta novca na odecu,uglavnom markiranu.uglavnom kupujem u thor steinaru,sorbinu,benetonu...obozavam strukirane kosulje :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...