Night's Blood Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Samo u crvenoj boji. Cini ti se, to je ustvari tunika.
Bejbe Kompajler Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Gago, napraviš mi The Circuit Board Dress (9) kad diplomiram, da budem stručno obučena xD
Night's Blood Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Moze, moze. Meni je phonebook totalno slatka.
Јарослав Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 GDE, Jaroslave, zaboravio si reći GDE :D у ТЦ Ушће. нису ни скупе. 4500
tier_mfkr Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 realno, sva garderoba su mi farmerke/bagi pantalone (poneka pamucna trenerka) i sto jednostavnije majce i duksevi (citaj: sto jeftinije ) nadje se i nesto svecano za posebne prilike...
Zen Posted June 22, 2009 Author Report Posted June 22, 2009 Reč je o britanskom projektu „The Uniform Project“ koji je dokazao svim kupoholičarkama da dobar ukus u odevanju nema nikakve veze sa mnogo odeće. Tačnije, jedna djevojka je došla na ideju da dokaže kako tokom čitave godine može da nosi jednu istu haljinu i da svakog dana i u svakoj prilici izgleda odlično. Naravno, u tome joj pomaže mašta i mnogi modni detalji, kao što su šeširi, čarape u raznim bojama i slične stvari. Mi smo sa njihovog sajta preuzeli nekoliko fotografija iz maja meseca, kada je čitava ova priča i počela.. Ahahah kakav trip!!!
darkmiss Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 "...tokom čitave godine može da nosi jednu istu haljinu i da svakog dana i u svakoj prilici izgleda odlično. "
Zen Posted June 22, 2009 Author Report Posted June 22, 2009 Pre bih rekla "pristojno" nego odlicno mada priznajem da ima bas slatkih kombinacija. Naravno to je samo projekat, ne verujem da bi neko bio stvarno toliko lud ta svaki dan nosi bas isto. Mada neki ljudi koje znam... Hmmmmm....
darkmiss Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 ma odlicna joj je ideja, samo druga i cetvrta kombinacija su mi uzasne! nikad nisam kapirala foru carapa u nekoj drecavoj boji na crno-belu kombinaciju... grozno! a evo, ova prva je bas slatka jer ima jos crvenih detalja. u svakom slucaju respect za ideju.
Black Label Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Meni su oduvek bile simpaticne te carape sto idu iznad kolena,ali samo u ovoj fori. Nikako drecave
мать Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Meni su oduvek bile simpaticne te carape sto idu iznad kolena,ali samo u ovoj fori. Nikako drecave lepa devojka, lepa haljinica. ja sam pocela nesto malo da sijem (uz majcinu pomoc). danas sam skrojila jednu majicu bez rukava, videcemo sta ce da ispadne, mada mi vec deluje presiroko
kuruz Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Juče sam se presvlačio na autobuskoj u Zrenjaninu da ne bih ostao u gradu u onome u čemu sam prepodne šetao po Beogradu. Želim da se vrati vreme kad nisam bio opterećen garderobom.
Guest HEFEST Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Pozovite modnu policiju i pravac Bastilja!!!
Srlandand Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Pozovite mene Od odece- starke sa milion rupa, pantalone (uglavnom uske, nekoliko pari koje nosim, od oker do crnih), uglavnom neke cudacke majice, za zimu kozna jakna...
NećuDisplejNejm Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 u delta shitiju ima popusta u gotovo svim radnjama... eee 'lone za 1000 kinti, od kad to nisam videla sem kod kineza
militant Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 mislis da im je kvalitet bolji nego kod kineza?
NećuDisplejNejm Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 zavisi sta. majce definitivno, one kineske uglavnom iritiraju kozu, barem meni. 'lone imaju malo normalniji oblik, uglavnom kod kineza ne mogu da se nadju one skroz uske, ''cigara'' model ili kako se vec zove. o patikama da ne pricamo. mada, ima i kod kinejza da se nadje nesto dobro, samo treba iskopati. sve dolazi iz kine
Јарослав Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 јел зна неко где могу да се нађу обичне фармерке (црне или избледели тексас) са ластексом?!
Recommended Posts