Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Ti si uradila stampu na staroj majici? Super je :da:

Mrzim sto sam duduk za doradu odece. Imam dve leve ruke za sivenje, crtanje i sl :S

Posted

Ako je u pitanju neki motiv koji ti se dopada, pokušaj da ga skineš u što većoj rezoluciji i onda idi na sajt vizioshop-a i uradi majicu :mrgreen: Tako sam ja i super je ispala! Majice su kvalitetne, Fruit of the Loom, a sada u ponudi imaju i dukseve, mada još uvijek nema mogućnosti da se na njih baca lično izabran motiv. Biće uskoro sigurno...

Posted (edited)

Мислио сам на ово:

raqc8k.jpg

Ова горе слика зеза.

Едит: Не конкретно овај модел (мислим да је женски), него нешто у овом фазону.

Edited by Tano Cariddi
Posted

Želiš da imaš šešir na majici? :haha:

Šala..

Ima jedna prodavnica kada se ide prema Zelenjaku sa Terazija, ako me pamćene dobro služi ... ona je specijalizovana isključivo za robu za glavu :da: Drug je prošle godine kupio interesantnu retro tvid kapu nalik starim beretkama ali s modernim šmekom... Za 1.000 rsd. Nisu skupi!

Posted

Želiš da imaš šešir na majici? :haha:

Šala..

Ima jedna prodavnica kada se ide prema Zelenjaku sa Terazija, ako me pamćene dobro služi ... ona je specijalizovana isključivo za robu za glavu :da: Drug je prošle godine kupio interesantnu retro tvid kapu nalik starim beretkama ali s modernim šmekom... Za 1.000 rsd. Nisu skupi!

na najlonu :D

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ako niste vec provalili domaca linija sportske odece Gajic ima do jaja stvari, imam jedan komplet (s dugim rukavom) i majicu bez rukava i fenomenalno je. Plus je toliko elasticno da sa +- 15kg ladno ulazim u sve to :D

http://www.msgajic.rs/

Edited by Double Fire
Posted

Е, супер! Баш сам планирала да обновим мало одећицу за вежбање, а видим да је доста људи задовољно... Како им се крећу цене?

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Jel ima neko ideju gde da trazim siroke zimske lone u nekoj braon/zemljanoj boji? Fale mi (progledale su :lol: )jedne, a i izgleda da sam opet modno outdated posto nigde ne mogu da nadjem...

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...