Pokretni grob Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Nasla farmerke za 600 din! Tog dana kostale 2000, ali ostalo samo par brojeva(koji su slucajno bili moji) pa prodavacica odlucila da snizi, i ja taman tada naisla... to se zove sreca Ahahaha... Sreca definitivno. Ja sam svoje omiljene pantalone platila 300 din. A sto je najzanimljivije, nasla sam ih kada sam isla sestri da kupim poklon za rodjendan u decijem butiku u nekoj kutiji zabacenoj u cosku.
Axeanosilas Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Хаха, каква срећа!!! Ја сам своје панталоне платио 10 динара, а нашао сам их у контејнеру кад сам кренуо да купим 'леба и млека. Десет динара сам дао Циганчићу који је стајао поред... Има ли неко ко је своје омиљене панталоне добио џаба? Да не би био тотални офтопик, ускоро би требало додем дузмем кожни мантил...
Fapril ethereal Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 imas u jednoj radnji na bulevaru za 700din
Pokretni grob Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Хаха, каква срећа!!! Ја сам своје панталоне платио 10 динара, а нашао сам их у контејнеру кад сам кренуо да купим 'леба и млека. Десет динара сам дао Циганчићу који је стајао поред... Jeste sreca ukoliko cena pantalona dosta opadne... Hahahaha, 10 dinara... Strava. Ja sam na raznim mestima pronalazila dobru garderobu... Ali ti si i mene prevazis'o. 2
In The Flesh Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Jeste sreca ukoliko cena pantalona dosta opadne... Hahahaha, 10 dinara... Strava. Ja sam na raznim mestima pronalazila dobru garderobu... Ali ti si i mene prevazis'o. 2
El Karnisero Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 It's official.Nema ni jednog jebenog sajta na svetu gde se taj jebeni deda nije pojavio.
Axeanosilas Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Jeste sreca ukoliko cena pantalona dosta opadne... Hahahaha, 10 dinara... Strava. Ja sam na raznim mestima pronalazila dobru garderobu... Ali ti si i mene prevazis'o. Хајде да оснујемо групу на Фејсу - "Сви ми који смо на домишљат начин и за мале паре дошли до квалитетног комаТа одеће"? Шибни ми име на ПП, да те метнем међ' модераторе исте...
Zen Posted December 9, 2009 Author Report Posted December 9, 2009 Sta znam, nisam neki fan asimetricne odece...
Pokretni grob Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Хајде да оснујемо групу на Фејсу - "Сви ми који смо на домишљат начин и за мале паре дошли до квалитетног комаТа одеће"? Шибни ми име на ПП, да те метнем међ' модераторе исте... Aha... Moze, ali da ime grupe ne pocinje sa "Svi mi" jer ne volim grupe koje tako pocinju. 1 1
kuruz Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Pas mater, nisam video lep duks ispod 4500.
El Karnisero Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) Greota tolike pare baciti na krpu,moze od toga da se ode na Arkonu i to sa sve pijancenjem. Edited December 10, 2009 by El Karnisero
Night's Blood Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Pas mater, nisam video lep duks ispod 4500. Idi malo po buticima koje nisu Nike i slicno, mozes za manje para da nadjes kvalitetne stvari.
Axeanosilas Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Aha... Moze, ali da ime grupe ne pocinje sa "Svi mi" jer ne volim grupe koje tako pocinju. Срање, мени су те омиљене... Pas mater, nisam video lep duks ispod 4500. Битно је да си почео да псујеш као усташа... Иначе, у Чмеркатору видех сасвим фине дуксеве за 2 до 3 хиљаде. Наравно, патике преко 46 не постоје...
Pokretni grob Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Срање, мени су те омиљене... Ta dobro, nacicemo neki kompromis. Npr. "...Mi, koji smo na domisljat nacin i za malo para dosli do dobrog komada oTece".
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Ima li u bg u da se kupi neka avangardna odeca ?
Bejbe Kompajler Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Jel može neko da mi objasni šta je, dođavola, avangardna odeća? 1
feyd Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Jel može neko da mi objasni šta je, dođavola, avangardna odeća? to, na primer :haha: 1
kuruz Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Битно је да си почео да псујеш као усташа... Kriv je index.hr Иначе, у Чмеркатору видех сасвим фине дуксеве за 2 до 3 хиљаде. Наравно, патике преко 46 не постоје... 'Fala za obaveštenje. Patike preko 46 imaš u više puta pominjanim Najki autletima, i to dosta modela.
ShinigamY Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Sto se tice tih patika velicina 47+, imam jednu pricu ali ne morate da mi verujete, jer mi je ispricao ortak. Ovako ide. Ortak je kosarkas. Nosi broj 50! O.o. Naravno, nema nigde da se kupi broj 50, josh patike za kosarku. On je dobio savet od trenera, i narucio u Nike da se naprave po kalupu br. 50. E ovaj deo necete da verujete. Sta mislite, koliko su kostale patike? Model patika koje su do 48 broj su preko 9000. A on je iste takve samo br.50 dobio za 2000 dinara! Original autenticni, nije fals. A zbog cega to, zbog toga sto se takve patike ne prave u seriji. Pa su zato i jeftinije. Meni licno ovo zadnje zvuci sumnjivo, ako se ne prave u seriji, onda bi trebalo da su skuplje? Ne? Tako je meni ortak ispricao, pa sad, ja mu verujem, mozda me je i izgoreo, ali opet... 1
Lord Iffy Boatrace Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Jedan lik iz Francuske u igraonici u kojoj ja radim nosi patike broj 53 i 1/3 ,ja vecu nogu u zivotu nisam video,kao JETI je.
El Karnisero Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Moj stric nosi 52,u njegovu patiku bi omanji pas vrlo lako stao.
kuruz Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Moj mlađi brat (1989. godište ) nosi 50.5, i našao je patike u Najkiju za 2000 dinara. Lebronove, model star 2 godine, poslednji par u radnji.
Recommended Posts