Jump to content

Recommended Posts

Posted

Takve kostime, od iste firme, imas vec godinama u Climax-u u Carice Milice. Verovatno nije popularno jer se ribe stide sex shopova.

Samo se pazite 'dranja', te krpe kostaju 20ak dolara na internetu i napravljene su od najgore sintetike, cesto rasivene i u univerzalnoj velicini.

Ima i u seks sopu Srecni ljudi, na Zelenjaku. Ali nije jeftino, i kvalitet nije neki.

• Downvote 1
Posted

и ја кад купујем у секс шопу очекујем да ми синтетички комбинезон дуго траје. бар три сезоне сношке.

а после, када љубав избледи и слојеви ДНК материјала се накупе - комбинезон дајем у Црвени крст, јер је то енвајронментал френдли тинг ту ду. после циганчићи носе С&М маске и користе бичеве и гег болове кад просе. као, ''куме, види како спенкујем, дај неки динар''

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

и ја кад купујем у секс шопу очекујем да ми синтетички комбинезон дуго траје. бар три сезоне сношке.

а после, када љубав избледи и слојеви ДНК материјала се накупе - комбинезон дајем у Црвени крст, јер је то енвајронментал френдли тинг ту ду. после циганчићи носе С&М маске и користе бичеве и гег болове кад просе. као, ''куме, види како спенкујем, дај неки динар''

Kad kazem - nije kvalitetan, mislim na to da moze da se desi da odmah nesto ne valja itd.

Ali svejedno, samo ti nastavi sa svojim kul forama i daj cigancicima to ;)

• Downvote 1
Posted (edited)

Ima i u seks sopu Srecni ljudi, na Zelenjaku. Ali nije jeftino, i kvalitet nije neki.

Ne seri da postoji sex shop koji se zove 'srecni ljudi' :udri::haha:

Mislim serija je totalni turn off.

Kvalitet je obicno rasivanje posle pokusaja oblacenja + zabranjeno pranje + sevas munjama jer si naelektrisan ko jegulja :haha:

Samo jednom Leg Avenue i sl HowCool costume marke i nikad vise.

Inace u Climaxu imate i neke sporadicne kozne korsete (od prave koze, prilicno kvalitetne izrade) ali su malo problematicnog kroja, kao da su za Vendi (raskokano na kvadrat). I skupi su, tipa 14k.

Edited by MissionVao
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Cistom logikom se zakljucuje da ako jedini dobar nema sve sto ti treba svakako nemaju ni oni manje poznati pa nema svrhe ici po svakakvim budzacima :haha:

Couldn't agree more :D

Nisam ni ja bila samo sam taj sajt gledala, ali sprdamo se odavno sa nazivom :haha:

• 2 weeks later...
Posted

Mantil :wub:

16014_burberry01-reuter-luke-macgregor_origh.jpg

ima odličnih mantila u, čini mi se, emporio grahovac butiku ili nekom sličnom fancy mestu proed kog svakog dana prolazim... znači grdna lova, ali su stvari da padneš u nesvest.

in other news: rasprodaja u happening-u. možda svratim i ulovim neki dobar sak(a)o ili drugu formalnu glupost za posao.

Posted

Imam ja postavljen kozni crni mantil, ima 100 kila. :haha: Retko ga nosim posto je jako sirok ud struka na dole (kao kupa), pa licim na gestapovca kad ga zakopcam. :haha:

Nikako da ga odnesem da se sredi. :/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...