Footog Qpoos Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 kuruze,poprimas izgled urbanog ljaksea...
kuruz Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Ležerni stil, takvi smo mi, Dorćolom šetam u finoj majčici... 1
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Takve kostime, od iste firme, imas vec godinama u Climax-u u Carice Milice. Verovatno nije popularno jer se ribe stide sex shopova. Samo se pazite 'dranja', te krpe kostaju 20ak dolara na internetu i napravljene su od najgore sintetike, cesto rasivene i u univerzalnoj velicini. Ima i u seks sopu Srecni ljudi, na Zelenjaku. Ali nije jeftino, i kvalitet nije neki. 1
Генеральный Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 и ја кад купујем у секс шопу очекујем да ми синтетички комбинезон дуго траје. бар три сезоне сношке. а после, када љубав избледи и слојеви ДНК материјала се накупе - комбинезон дајем у Црвени крст, јер је то енвајронментал френдли тинг ту ду. после циганчићи носе С&М маске и користе бичеве и гег болове кад просе. као, ''куме, види како спенкујем, дај неки динар'' 3 1
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 и ја кад купујем у секс шопу очекујем да ми синтетички комбинезон дуго траје. бар три сезоне сношке. а после, када љубав избледи и слојеви ДНК материјала се накупе - комбинезон дајем у Црвени крст, јер је то енвајронментал френдли тинг ту ду. после циганчићи носе С&М маске и користе бичеве и гег болове кад просе. као, ''куме, види како спенкујем, дај неки динар'' Kad kazem - nije kvalitetan, mislim na to da moze da se desi da odmah nesto ne valja itd. Ali svejedno, samo ti nastavi sa svojim kul forama i daj cigancicima to 1
militant Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Fjallraven kvalitet i jebeni stil. normalno, kod nas nema, ali vredi puci suske za ovo.
MissionVao Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) Ima i u seks sopu Srecni ljudi, na Zelenjaku. Ali nije jeftino, i kvalitet nije neki. Ne seri da postoji sex shop koji se zove 'srecni ljudi' Mislim serija je totalni turn off. Kvalitet je obicno rasivanje posle pokusaja oblacenja + zabranjeno pranje + sevas munjama jer si naelektrisan ko jegulja Samo jednom Leg Avenue i sl HowCool costume marke i nikad vise. Inace u Climaxu imate i neke sporadicne kozne korsete (od prave koze, prilicno kvalitetne izrade) ali su malo problematicnog kroja, kao da su za Vendi (raskokano na kvadrat). I skupi su, tipa 14k. Edited February 17, 2010 by MissionVao 1 2
CrystalArcade Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Ovaj neki fazon Šta li je mene spopalo, bem ti... Si se ti to OPET bacila na rege, jebo te?
Bejbe Kompajler Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Znaš i ko je kriv, hbg... xD 1
Tanya Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Ne seri da postoji sex shop koji se zove 'srecni ljudi' Cudi me da ti ne znas za njega 1
MissionVao Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Cistom logikom se zakljucuje da ako jedini dobar nema sve sto ti treba svakako nemaju ni oni manje poznati pa nema svrhe ici po svakakvim budzacima
Tanya Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Cistom logikom se zakljucuje da ako jedini dobar nema sve sto ti treba svakako nemaju ni oni manje poznati pa nema svrhe ici po svakakvim budzacima Couldn't agree more Nisam ni ja bila samo sam taj sajt gledala, ali sprdamo se odavno sa nazivom
Генеральный Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 добро је док није ''породично благо'' 1
B@K@ Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Trebalo je da krste "Gore-Dole". Realno. 3
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Haha, ma u sustini, nije los, ali da, naziv je haha. 1
feyd Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Mantil ima odličnih mantila u, čini mi se, emporio grahovac butiku ili nekom sličnom fancy mestu proed kog svakog dana prolazim... znači grdna lova, ali su stvari da padneš u nesvest. in other news: rasprodaja u happening-u. možda svratim i ulovim neki dobar sak(a)o ili drugu formalnu glupost za posao.
Night's Blood Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Imam ja postavljen kozni crni mantil, ima 100 kila. Retko ga nosim posto je jako sirok ud struka na dole (kao kupa), pa licim na gestapovca kad ga zakopcam. Nikako da ga odnesem da se sredi. :/
Amphitritê Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Sređuj, što pre kožni mantili su taaaako sexy, uh 2
Amphitritê Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Obavezno! Kombinacija, uz one crne cipelice... grrrr 1
Recommended Posts