Zen Posted May 28, 2010 Author Report Posted May 28, 2010 army shop alpha industries muske? uske kombat pantalone,. zelene sa nekom narandzastom straftom... Odlicne! 4000 bolje za klasu od zenskih u urban shopu a super stoje
Footog Qpoos Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 ja sebi kupio 3 sortsa na pijaci za 500 dindzi...miran sam celo leto...jos cu da uzmem troje troje fensi trofrtaljki da imam za gead...i banja...uzeo bih i one militari,al to je vec provaljeno,svi nose...
jelchica Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Jel zna neko gde u BG mogu da naganjam onaj desert kacket ili kako se to vec zove, sa krpicom pozadi ko za Legiju stranaca ? E, videh juche u Intersportu takav. Krem boja. Videla sam i cenu ali sam zaboravila... Mada mi se sve chini da je 2000+
Amphitritê Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Pošto su neke devojke tražile da postavim link prodavnice, koja ima dobre korsete, ispuniću im želju (činjenica je da se ovakve krpice malo teže nalaze u BG a ovaj butik je nedavno otvoren). http://www.korseti-angelslook.com/galerija/index.php?directory=.¤tPic=8 1
Bata Trokrilni Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Korseti k'o korseti, ko to još gleda, ali ova milfica koja ih reklamira je do jaja riba. 3
Footog Qpoos Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 lici na raspalu narkomanku sa stajge... 2
MissionVao Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Izgleda ko da je prezivela hemoterapiju, lobotomiju i pranje sa centrifugom... A korseti su sa Leg Avenue i sl 'za malo pa ciganskih' sajtova tj kosta do 20 dolara max, materijali su cista sintetika, ne redukuje obim struka i sve ostalo vrlo lose.
Vresište Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Da ali zar je toliko bitan materijal? Mislim da svaka primena korseta kao vecernje toalete, umesto 20 minutne uvertire za seks mozhe da dovede do ozbiljnih posledica po psihu. 3
Rehabilitovani Bagrem Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Slazem se sa ovim clanom gore,nego ova manekena za korsete je walking dead jbt
Bata Trokrilni Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Pa šta, to je idealno rešenje za seks bez obaveza.
Rehabilitovani Bagrem Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 nekrofilija? A ni dece.
NećuDisplejNejm Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 pun kurac pedofila i nekrofila na ovom forumu. ot: el zna neko dje ima da se kupe nekakve farke ili pantalone da nemaju cirkone/izbledele ili pocepane delove? i da ne kostaju standardnih 4-5 soma kao u zari xD znaci ono, uske i antizvoncare, normalne dubine haha
oʞɾoƃ Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 ot: el zna neko dje ima da se kupe nekakve farke ili pantalone da nemaju cirkone/izbledele ili pocepane delove? i da ne kostaju standardnih 4-5 soma kao u zari xD znaci ono, uske i antizvoncare, normalne dubine haha To sam ja 6 meseci bespomoćno tražio po BG-u, dok nisam ustanovio da nemam kud i da moram da kupim klasične Leviske za 70€ ako hoću normalne i kvalitetne farmerke.
NećuDisplejNejm Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 (edited) u sig-u treba da ti pise fucking up yumetal since 2005. drago mi je da se razumes u zenske pantalone. nisam znala da imas to u sebi. edit: gojko, ne ti Edited September 13, 2010 by NecuDisplejNejm
Footog Qpoos Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Nemaš mašte. ni duvanje lepka ne bi moglo da mi pospesi mastu kada vidim ono cudo prirode...7 od 10 slepih bi je odbilo... pun kurac pedofila i nekrofila na ovom forumu. ot: el zna neko dje ima da se kupe nekakve farke ili pantalone da nemaju cirkone/izbledele ili pocepane delove? i da ne kostaju standardnih 4-5 soma kao u zari xD znaci ono, uske i antizvoncare, normalne dubine haha To sam ja 6 meseci bespomoćno tražio po BG-u, dok nisam ustanovio da nemam kud i da moram da kupim klasične Leviske za 70€ ako hoću normalne i kvalitetne farmerke. izgleda da je tako svuda...u novom sadu nemos naci nista sto je nalik negej farmericama...dobijes blede,neke sto ti naglase da su plitke(sta god im to znacilo),uske k'o helanke...najgore od svega je sto im naglasis da zelis obicne...mogu da zamislim kakve su one neobicne...jedino sto mi preostaje su novopazarci...tu je sve obicno,samo sto i tu ima mana...u struku su za sumo rvaca,a nogavice su za trola...ili su dobre u struku,a nogavice moras skratiti za po metra...ne znam kakvi su ti ljudi u novom pazaru,al modele moraju da menjaju... inace sam uzeo dobru pilotsku koznu jasu...prava stvar...
Satanica Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Upravu ste za ribu uf...k'o da su je dovukli sa nekog coska...Sva sreca leti se moze resiti problem nemanja farmerki helankama...a zimi??Vredi pokusati nevuci tri - cetiri para mozda bude ok Problem sa korsetom moze se lako resiti,odes kod krojaca lepo opises sat hoces...ja tako radim i skroz je dobro... 1 1
Footog Qpoos Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 s'obzirom da se ocekuje zajebana zima,svi cemo nositi duplo stvari na sebi...
Guest милка зоофилка Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 какви сте то зимогрожљиви...
Footog Qpoos Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 imam sasvim normalne potrebe za toplotom,a u tome mi pomaze(posebno zimi)odeca... nekako mi oduvek bilo glupo da se ljudi na -15 kurce u nekim tankim majama i pederskim farkama...
Guest милка зоофилка Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 мрзим тесне фарке на мушкарцима. било лети, било зими. мајице могу али испод џемпера. а кад се џемпер скине...
Footog Qpoos Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 sve sto je tesno je pederski...dzempri su mi za penzionere...one komuniste...bela sulja,pa preko dzemper...prava stvar...
Recommended Posts