Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ljudi treba mi pomoc oko pronalazenja naocara za sunce.Iako one vise spadaju u kategoriju accessoires mislim mogu ovde da pitam.

Gde u Bg ima DOBAR izbor naocara po dobrim cenama? Pre svega bih izbegao radnje tipa Diopta gde Ray-Ban modeli kostaju i za 30 posto vise.

Ne zelim da me leto doceka nespremnog pa moram ovo sto hitnije naci i jos jednom povlacim dobar izbor i neke lepe cene(moze i akcija,rasprodaja).

Hvala

Edited by Schneider
Posted

Ako nisi, nemoj da se trudiš. Mislim, izbor je jedva solidan, ali cene hebu kevu. Samo inostranstvo, samo fri šopovi, samo šaneri.

Posted (edited)

Preko neta da kupim?

Ajoj imam i previse iskustva sa nasim carinicima i ne znam koliko je to pametno?

Ko zna koliko ce mi rebnuti na osnovnu cenu, al ajde uporedicu cene pa cu vidim jel to pametno.

Edited by Schneider
Posted

Ne smem da narucim sa neta, moram ja to da probam, sta ako narucim super cvike i uzasno mi stoje? :haha:

Probaj u ocnoj kuci Bonic kod sajma

Posted

@Smorok: Probaj u radnji pa kupi s neta :D A i za neke modele prosto znas ili mozes posle da modifikujes stezalo za nos i sl. Bolji sajtovi daju i sirinu pa mozes da uporedis s naocarama koje vec posedujes.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Svaki put kad idem vozom negde vidim po barem jednog studenta sa majicom Spasimo planetu Zemlju

dan planete Zemlje ili majica Nacionalna geografija i obično svaki ima Novak Djoković frizuru ili mu je zavezana

u rep...

Edited by Memento_Mori
  • 4 weeks later...
Posted

Jel zna neka forumska koleginica koja se aktivno bavi sportom gde mogu da potrazim dobar sportski brushalter u Beogradu ili Novom Sadu?

Znam da ima u Nikeu, ali ne znam koliko su oni dobri...

Posted

@ Silent

hvala

jel se taj moze nositi samo kao top ili zahteva majicu preko?

Kuruze nisam ni sumnjala u takav odgovor od tebe :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...