Drogarito Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Cepaj http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250035_2137194753226_1346820403_2531426_2000616_n.jpg XAXAXAXAXAX XAXAXA XAXXAXAXAXAXA XAXA XAXAXAXAX 1
Andrija Smith Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Kome se smiješ? Mita je ođe najnormalnije obučen.
Lord Iffy Boatrace Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Fotka je prava,sopranos stil all the way
Rehabilitovani Bagrem Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 mito,to neki piter tagrtgen tripovi a?
Zen Posted August 9, 2011 Author Report Posted August 9, 2011 Fashion Help for Recovering Goths saveti o bojama i slicno I guess the first issue would be for 'recovering goths' like myself. "How to give up an all-black wardrobe." ... I've been wearing all black since 1985. I'm great with colour. I mean, I'm an artist. I have a huge student loan to testify how much I know about colour. But taking the leap to making my wardrobe bright? ...
Zen Posted August 17, 2011 Author Report Posted August 17, 2011 i nezaobilazni saveti iz Blic zene http://zena.blic.rs/Putovanja/7844/Koliko_komada_odece_je_zenama_potrebno_za_sedam_dana Za godišnji odmor u trajanju od sedam dana, žene spakuju oko 19 majica,16 pari pantalona, suknji, a nosiće tek polovinu. Jel takve cice stvarno postoje?? Ne mogu da gledam spram sebe, ja ukupno sa zimskom i letnjom garderobom nemam toliko stvari. Koliko stvari vi pakujete za recimo 10 dana mora?
kuruz Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Јок и не постоје, једна ми је рекла да не долази у обзир да у року од месец дана два пута обуче исти комад одеће.
Zen Posted August 17, 2011 Author Report Posted August 17, 2011 I uspeva da popamti sta je svaki dan nosila? Odlicno pamcenje, svaka cast. http://lederprodukt.com/zenske-kozne-jakne.html jel neko kupovao ovde?
Lou Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 i nezaobilazni saveti iz Blic zene http://zena.blic.rs/Putovanja/7844/Koliko_komada_odece_je_zenama_potrebno_za_sedam_dana Jel takve cice stvarno postoje?? Žene uglavnom nisu praktične. [lemi] Osim u kuhinji. [/lemi]
Machka Naopachka Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Au brate, ajd ja ne obučem na posao za nedelju dana dva puta istu majcu/košulju, al to zato što se usmrdi Za more spakujem tri kupaća od kojih nosim samo jedan, dovoljno gaća, šorc, pe-šes majci, šator, ležaljku, vrećću... nož, viljušku, kašiku i kašičicu, baterijsku lampu, podlošku, dzezvu i šoljice, kafu, plin sa rezervnim punjenjima, neku šerpu, peškire i krpe za sudove. Pare i pasoš. Eto da ne lažem sad, gora sam od svih tih žena zajedno samo na drugu stranu naherena. To su essentials, sve preko toga je luksuz ili može da se kupi na licu mesta.
Night's Blood Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Ja gde god da idem pakujem se 5 dana ranije, jer do polaska polako vadim stvari za koje shvatim da mi stvarno ne trebaju. Ot: Kupila pantalone za devojcice. Rozle. 1
Zen Posted August 17, 2011 Author Report Posted August 17, 2011 Za more spakujem tri kupaća od kojih nosim samo jedan, dovoljno gaća, šorc, pe-šes majci, šator, ležaljku, vrećću... nož, viljušku, kašiku i kašičicu, baterijsku lampu, podlošku, dzezvu i šoljice, kafu, plin sa rezervnim punjenjima, neku šerpu, peškire i krpe za sudove. Pare i pasoš. dodajem i suknju za plažu i duks ako zahladni :penzos: i stvari za kuhinju - par šerpi i dobar nož Nemam puno odeće, jedva pokrije donju četvrtinu ranca, al kad pogledam imam sto krema (krema za sunčanje, krema za posle sunčanja, krema za matore ribe, krema za ruke, krema za noge, krema za sise , ulje za kosu, maska za kosu, krema za oči, krema za opekotine... bem ti život ).
kuruz Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Jebote, ja kad preko leta sedim kod kuće, pa dođem u Beograd na utakmicu, ponesem za ta dva dana četiri majice, dva šorca, dva peškira itd. Dobro je da ne idem na more.
Zen Posted August 17, 2011 Author Report Posted August 17, 2011 Pokušavam da nadjem gde mogu da sašijem tirkiznu ili bar zanimljivo zelenu ili plavu kožnu jeknu, recimo boje kao na slici. Svuda nude samo crno, braon, eventualno crveno... @ Kuruz kad si fešn guru
Night's Blood Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Nazovi onog lika sto sam ti dala broj, pitaj da li nabavlja te boje.
Zen Posted August 17, 2011 Author Report Posted August 17, 2011 Ou fak, ček da nadjem gdi sam broj turila
Zen Posted August 17, 2011 Author Report Posted August 17, 2011 Ajde 'leba ti, pre ću naći popa s bradom i madjara sa štapom ovde (ipak je Vojvodina) nego taj broj hvala
Lunar Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 (edited) I uspeva da popamti sta je svaki dan nosila? Odlicno pamcenje, svaka cast. http://lederprodukt.com/zenske-kozne-jakne.html jel neko kupovao ovde? Ima definitivno neki steam-punk feel, koje od ove tri si htela da pazaris? Edit: Jao, tek sad vidim da ima mnogo vise od tri. Evo ja bas kupih sada u Zari neki kaput na pojeftinjenju, bas mi se dopao. Platih 12.500, videcemo dal se isplati kada dodje vreme da se nosi to. Edited August 17, 2011 by Lunar
Zen Posted August 17, 2011 Author Report Posted August 17, 2011 Sto se tice steampunka drugarica mi je dala njen čudno braon kožni mantil dok ona ne smrša 25 kila , kod mene je već 4 godine Inače gledam neke modele koji asimetričan kroj, recimo kao rokerica, mada me ona konkretno ne zanima, eventualno neka varijacija na temu kao 5 na tom sajtu koji si gledao. Više mi se dopadaju 4 i 6 od pozadi. Ili nešto klasično ali sa par detalja. Recimo ovako nešto a jedina rokerica koja mi se dopala je ova, mada me cena od 450 odbila.. a i probala sam je, sada mi je velika (bar da se utešim) naravno nikako u crnoj ili braon boji...
Machka Naopachka Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 čekaj to kao kupiš bez da probaš? Mislim da se ne bih usudila. Jako mi se svidza ova s kraja 4-ta sa kragnom vel'kom..
kuruz Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 @ Kuruzkad si fešn guru Glavne teme na Tribini: Gde je Er Maks ako si član, Adidaske + zlatiborske čarape, Masovni treninzi. I bre administratore popravi ovaj forum!
Recommended Posts