Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

E, je l' si gledala mozda dzempere u Stradivariusu, prosle godine su imali sjajne, ove godine u katalogu samo nesto oversized, ono mi se nista ne svidja :S

Razmisljam se da l' da odem u Immo centar, treba mi odece pod hitno :S

Posted

Kako je generalno u radnjama tamo? Usla sam samo u Time Out posto znam njihovu ponudu i cene napamet i nisam nasla ni jednu jedinu pristojnu stvar. Bukvalno ono sto niko nije hteo da kupi iz normalnih prodavnica a popust ni iz bliza dovoljan (najprostija majica s kratkim rukavom 1100 din, koliko inace kosta najnovija sezona u posebnoj prilici, tipa za Shopping Night).

Posted

E, onaj Factory outlet (valjda se tako zove) u Immo-u je odličan - bila par puta i uvek se usrećila. Give it a shot.

Nije živa jeftinoća kao recimo Terranova u danima popusta, ali je korektan kvalitet materijala i dizajn za lovu koju traže.

Posted

Jel zna neko gde mogu da nabavim dupli filc ili neki materijal slican tome u NS ili BG?

Probala u Zmaj Jovinoj u NSi jos par nekih radnji al nemaju...

Hocu ovo da napravim :wub: al nemam bas iskustva sa materijalima.

il_570xN.108430900.jpg

Posted

Jel video neko negde u skorije vreme smesne suskave muske trenerke u jarkim bojama? :D Vredi li gledati kod kineza? Ppogledala sam sajtove vecih prodavnica i niko ne drzi toliko odvratnu ponudu.

Posted

Jel zna neko gde mogu da nabavim dupli filc ili neki materijal slican tome u NS ili BG?

Probala u Zmaj Jovinoj u NSi jos par nekih radnji al nemaju...

Hocu ovo da napravim :wub: al nemam bas iskustva sa materijalima.

il_570xN.108430900.jpg

To je polar... ima ga na metar... u NS ima kod sinagoge preko puta jedna radnja sa ok ponudom metraže.

Imaš li kroj?

• 3 weeks later...
Posted

bio sam na najlonu danas...gledali neke gilje kod nekih sanera...ono,moze se naci za jeftine pare nekih stvari...samo sto mi se nije nista svidelo,a i nisam imao para...isao sa rajom cisto da vidim sta ima...inace,sve one fensi bjaciz se oblace tamo...ono,satro,kupila sam u italiji dolce gabana maju,a ustvari kod gancija sanera sa najlona...kamufliraju se ko nindze dok kupuju,valjda ih sramota,statijaznam...

Posted

Моји другари су ваљали Максерице рађене на Косову. Идентичне су споља, буквално не може да се види разлика, али су неупоредиво лошије по питању удобности и квалитета.

Posted

Моји другари су ваљали Максерице рађене на Косову. Идентичне су споља, буквално не може да се види разлика, али су неупоредиво лошије по питању удобности и квалитета.

pa koliko sam provalio i ovde se valja roba sa kosova...neka cudna mjuza je picila iz kombija...neki cigani,sipci,sofisticirani cigani zvani askalije i lokalni lepkarosi,nesto od toga...djavolja je to rabota...

Posted

И све је џабе. Ови су куповали патике за 2000, а продавали за 6, 7 хиљада. Добар бизнис.

Posted

pa i ovd ti je neka jeftinoca...jebemliga...neke kozure jase za sitne pare...gledao sam tamo,nisam strucnjak,al mislim da je kozura...ili jako dobar skaj...ima ovde sanera u ns,koliko mi je receno lik valja originale najkove za 30-50 evra...dukseve,trendze,tidze...

Posted

@ Mack a

iam, nasla na netu, prilicno jednostavno, cak mislim da ja to mogu da napravim :D

Danas mi je klinka od šesnaestak leta sa takvom kapuljačom na glavi prešla ulicu ispred kola. Oterao sam je u pičku materinu alternativnu azijatsku.

Ovom prilikom se izvinjavam Smorok, ako kojim slučajem menja oblik.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...