Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slikano na krovu PMF-a...

Ajd to na stranu, cenim trud, ne mogu da kažem, samo je kilometrima od mog stila... s jedne strane i drago mi je da ima sve više mladjanih dizajnera und kreativaca, a s druge strane iskvarili me new yorker, kinezi i najlon ;)

Posted (edited)

Čekaj, nisam razumeo. Baš ništa?

S' ti pijan opet?

Iskreno, sve to deluje tako sklepano i radjeno preko kurca, da se pitam sto je uopste radjeno.

Edited by ~HaVoC~
Posted

Бљув.

Има добрих мајица по аутлетима за 2000 - 2300, сад се треба снабдети за лето.

Posted
Има добрих мајица по аутлетима за 2000 - 2300, сад се треба снабдети за лето.

Ima dobrih majica za 1000-1500 po outlet-ima sada. Te od 2300 su ionako uglavnom neke ljubičasto-prugaste gluposti. :D

Posted

Najlon zakon. Za soma dinara pazarim za celu sezonu, uglavnom je sve H&M. Mozda bi mi stav bio malo drugaciji da kod nas ima normalnih stvari po normalnim cenama, ali da placam 25 evra ono sto je u Amsterdamu 5 ne pada mi na pamet. Proslonedeljni ulov - Tally Weil kosuljica sa kratkim rukavima na cvetice, nova, neotpakovana, 2 evra.

Posted

pa koliko to treba dati za maje na leto?svaki dan ces zameniti jednu-dve maje...trebas da budes zesca burzujcina da maje leti kupujes u nekim fensi buticima...a i to je proseravanje...maja ko maja,druga aplikacija ili neki sklj natpis...al dobro,videce raja kada prosetas maju,pas ispasti super kul burzuj...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...