temper Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 To je sa Asos-a. Imaš veliku rasprodaju tamo. Možda ga možeš naći <70e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 To je sa Asos-a. Imaš veliku rasprodaju tamo. Možda ga možeš naći <70e. Plus za carinu jos toliko, vuci siti i ministru ekonomije pare na broju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Šnajder postuje na temi o odeći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) @Schneider: http://www.mena.rs/c...emid=50&lang=sr Btw, naručivala sam nekoliko puta robu u vrijednosti <70e i živa je istina! Edited December 23, 2011 by Kokopelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Osim sto je taj kaput 100 eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 24, 2011 Author Report Share Posted December 24, 2011 I dobro, koliko su odredili carinu za to, tj kolika je pocetna cena artikla a koliko krajnja sa svim taksama i glupostima? Blago vama modelima kad mozete da kupujete odokativno bez da probate, ja sam sva sa nestandardna, retko sta mi stoji... zavidim vam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 (edited) Pa dodas 30% majka mu stara Ako je <70eur ne bi smeo nista da platis. Al ranije su furali foru da je to ogranicenje po MESECU, ne paketu tj cim stigne jos paketa oni se odmah carine. Ne znam dal opet tako jedu govna. Sto se isprobavanja tice, moze biti problema samo ako nemaju size chart... vidis od kog je materijala tj da li se i koliko prilagodjava figuri i to je to. Ako ne pasuje uvek mozes da smrsas Takodje vecina online prodavnica hoce da ti pomogne oko izbora ako posaljes tacne dimenzije (tipa imas nestandardna ramena i sl)... Jedino sto mene smara je sto ne mogu da znam da li ce mi biti tesno u rukama jer obim ne pravi razliku izmedju razvijenog i debelog Edited December 24, 2011 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 24, 2011 Author Report Share Posted December 24, 2011 Sta cu jadna nikad narucivala nisam pa ne znam E to za mrsavljenje, kako sam skinula 6 kila vise mi ni jedna jakna ne stoji dobro, ona sto je radjena po meri da ne pricam jedino sto je dobro sto se sad manje vise uguravam u neke standardne brojeve (pod uslovom da imaju veca ledja/ramna, posto je to uvek problem, nekako su brojevi uglavnom koncipirani da ako je veci obim pretpostave da imas vece sise a ne da imas veca ledja ). Razmisljam da li da prodajem stvari, imam neki mantil koji mi je i ranije bio za nijansu veci, sad plivam u njemu. Neko prodavao odecu preko limunda ili tako neceg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Ja sam u jednom mjesecu naručila 2x robu koja sa shippingom nije prelazila 70e. Sve iz UK-a. Obije pošiljke bile su oslobođene carine (piše vam tako na paketu kada stigne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Najs, znaci konacno se pridrzavaju 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Vidim da vas ima dovoljno verziranih oko on line kupovine, da ne listam unazad, mozda je i opisano, pa rekoh da vas iskoristim! Nisam rekao zloupotrebim.... Hteo bih da kupim nesto polovnih leviski, pa bi svaki savet bio dobrodosao. Ako je nekom dosadno, moze i ceo tutorijal! Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 (edited) Brine te carina ili sl? Pravilo je: Ako ti robu salje neko iz inostranstva (prijatelj, rodbina) carina se naplacuje na posiljke preko 70e, ako kupujes od odredjene firme/radnje carini se ako je roba u vrednosti preko 60e. U tvom slucaju je u pitanju polovna roba i ne znam kako bi se uopste dokazala vrednost jer pretpostavljam da oni od kojih bi uzimao nemaju deklaracije i cene. Inace ono tzv 60/70 pravilo vazi u idealnim uslovima..ako se "zvezde" ne poklope mozes da se ubijes dokazivanjem na carini! Inace, imam leviske stare 7 godina i apsolutno nista se na njima nije promenilo do danasnjeg dana! Nista, boja je ostala ista, nigde se nisu iskrzale, etikete pozadi su u stanju u kakvom su kupljene...najkvalitetnije farmerke koje sam ikad imao Edited December 25, 2011 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Vise me brine gde da ih nadjem, a i placanje,karticom unapred ili ima i drugih nacina? Uglavnom, hvala i na ovome...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Šijem na leto! 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Evo moje na tu foru... Ako ti trebaju tips na temu kako i šta, pogotovo ako su za ples, javi se slobodno.. Edited December 30, 2011 by Machka Naopachka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 (edited) Ne, ali volim zelene oči. Upade ova moja. Edited January 10, 2012 by Lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Konacno snizeno, konacno moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 O bre pa to sasijes za 20 minuta sa metar materijala -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 (edited) U ovoj zabiti u kojoj ja zivim nema materijala za to. Tako da mi se isplatilo da kupim. Znam koliko vremena treba i koliko je jednostavno. Edited January 27, 2012 by Night's Blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Konacno snizeno, konacno moje. brate,ovo ljudi nose po dgra i kao vecernji outfit...nisam znao da su to dzamice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 To u grad nose studentkinje filološkog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 slusaju ariem,mjuz,kjur i aktivni su u ekoloskom pokretu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 brate,ovo ljudi nose po dgra i kao vecernji outfit...nisam znao da su to dzamice... Mozda te boje i kroj, ali sigurno ne taj materijal. Uzivo jos vise lici na pantalone, samo sam ja kupila za broj vecu pa mi onako sljampavo stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 (edited) sve u svemu,kada te mrzi da se presvlacis,skoknes do radnje,niko nece ni znati da si u dzami izasla...to se zove 2 in 1...ko igrice sa sege Edited January 28, 2012 by Footog Qpoos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts