Jump to content

Odeća

Zen

Recommended Posts

I dobro, koliko su odredili carinu za to, tj kolika je pocetna cena artikla a koliko krajnja sa svim taksama i glupostima?

Blago vama modelima kad mozete da kupujete odokativno bez da probate, ja sam sva sa nestandardna, retko sta mi stoji... zavidim vam :da:

Pa dodas 30% majka mu stara :haha:

Ako je <70eur ne bi smeo nista da platis. Al ranije su furali foru da je to ogranicenje po MESECU, ne paketu tj cim stigne jos paketa oni se odmah carine. Ne znam dal opet tako jedu govna.

Sto se isprobavanja tice, moze biti problema samo ako nemaju size chart... vidis od kog je materijala tj da li se i koliko prilagodjava figuri i to je to. Ako ne pasuje uvek mozes da smrsas :haha: Takodje vecina online prodavnica hoce da ti pomogne oko izbora ako posaljes tacne dimenzije (tipa imas nestandardna ramena i sl)... Jedino sto mene smara je sto ne mogu da znam da li ce mi biti tesno u rukama jer obim ne pravi razliku izmedju razvijenog i debelog :ph34r:

Edited by MissionVao

Sta cu jadna nikad narucivala nisam pa ne znam :haha:

E to za mrsavljenje, kako sam skinula 6 kila vise mi ni jedna jakna ne stoji dobro, ona sto je radjena po meri da ne pricam :( jedino sto je dobro sto se sad manje vise uguravam u neke standardne brojeve (pod uslovom da imaju veca ledja/ramna, posto je to uvek problem, nekako su brojevi uglavnom koncipirani da ako je veci obim pretpostave da imas vece sise a ne da imas veca ledja :haha:). Razmisljam da li da prodajem stvari, imam neki mantil koji mi je i ranije bio za nijansu veci, sad plivam u njemu. Neko prodavao odecu preko limunda ili tako neceg?

Vidim da vas ima dovoljno verziranih oko on line kupovine, da ne listam unazad, mozda je i opisano, pa rekoh da vas iskoristim! Nisam rekao zloupotrebim.... Hteo bih da kupim nesto polovnih leviski, pa bi svaki savet bio dobrodosao. Ako je nekom dosadno, moze i ceo tutorijal! Hvala unapred.

Brine te carina ili sl? Pravilo je: Ako ti robu salje neko iz inostranstva (prijatelj, rodbina) carina se naplacuje na posiljke preko 70e, ako kupujes od odredjene firme/radnje carini se ako je roba u vrednosti preko 60e. U tvom slucaju je u pitanju polovna roba i ne znam kako bi se uopste dokazala vrednost jer pretpostavljam da oni od kojih bi uzimao nemaju deklaracije i cene. Inace ono tzv 60/70 pravilo vazi u idealnim uslovima..ako se "zvezde" ne poklope mozes da se ubijes dokazivanjem na carini! Inace, imam leviske stare 7 godina i apsolutno nista se na njima nije promenilo do danasnjeg dana! Nista, boja je ostala ista, nigde se nisu iskrzale, etikete pozadi su u stanju u kakvom su kupljene...najkvalitetnije farmerke koje sam ikad imao ;)

Edited by Ozziris

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...