sale 3sm Larry Flynt Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 YUMETAL FASHION SE RADJA!!!!!
Мајор Гашпар Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Фан Елитних одреда..још један доказ.
B@K@ Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Najc, daj da obučem tu rakiju, dok ne popijem sve majce!
Night's Blood Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Najc, daj da obučem tu rakiju, dok ne popijem sve majce! Rekla Mačka kad se otopi sneg, vidi sa njom. @ Smorock Uvek možeš da mi se javiš na pm, pa ćemo se dogovoriti.
Machka Naopachka Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Ljudi svi su mi se planovi ispomerali...
Helle Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 DAJ ONDA JEDNU MAJČICU AL DA BUDE DO IZNAD PUPKA KAD VEĆ NEMAŠ VINDSTOPER!!! http://www.upperplayground.com/tag/iron-maiden
Night's Blood Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 @Mačka Tako je to sa planovima. Btw, kad god došla, dobro došla. Piece of Tits? Powertits? No tits for the dying? Run to the Tits? The Tits factor? Brave new Tits? Zadnja dva.
Talvi Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Night's, saletaću te i ja sa mojim idejama čim ti se razmahne biznis, baš mi treba tako nešto.
Kendall Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Uzeh danas Levi's 501 classic: I to pete po redu. Prethodne četiri su mi se iscepale na par mesta i skroz su izbledele od konstantnog nošenja (jedno vreme sam čak i spavao u njima). Šta da radim kad ih toliko volim. Night's blood, ako ikad naučiš da štrikaš petstokec, računaj da imaš jednu doživotnu mušteriju. 1
Ozziris Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Ja imam tamno plavi petstokec vec 7-8 godina i apsolutno NISTA se na tim farmerkama nije pohabalo! sav tekst na unutrasnjim etiketama je sacuvan ko da su juce kupljene, nisu ni jedan posto nigde izbledele od pranja..ko da su bukvalno uzete pre 15 minuta!
Kendall Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Ozziris, gledaj, ovaj zadnji par farmerki nosim već punih pet godina i i dalje su u veoma dobrom stanju ali se ipak vidi da su se pohabale i da su se ivice nogavica iskrzale s obzirom da ih nosim apsolutno svaki dan (osim kad teperatura pređe 30 stepeni, tad uskočim u neki šorts). Takođe, nosim ih skoro u svakoj situaciji, nebitno da li je u pitanju neka offroad varijanta/planinarenje, metal koncert ili izlazak u grad - 501. it is. Tako da, s obzirom šta su sve preživele, dobro da su još u jednom komadu.
johnnyzzz Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 otkad sam krenuo da nabavljam pantalone sa džepovima nisam se vraćao farmerkama...
Zen Posted March 1, 2012 Author Report Posted March 1, 2012 otkad sam krenuo da nabavljam pantalone sa džepovima nisam se vraćao farmerkama... True, true. Al su me smorile posle nekog vremena, pa predjoh opet na farmerke. Mada, sad gledam sta ima u Urbanu, ako naidje neki lep model, vracam se staroj religiji . Za kasno prolece nabavih neke fensi crvene kombatke
Zen Posted March 1, 2012 Author Report Posted March 1, 2012 Ajmo novosadjani, gde mogu, sem na Najlonu, da se nabave jeftine farmerke?
B@K@ Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Sad će Hejl da dođe da kaže da pitaš Kuruza, jer je on bio u Novom Sadu, gde nikada ne bi završio fakultet, da ga je tamo upisao - egro, zna NS kao džep jeftinih farmerki. 1 1
Zen Posted March 1, 2012 Author Report Posted March 1, 2012 Znajuci tebe, neces naci nista ispod 50 bar, a meni trebaju neke bilo kakve tipa za max 15€ ...ako nista, znam gde mogu to da nadjem u bg
johnnyzzz Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 True, true. Al su me smorile posle nekog vremena, pa predjoh opet na farmerke. Mada, sad gledam sta ima u Urbanu, ako naidje neki lep model, vracam se staroj religiji . Za kasno prolece nabavih neke fensi crvene kombatke ne bih znao gde da potrpam sve stvari kada bih se vratio farmerkama... i verovatno bih non stop izvlačio međumudni šav... imam nekih desetak pari skladištenih u ormanu, verovatno su se na preklopu koji je uz severni zid ubuđale ili bar ovlažile a na suprotnom preklopu možda izbledele i iskrzale... vintaž spešl edišn...
kuruz Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 ne bih znao gde da potrpam sve stvari kada bih se vratio farmerkama... i verovatno bih non stop izvlačio međumudni šav... imam nekih desetak pari skladištenih u ormanu, verovatno su se na preklopu koji je uz severni zid ubuđale ili bar ovlažile a na suprotnom preklopu možda izbledele i iskrzale... vintaž spešl edišn... Купи торбицу. Имам ову: http://www.officeshoes.hr/modeli/v86845.jpg, стаје све што носим са собом. 1
johnnyzzz Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 nisam, ali neću torbicu.. najčešće secam i ranac sa sobom ali uvek ima nekoliko stvari za koje sam navikao da mi budu po džepovima...
Recommended Posts