Jump to content

Odeća

Zen

Recommended Posts

Ajmo novosadjani, gde mogu, sem na Najlonu, da se nabave jeftine farmerke?

ne znadem mogu li iđe osim na najlonu, think not. sta fali najlonu? to je novosadski standard. iz centra stizem busom za sekund, obiđem ga celog za 20 minuta kad se ne zabadam bezveze

ne znadem mogu li iđe osim na najlonu, think not. sta fali najlonu? to je novosadski standard. iz centra stizem busom za sekund, obiđem ga celog za 20 minuta kad se ne zabadam bezveze

brate ne mogu da ih probavam na Najlonu, samo da pazarim na meru, a volim da vidim kako mi stoje :haha:

otkad sam krenuo da nabavljam pantalone sa džepovima nisam se vraćao farmerkama...

Pazi, u ova četiri džepa mi opušteno staje sve što inače nosim sa sobom kad izlazim - novčanik, telefon, ključevi, žvake i sl. tako da nemam potrebu za više džepova. A ako se desi da treba da ponesem i nešto dodatno uvek su tu džepovi košulje ili unutrašnji džepovi jakne.

Di si uz'o, Kendalle i pošto?

U onom depou u Burevalu Levorucije (tj. Kralja Aleksandra). Pitam "Pošto?" lik kaže 1.200 din. Ja kažem "Imam 1.000" a on samo "Ok, daj".

"Buying like a boss." :mhihi:

Pazi, u ova četiri džepa mi opušteno staje sve što inače nosim sa sobom kad izlazim - novčanik, telefon, ključevi, žvake i sl. tako da nemam potrebu za više džepova. A ako se desi da treba da ponesem i nešto dodatno uvek su tu džepovi košulje ili unutrašnji džepovi jakne.

U onom depou u Burevalu Levorucije (tj. Kralja Aleksandra). Pitam "Pošto?" lik kaže 1.200 din. Ja kažem "Imam 1.000" a on samo "Ok, daj".

"Buying like a boss." :mhihi:

1000 za original Levi's???

Nisu original već veoma verna kopija, prave se u Turskoj (pogledaj sliku sa prethodne strane). Ako juriš original overi Limundo, baš sam video da neki ljudi prodaju original farmerke ali za 3-5.000 din. Pošto trenutno nisam pri parama ja sam uzeo ove. Inače, prethodne Leviske koje sam nosio su bile originalne, dobio sam ih od sestre iz Amerike, koštale su boga-oca.

Znajuci tebe, neces naci nista ispod 50 bar, a meni trebaju neke bilo kakve tipa za max 15€ :da:

...ako nista, znam gde mogu to da nadjem u bg :mhihi:

Imas u Bg na zadnjoj stanici tramvaja u Ustanickoj za 10, domaca proizvodnja, dobar kvalitet, klasicni modeli.

Klasicne blede farmerke je teze naci nego bubreg legalno.

U Beogradu postoji i prodavnica pazarskog Esbi džinsa, samo što nije tako jeftin kao u depou. Farmerke su im odlične, imam jedne njihove i nosim ih već 3 godine. Adresa je Jovana Rajića 4a.

Kupovao sam poslednjih godina ESBI u onom butiku Leonardo,Boris Bizetic sto je stalno reklamirao(novopazarske naravno,ali klasicne farmerke,ne ona brusena sranja na bulji i kolenima,uzduz,niskog struka i kako ih vec prave),bile bas jeftine,1000-1500 dinara,ostala mi jos dva para citava,a izvalio sam da cale ima barem desetak pari leviski,koje ionako retko kad nosi,pa mu preoteo 3 para,mada me smara sto su sve onaj tamni teksas,koji nece dizbledi pa makar ih prao u izbeljivacu.Za sada sam miran,ali kad naletim na blede farmerke,mora duzmem.

Edited by sale 83 Larry Flynt

ne bih znao gde da potrpam sve stvari kada bih se vratio farmerkama...

Šta nosiš sve u džepovima? Ja znam da treba da napipam tri stvari - novčanik, telefon, ključeve.

Ja sam te Esbi nosio jedno 3 godine sigurno i to su mi bile tada najdraze farmerke. Posle toga uzeo na Bazaru iste ove kao Kendalove, samo one Esbi su bile jos za nijansu svetlije. Posle eto imao neke pare pa otisao u Levis shop da uzmem original, kao koliko god da kostaju necu da zalim pare ako mi se budu svidjale jer cu da ih nosim godinama. Medjutim kurac, uzeo dvoje jedne crne i druge one klasicne tamno plave posto nisu od 501 modela imali ni jednu drugu varijantu, poserem im se u prodavnicu. Sve u svemu nisu mi se svidele ni jedne. Platio sam preko sto evra a nisam ih zajedno obukao 10 puta. Evo stoje mi u ormaru vec skoro 5 godina. Planiram da im odsecem nogavice pa cu da ih nosim kao bermude, bar da ih za nesto upotrebim :bigblue: Ne svidjaju mi se pre svega sto su nogavice nekako presiroke a nisam ni bojom zadovoljan, vise volim svetlije varijante.

Uglavnom dobio sam od brata skoro jos jedne original leviske, moderniji je kroj i mnogo mi se vise svidjaju, njih trenutno najvise nosim. Imam i dvoje Legend-ovih, isto nisu lose. Pre dok sam bio mladji i u tom buntovnickom fazonu samo sam jurio te klasicne varijante :bigblue: , sad mi ne smeta cak ni ako su malo plice, nazovi "spusten struk", bitno mi je samo da su jednobojne, da nisu izbeljivane i sta im sad vec ne rade, da budu u "vintage" fazonu, u stvari su vise u nekom gej fazonu :bigblue: i naravno da nisu preuske nogavice, tipa helanki :bigblue: , iako ne volim ni presiroke, onako neka srednja varijanta. Sve u svemu tesko je danas naci farmerke da ti se bas svidjaju, pre svega sto ih jebavaju na sve moguce nacine, prosto ne mozes da nadjes ni jedne normalne.

• Upvote 1

Sve u svemu tesko je danas naci farmerke da ti se bas svidjaju, pre svega sto ih jebavaju na sve moguce nacine, prosto ne mozes da nadjes ni jedne normalne.

A sad zamisli da si zensko, postoji sto puta veci izbor (uz izbeljivanje tu su falte, cirkoni, vezovi, svastanesto) a na kraju, svede se sve na komentar kao tvoj :no: ko da im je jedina ciljna grupa srednjoskolski fejsbuk otpad.

^ Тако је већ годинама. Једина места на којима најобичније фармерке могу да се нађу су пијаце, депои и томе слична чуда. Има нека новопазарска радња код Земунског парка, чак ни тамо више нема ништа сем тих подераних, "ултра модерних" и осталих чуда. А што волим кад узму да ме убеђују како је то сада модерно и да сви то сада носе. :no:

to se reklamiras? ;)

a zamislite moje muke jer nema vise obicnih leviski obicnog kroja sa obicnom jebenom klasicnom bojom.ako i nadjem klasicne klasicnog kroja,obavezno neka suntava tamnija plava ili sl.uzeo jos prije 5-6 godina 3 para oridji na zatvaranju levis butika u pg,posle toga samo ove prnje iz pazara i sl.

Jednom sam otisla u Teranovu da probam neke pantalone, maslinasto zelene sa 1000 dzepova. Nisu izgledale lose, dok nisam nisam obukla, listovi su jedva usli a oko dupeta mesta za jos jedno, a imam dupeta, da ne bude zabune. :haha: Ne znam stvarno za koga to siju i ko smislja takve debilne modele.

@Hellenoranotos - Pocela sam vece neke dukseve za jedan bend. :)

Edited by Night's Blood

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...