Jump to content

Recommended Posts

Posted

to se reklamiras? ;)

a zamislite moje muke jer nema vise obicnih leviski obicnog kroja sa obicnom jebenom klasicnom bojom.ako i nadjem klasicne klasicnog kroja,obavezno neka suntava tamnija plava ili sl.uzeo jos prije 5-6 godina 3 para oridji na zatvaranju levis butika u pg,posle toga samo ove prnje iz pazara i sl.

Reklamiram se, imam fensi kajiš s rotirajućim dolarom od čistog tozla. ;)

Al to za Leviske, pa njih valjda možeš sa neta naručiti, oni ne menjaju krojeve i brojeve???

Jednom sam otisla u Teranovu da probam neke pantalone, maslinasto zelene sa 1000 dzepova. Nisu izgledale lose, dok nisam nisam obukla, listovi su jedva usli a oko dupeta mesta za jos jedno, a imam dupeta, da ne bude zabune. :haha: Ne znam stvarno za koga to siju i ko smislja takve debilne modele.

@Hellenoranotos - Pocela sam vece neke dukseve za jedan bend. :)

Mislim da sam probala takve neke kod njih. Al oni često imaju krš krojeve...

Posted

Sale 83, naravno, svetli vintage Levi's je zakon, sve ostalo su samo raznorazne, uglavnom bezuspešne, modifikacije u cilju dodvoravanja klincima lišenim ukusa i uklapanja u nove modne trendove. Tako ja to barem vidim.

Love Hate Love, plus k'o kuća. Inače, bio sam i ja skoro u toj Levi's prodavnici i video sam samo jedne klasične farmerke (dakle, bez ikakvih modifikacija) ali su tamno plave (not my cup of tea) i jednu mnogo kul crnu košulju ali čak za 7.200 din. Mislim, jeste lepa ali što je previše - previše je.

Posted

Jednostavne stvari bez preteranih oznaka je jako tesko naci, bilo da si musko ili zensko....

A to za kroj farmerice potpisujem, u retko koje mogu listovi da mi stanu, a ako stane dupe, onda u struku ima mesta za jos bar skolski ranac :no: lasteks donekle resava problem, al kad je skrnav kroj, tu nema pomoci. Dakle, urbanke :haha:

Posted

Ja sam uzeo dve kosulje sad u Springfildu, ulovio na snizenju. Nisu lose. Moze da se probere tamo ponesto :bigblue: Samo treba cekati snizenje, kad im stigne nova kolekcija bas im daju po cenama, tipa 4000 za kosulju.

Posted

sto ih volim tako kad napisu samo S, M, L velicina

a nit kolika je sirina ledja, duzina kosulje, duzina rukava, obim grudi.... :no:

Posted

Јеботе, немам ниједну кошуљу. Морам да почнем да купујем нормалну гардеробу. :haha:

Posted

sto ih volim tako kad napisu samo S, M, L velicina

a nit kolika je sirina ledja, duzina kosulje, duzina rukava, obim grudi.... :no:

Uvek mozes da pitas, i da se molis da znaju da izmere kako treba. :haha:

Posted

Јеботе, немам ниједну кошуљу. Морам да почнем да купујем нормалну гардеробу. :haha:

kakav si ti pravnik sunce ti...kako ces ti tek na odelo da se naviknes kad ni kosulju dosad nisi nosio :D

Posted

Најц, то је то. Само, ово што Ана каже, како ја да знам да ће ми, на пример, М бити таман? И ваљда је нека тања, пошто не волим дебеле, а и иде пролеће па не би било у реду да такве носим. :smile:

Posted

Ма шалим се. Озбиљно, морам да купим неке пристојне панталоне, неколико кошуља, неке ципеле или ципеле - патике, џемпере... Ништа од тога немам.

Posted

Најц, то је то. Само, ово што Ана каже, како ја да знам да ће ми, на пример, М бити таман? И ваљда је нека тања, пошто не волим дебеле, а и иде пролеће па не би било у реду да такве носим. :smile:

Izmeris obime (ali ne one nakoje ce svi pomisliti :mhihi: ) i pitas ove na Kupindu pa ti posalju dimenzije kosulje. Po mojoj proceni bi ti odgovarala L velicina.

Znaci izmeris obim struka, sirinu ledja(od ramena do ramena), obim grudi. Ako ti nije jasno to sto ti odgovore prosledi mi informacije pa cu ti ja reci sta je u pitanju. Ima onih koji ne znaju sta je ceo obim a sta pola. :haha:

Posted

Ovo se iz aviona vidi da je nekvalitet, a može po radnjama da se iskopa za te ili do 'iljadu-dve veće pare, a probaš k'o čo'ek i opipaš. Ništa dok ne opipaš. :razz:

Nego, uradi ti neke prve primerke, okači ovde ili na onoj temi za medije i umetnos' sličke pa da vidimo vrediš li čemu, pa da pravimo bizmisa! :D

I dajte više te slike! :cry:

Posted (edited)

Šta nosiš sve u džepovima? Ja znam da treba da napipam tri stvari - novčanik, telefon, ključeve.

pa to je stalna postava ali uvek postoji još par stvari koje treba da strpam u džepove... poneka fleška, nekad kapa, rukavice, marama, nekad skinem naočare, nekad secam čokoladicu... ili slušalice, velike a ne bubice... kupiš nešto sitno - strpaš u džep, uzmeš račun - strpaš u džep... jednostavno sam navikao da imam dosta velikih džepova, što na pantalonama, što na jakni i nema nazad...

Tesno na kukovima/zadnjici a vel'ko u struku.

Ne razumem za koga ih prave svega mi...

sve je više cura (devojčica) koje su građene kao rotkve... ne znam da li to ima više veze sa džank fudom ili sa nebavljenjem sportom i neprestanim sedenjem na fejsu... i yumu... 

Edited by johnnyzzz
Posted

pa to je stalna postava ali uvek postoji još par stvari koje treba da strpam u džepove... poneka fleška, nekad kapa, rukavice, marama, nekad skinem naočare, nekad secam čokoladicu... ili slušalice, velike a ne bubice... kupiš nešto sitno - strpaš u džep, uzmeš račun - strpaš u džep... jednostavno sam navikao da imam dosta velikih džepova, što na pantalonama, što na jakni i nema nazad...

Tako sam ja ranije cimao svašta po džepovima, pa mi je dojadilo, vuče pantalone, bre. :D Sada nosim ranac sa sobom kada znam da će mi zatrebati, pa makar i za neku sitnicu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...